| Bubble_7593 a întrebat:

Tastatura mea a luat-o razna.Cand dau pe y imi apare z cand dau pe: imi pare Ş ce sa fac? Dau funditsă.

Răspuns Câştigător
| PrincessConsuela a răspuns:

O ai pe romana. Apasa Alt+Shift. Tine apasat pe Alt in timp ce apesi pe Shift.

Funda?winkinghee hee:*

18 răspunsuri:
| theorizer a răspuns:

Cum am facut euŞ
am reinstalat szstemul
bze, bze laughing

| Fundă25 a răspuns:

Buna!

Tastatura nu are nici o problema.
Calculatorul tau este setat pe limba Romana (RO). Pe bara jos, in stanga ai undeva RO. Da click acolo si selecteaza EN si totul revine la normal.

Sper ca te-am ajutat.
O zi buna!

| Traian a răspuns:

Aai tastatura in limba romana. dai add la ID: me.traian
o sa-ti explic detaliat ce rebuie sa faci. de fiecare data cand se intampla asta

| Jessica a răspuns:

Este dat pe limba romana. da pe limba engleza si o sa fie ca inaintehappy

| andreyuta_3885 a răspuns:

Vezi ca in dreapta jos a ecranului unde iti apar niste programe scrie RO apasa pe el si selecteaza EN

| KaTtY a răspuns:

Daca pc-ul tau este in engleza da-l in romana si o sa-ti scrie bine

| rafi96 a răspuns:

O ai setata in romana. Dai click pe RO de langa ceas ( bara de jos -dreapta) si selecteaza english.

| SexAndDrugs a răspuns:

laughing Uite-te jos in colt in dreapta unde iti apare toate alea antivirusu, messu, alea alea dai la Language Bar si dai pe EN ca tastatura ta e formata pe RO cred ca ai dat tu din greseala happy

| RockOut4ever a răspuns:

Apesi CTRL+SHIFT si o sa vezi ca revine la normal. Daca nu merge mai incearca o data. mai intai apasa CTRL apoi apasa si SHIFT si tinele apasate cca 2-3 secunde. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tastatura in romana. Apasa pe alt+shift.

| Suzzy_5903 a răspuns:

Pai pentru ca ai selectat ca pc-ul tau sa fie in limba romana.selecteaza limba englezahappy uita`te pe bara de start si vezi ca undeva apare RO.selecteaza EN (english)... Funda?:X

| 孫燕姿 a răspuns:

Se mai intampla, asa este si a mea, doar in World.

Tastatura ta e programata in romana, mergi in World si programeaz-o in engleza.
Bafta

| Bi3 a răspuns:

Apesi Shift in acelasi timp cu alt :d.
Acum ai apasat undeva si ti.ai facut tastatura in romana. Trecuie sa apesi Shift + ALt in acelasi timp sa ti. o faci pe Engleza.

| SelenaGomezPup a răspuns:

In coltul din dreapta iti scrie "RO". apasa pe el si da pe "EN". sper ca te-am ajutat.

| DjSergyu a răspuns:

Uita-te acolo jos in bara in partea dreapta ai un chenar micut unde scrie RO sau EN? daca este pe RO dai pe EN si nu o sa mai ai problemewinking Mult succes big grin

| Madw_5197 a răspuns:

Ai dat-o in romana.
Vezi in dreapta la bara de start
E "RO", selecteaza pe ENGLEZAwinking

| user_8908 a răspuns:

Sa iti iei altalaughing

| micutz2k a răspuns:

Click dreapta de bara de jos(taskbar) - toolbar - language bar. daca language bar e bifata te duci jos langa ceas ai acolo o sageata mica sub 2 patrate mici. dai click pe ea alegi settings si apoi schimbi in limba engleza.