P. s.=post-scriptum
Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei.
P. S. este o prescurtare de la latinescul "post scriptum" adica "dupa scris" sau asa ceva.
Post scriptum, pe scurt, apropo. De obicei se pune la sfarsitul unui "text" cand ai uitat de adaugat ceva.
sper ca te-am ajutat
P. s. inseamna post scriptum
si cum ai zis si tu... poate insemna si pe scurt
Buna. Da cine ti-a spus ti-a spus bine
. P. S=post scriptum=pe scurt. Sper ca te-am ajutat.Pa-pa:*
La un mesaj cand ai uitat sa zici ceva si deja te-ai semnat pune p. s. si scrii ce ai vrut sa zici (post scriptum)
Au mai fost multe intrebari asemanatoare pe site, deci trebuia sa cauti inainte sa intrebi!
P. S. : Post Scriptum, Pe scurt, Apropo!
Se pune la sfarsitul unui mesaj, eventual daca ai uitat ceva de spus!
Un an nou fericit! Pa-pa!
P. S vine din latina si inseamna Post Scriptum. In limba noastra asta se traduce "dupa semnatura". Adica un lucru care se foloseste in scrisori. Daca mai uiti un lucru intr-o scrisoare, o scrii intr-un P. S. Funda?
P. S. Sper ca ti-am fost de folos
Atunci cand povestesti sau scrii ceva[o scrisoare, un bilet]si la sfarsit iti mai amintesti ceva ce nu ai mentionat in ceea ce ai sp sau ai scris pui P. S si scrii sau spui ceea ce ti ai amintit
Pai P. S. inseamna Post Scriptum si se adauga in special la scrisori, ca un adaos ![]()
folosesti expresia asta in caz ca ai uitat ceva
Hello!
P. S = Post Scriptum
Se foloseste la sfarsitul unei scrisori in caz ca ai uitat sa adaugi ceva in text pui P. S la sfasit si specifici ceea ce voiai sa spui.
Take care. >
In Romana :Apropo
In Engleza : Post scriptum
De exemplu cand ai uitat sa zici ceva pui P. S Si scrii ce ai uitat!
funda?
Pai.de exe, plu.scrii o scrisoare.si spui"sunt bine am grija de nu stiu cine.ma rog.si pai zici. P. S si maria e bine.adica scrii un lucru pe care ai uitat sa il mentionezi
P. S = post scriptum = dupa scris
Daca te-a ajutat raspunsul meu te rog fundita!
Inseamna post- scriptum. ar fi o completare a unui context anterior, un fel de " a da, era sa uit sa iti zic ca:...bla bla"
p. s. mai exista si p. p. s. asta se foloseste dupa p. s.
anonim_4396 întreabă: