| iulytruly a întrebat:

Sunt noua pe acest site...imi poate spune cineva la ce va referiti cand spuneti funda sau fundita? e cumva rasplatirea celui mai bun raspuns cu panglica din dreapta?

Răspuns Câştigător
| LifeFail a răspuns:

Bună!
Fundiţa este un semn de mulţumire care îţi oferă 100 de puncte. Cu ajutorul fundiţei îi mulţumeşti, practic, celui care consideri tu că ţi-a dat un răspuns corect/complet/folositor. De îndată ce te hotărăşti(de obicei ai cinci zile la dispoziţie pentru a declara un răspuns câştigător), dai click pe "Declară răspuns câştigător", care se află in dreapta fiecărui răspuns, apoi pe "OK". Nu e nimic dificil. Eventual, poţi citi si Întrebările frecvente(http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente), unde cu siguranţă vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta.
Baftă!

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit, asa este cum ai ghicit. Pentru a te edifica cat mai complet, ar fi bine sa citesti raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si vei afla aproape totul despre activitatea pe TPU. Numai bine!

| PinkyFlor a răspuns:

Bunahappy

Bine ai venit!

Daa!
Cand intri sa vezi raspunsurile unei intrebari (cand intri sa vezi intrebarea mai bine zis) in dreapta fiecarui raspuns ai o funda gri. Daca te duci cu mouse`ul pe ea, se face portocalie. Dai click, si iti apare un chenar in care scrie ceva de genul acesta "Esti sigur ca declari acest raspuns ca fiind castigator?" iar raspunsurile sunt "Ok" si "Cancel". Click pe OK, si ai oferit fundita.

Sper ca te-am ajutatkiss

| nonny50 a răspuns:

Nu stiu, considera ca raspunsul meu e cel mai bun si da click pe panglica! big grin Da mei', asta inseamna! big hug welcome!

| Justina10ify a răspuns:

Da. funda e rasplatirea celui mai bun raspuns cu panglica galbena din dreapta happy

| RoseNightmare a răspuns:

Dabig grin

| Landied a răspuns:

Buna, si bun venit in familie

Exact.Si poti da numai una pe intrebare la raspunsul care ti se pare tie ca te-a ajutat si intrebarea sa fie a ta, bineinteles.

| 1Many a răspuns:

Funda primeste cel mai bun raspuns primit.
Daca nu ii dai tu funda, serverul v-a selecta unul automat.

| Miuriel_7546 a răspuns:

Este o rasplata a unui raspuns pe care tu il consideri cel mai bun, care te-a ajutat cel mai mult.
Prin apasarea panglicii gri ea se va face portocalie si va aparea pe contul user-ului care i-ai daruit-o!
P. S.: Bine ai venit printre noi!
P. S. 2: Daca ai nelamurir da-mi un mesaj happy

| RoxyKaRoxana a răspuns:

Exact asa cum ai spus si tu.
Vezi ca stii?

| Oti a răspuns:

Da.
la asta se refera.
pup:*

| Chox a răspuns:

Exact .

| elena_3173 a răspuns:

Exact, funda este panglica din dreapta; se acorda atunci cand tu consideri un raspuns cel mai bun.

| Kiduu12 a răspuns:

Da chiar asa e il rasplatesti cu panglica din dreapta

| Tigruta a răspuns:

Da asa este. Este rasplatirea celui mai bun raspuns. Poate ai vazut exemplu Daca ti-am fost de folos te rog fundita.

| SugarAndSpice a răspuns:

Da

| xToxicObsession a răspuns:

Da.
Cum ai spus tu : E rasplatirea celui mai bun raspuns cu panglica [ portcocalie ] din dreapta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funda se da raspunsului pe care tu il consideri ca a fost cel mai bun raspuns. E un fel de ai multumi celui ce te-a ajutat. Si da este panglica din dreapta.

| katrin7727 a răspuns:

Da toti vor funda cel mai bun raspuns primeste pamblica de care ai spus u

| ByssUlik a răspuns:

Da este in partea dreapta o fundita necolorata raspunsului care te ajutat ii dai o funda dai click pe fundita necolorata din dreptul raspunsului care te-a ajutat si apoi o sa apra colorata si gata ai dat fundita

| sara5555 a răspuns:

Da ai dreptate funda este rasplatirea celui mai bun raspuns cu panglica portocalie.Cand spui: '' cel mai bun raspuns va primii fundita" inseamna ca va fi rasplatit cu panglica.PA big grin