| Darias16 a întrebat:

Sunt noua in TPU si as vrea sa stiu cum pot sa dau fundite

Răspuns Câştigător
| Getta a răspuns:

Dupa ce ai primit un raspuns in dreapta de tot ai funda (asa cum o pot avea si eu de la tine.tot acolo mai ai si alte optiuni.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna Darias16 si bine ai venit,
La o intrebare pusa de tine primesti mai multe raspunsuri si in dreptul fiecaruia apare o funda. Alegi raspunsul pe care il consideri mai bun si mai folositor tie si dai clic pe funda din dreptul lui si apoi confirmi din ferestruica ce iti apare. Funda isi va schimba culoarea si celelalte funde vor dispare. Programul va muta raspunsul pe primul loc, imediat sub fereastra pentru raspunsuri. Pentru a afla detalii si despre altele poti citi raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Numai bine!

| bfvhjcv a răspuns:

Buna, si bine ai venit.pai,cand pui o intrebare, si intri in contul tau, dai click pe intrebarile mele, dai click pe intrebarea pe care ai pus. o si trebuie sa iti apara acolo alege raspunsul castigator.si dai click pe raspunsul pe care il consideri tu castigator.

| Andradaa_3753 a răspuns:

Hei :*
Ai sa vezi acolo
:*
voteaza raspunsul ca castigator sau ceva de genul :*cand o sa se aprobe comentariul meu ai sa vezi ca in partea dreapta
sau sus
tongue
este
fundiita
Pupici

| SelenaSuperFan1 a răspuns:

Alegi raspunsul castigator si ii dai funda

| Sophii a răspuns:

Bun venit! pai, in dreapta cand primesti raspuns iti apare o fundita si scrie sa votezi raspunsul castigator, si dai pe ea.

Întrebări similare