Mie nu mi s-a întâmplat! Așa rea e lumea la Timișoara? La Constanța e liniște și pace!
Daca ai știi câți mă defăimează și vorbesc de rău si ei cred că eu nu știu,dar știu tot! Ei sunt multi eu sunt singur,lumea ii crede pe ei nu pe mine! Minciuna a devenit o virtute și adevărul e subjugat! Sunt multi răi,românii sunt in general răi! Mie mi scârbă că m-am născut între așa oameni! Eu nu bârfesc si judec pe nimeni! De aia îmi spun offul aici mereu că sunt atacat de euglene nevertebrate mereu. O zi sa ies afara ogrsmada se uita pe mine și mă vorbesc de rău! Ăștia sunt românii,nu ai ce sa faci! Bine,nu sunt toți proști și răi,da ai înțeles ideea. Mai sunt și care nu pot dormi că eu nu lucrez,parca zici că îmi dă ei sa mănânc și mă îmbracă ei!
Nu știu,așa sunt eu urât de multa lume! Nu știu de ce,poate pentru că, cred unii că am bani multi. Și legat de problemele mele medicale anxietatea de exemplu mi s-a întâmplat ca unele parașute sa râdă și eu eram tot panicat pe strada! Mi se mai întâmplă ce e drept de la anxietate și atac de panica sa îmi tremure față în public, in mulțime și din denigrări și bârfe nu mai sunt scos! Așa suntem noi, ne dam creștini da râdem de cei cu probleme, și ii judecam. Peste tot sunt oamenii răi nu doar la mine.
Eu am un coleg profesionist in fluierat. Omul e trompetist, mai are putin si iese la pensie. Cand se plictiseste, in mintea lui canta melodii la trompeta. In realitate, nu are trompeta, si tot sunetul pe care il scoate este un pzzzzzzzzzzzzzzzzztztzzzzzztzzzzztztztztztzzzzzt.
Nu ma chinui sa ii explic unui batranel cum sa se comporte in societate. Nu mai are sens de acum.
"Voi mai puteți rezista, sta între români?"
Da, chiar am ales sa raman printre romani. Cu bune si rele, ma simt mai bine aici, decat printre occidentalii educati dar reci, plictisitori. Am bula mea, locuiesc singur, ma imprietenesc doar cu cine imi place, si il fugaresc imediat ce nu imi mai place.
Cred ca lumea merge spre bine, dar nu toti doresc aceeasi directie. Avem spre exemplu crestino-suveranistii, care vor sa schimbe tot, neintelegand nimic din lumea actuala.
La Constanta e lume naspa, bro.
Am cunoscut mai multi decat mi-as fi dorit, si chiar e o problema p'acolo.
Problema nu e ca traim intre romani, ci ca traim intre doua lumi diferite, amestecate in acelasi spatiu:
una care incearca sa evolueze, si una blocata la nivel de instincte primitive, camuflate sub haine de oras.
Cand vezi fluieraturi prin mall, rasete stupide cand cineva sufera, rasism, batjocura, mitocanie gratuita – nu te uita la ei ca la oameni moderni.
Priveste-i ca pe ecouri biologice ale unei generatii care n-a fost niciodata educata emotional.
Nu e civilizatie, e doar mimare de civilizatie.
Fluieratul ala fara sens nu e semn de barbatie, ci defect de firmware.
E modul in care indivizi cu vocabular emoțional minim comunica prezenta lor.
Cand nu ai continut, faci zgomot.
Cand nu ai identitate, produci sunete.
Si cand nu ai caracter, devii spectacol ieftin in spatii publice.
Aia care rad de oameni bolnavi?
Nu sunt "rautaciosi".
Sunt incapabili de empatie, emotional analfabeti, crescuti intr-un mediu unde vulnerabilitatea era motiv de batjocura, nu de sustinere.
Ce vezi acolo nu este curaj, este frustration disguised as entertainment.
Te intrebi daca vom fi vreodata civilizati?
Civilizatia nu vine cu anul din buletin, vine cu nivelul de constiinta.
Si, din pacate, multi functioneaza pe modul "low power mode" mental, chiar daca au telefon scump in buzunar.
