| Plus44 a întrebat:

Un tatuaj cu chipul lui Iisus pe corpul unui crestin poate fi considerat o blasfemie?

Răspuns Câştigător
| Gabonne1982 a răspuns:

In primul rand Biblia interzice categoric tatuajele.Eu personal am gasit astfel de versete (pentru ca si eu am tatuaje si m-a interesat in mod direct).Iar in al doilea rand, nu este o blasfemie, din moment ce corpul este muritor si supus descompunerii.In majoritatea religiilor lumii, spiritul primeaza, adica ceea ce te defineste in interior si mai putin aspectul fizic.Doar n-ai sa pleci de pe lumea asta cu tatuajul dupa tine big grin

8 răspunsuri:
| jumilumi a răspuns:

Unii spun ca da alti spun ca nu, eu spun ca e doar un aer de cretinolog big grin, daca intelegi ce vreau sa spun smug

| SamSon a răspuns:

Daca esti cu adevarat un crestin, un tatuaj nu inseamna absolut nimic, este doar o chestie de decor

| alessia5158 a răspuns:

Inainte de orice, tatuajul este o chestie de prost gust --- parerea mea!

| Dumnezău a răspuns:

Nu,mai au o multime de oameni tatuaj cu el.Totusi,tot cocalarul are tatuaj cu Gizas, nu te-ai gandit si tu la ceva mai sofisticat?

| Minks a răspuns:

In primul rand, de ce dracu' ti-ai face un tatuaj cu Iisus?!

| Jul_4385 a răspuns:

Nu stiu daca se numeste blasfemie, dar, cel putin pentru mine, e dovada cat se poate de evidenta ca respectivul, purtator de tatuaj divin, nu are nicio legatura cu niciun fel de credinta. Cel mult e ghidat de superstitie. Si in mod cert e si foarte penibil.

| Plus44 explică:

@DealerulLuiSatan Wow,wow, wow, nu e vorba despre minelaughing. Deocamdata nu sunt la varsta potrivita pentru un tatuaj si oricum nu mi-as face asta.Am fost pur si simplu curioasa pentru ca multi spun : Da, este blasfemie.

| Plus44 explică:

Eu m-am gandit la chestia asta si am pus problema asa: Daca un crestin ''convins'' daca pot spune asa, isi face un tatuaj cu Iisus isi arata/expune dragostea pentru credinta...dar cred ca modul in care gandesc nu e foarte corect, dupa cum vad.laughing