Poate te-ar ajuta dacă ai vedea puțin mai detașat lucrurile și ai fi mai blând cu tine. Și eu am avut atacuri de panică și anxietate timp de 2 ani de zile, înțeleg perfect prin ce treci, știu cat de groaznic este, dar crede-mă, oricât de greu pare, poți să treci peste! Pe mine m-a ajutat să trec prin cabinetul unui psiholog și, ei bine, rugăciunea… Așa mi-am găsit liniștea și am realizat ca nu are sens să fiu eu cel care se încarcă cu orice mărunțiș din lumea asta și ca nu tot greul este pe mine, fiindcă există o ființa superioară care ne da putere dacă o cerem, care poate deși nu pare, menține o ordine în lumea asta, dându-ne în același timp libertate fiecăruia dintre noi… Dar pentru început, ca sfat prietenesc îți zic că deși poate avem niște carențe ca populație, cel mai important factor este perspectiva din care vezi tu lucrurile. Oamenii pot fi și buni și răi, dar cel mai important este ce alegi tu să vezi din ei și cum te poziționezi în fața lor, iar asta este valabil în orice societate, fiindcă chiar dacă la noi răutatea e mai pe față, ea se poate manifesta atât direct cat și subtil.
Cred ca ești destul de inteligent cat sa înțelegi ceea ce am vrut sa îți transmit, și sper ca acest mesaj să te ajute, totul tine de cum vrei tu să îl interpretezi.
Sunt convins ca dacă îți vei dori cu adevărat să treci peste aceste probleme (anxietate, atacuri de panică) vei reuși, și atunci vei putea privi oamenii din altă perspectivă.
Din nou, sper să te fii ajutat într-un fel, și până una-alta nu uita, ține capul sus și nu lăsa garda jos nicio clipă în fața gândurilor care vin peste tine!
Succes!
Vezi că eu nu sunt suveranist
Nu țin cu calin nici cu AUR!
Eu am tras de mult concluzia,noi ca nație nu cred că o să putem fi vreodată oameni faini. Bine eu arătând a Rrom îți dai seama că numai la persoane de astea am tras și oameni needucați.
Eu am oricum mai multe origini,da nu pot sa înțeleg de ce suntem așa răi! Cu toți cu care schimbi o vorba sau stai la masa cu ei într-un loc,după ce te ridici din bârfit nu mai ești scos! De abia așteaptă uneori sa pleci din acel loc sa te bârfească. Sau sa ii spui cuiva problemele tale te sifonează la toți. Toți sunt rai și bârfitori. Lumea nu e curioasa sa te vadă,ci sa te asculte sa te bârfească și rada de tine. Sau sa vadă cum o duci,li se rupe de problemele tale.
Multi îți zâmbesc in fața și pe la spate te înjunghie. Tu probabil ești idealist daca crezi că oamenii sunt buni,mai ales noi! Nu ai fler sa îți dai seama cine are caracter și cine e fals,perfid.
Rar mai dai de un om valoros,foarte rar.
Noi ăștia care suntem oameni ok ajungem sa ne izolam din cauza unor javre de oameni ce ii găsești peste tot!
E posibil sa fiu și prea sensibil de la anxietate,dar de când am problema asta mi-am dat seama cum e lumea,plina de măști. Toți vor să te vadă la pământ crede-mă, nimeni nu se bucura de succesul tau sau daca îți merge bine.
Prieteni nu exista doar scopuri și de o parte și de cealaltă. Când nu ai bani și nimic nu te caută nimeni, nici neamul.
Ție îți plac românii, țiganii poate naiba știe! Da eu rar am văzut un român sau tigan de doamne ajuta! Nu am nimic cu nimeni, dar sa primești hate mereu mi se pare penibil! Daca le babardeam la unii femeile mai ziceam că îmi merit soarta da eu chiar sunt cuminte!
E plin de oameni cum spui tu, pe langa mine. Prieteni din copilarie, vecini, colegi de munca, chiar si rude. Dar felul meu de a fi ma face imun la vorbitul lor aiurea.
La munca e cel mai toxic mediu, aud barfe nonstop, simt cum sunt tras de limba, iar dupa ce plac, incepe barfa despre mine. Dar asta nu ma afecteaza cu nimic, sunt putin arogant si nu accept prea mult dialog in directiile care nu imi convin. Acelasi lucru il fac si cu rudele, daca incearca vreunul "sa-mi puna viata in ordine" dand sfaturi gratuite, incep sa-l iau la misto de se supara si scap de el cu anii.
Tu nu ai anxietate și de asta ești imun, ești sănătos.
Sincer, se spune că rudele într-o viață anterioară ne-au fost cei mai mari dușmani. Nu ești nici overthink-er și nu analizezi de n ori când cineva îți dă cu hate sau te bârfește.
La tine este din cauza "ouțelor" înghețate din cauza faptului că te-ai spălat cu apă rece. Mersul te-a dat de gol.
Ființa aia superioară nu a putut opri sutele de mii de sinucideri