| Effyyyy a întrebat:

Urasc matematica si nu prea am chef de tema... ce ar trebui sa fac am 2(exercitii)

Răspuns Câştigător
| byby0552 a răspuns:

Pai maine la scoala ii spui profesorului ca ti-ai uitat caietul acasa si ca de fapt tu ti-ai facut tema, dar daca l-ai uitat.
Si ca sa para mai adevarata povestea iti poti uita toata matematica acasa adica si carti si caiete. tot
batting eyelashes

10 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Doar 2 exerciti... dap, eu credeam ca am putine (tot 2 dar fiecare cu a,b,c, d, e pana la m, si fiecare punct era ceva de genu 102angry-3)+(-43):4 etc etc rolling on the floorlaughing

| mnia a răspuns:

Ar trebui sa nu te mai gandesti atat ca nu-ti place matematica si sa incepi sa-ti faci temele, ca nu-s multe!
Nici mie nu-mi place matematica, dar am fazut ca prin mult exercitiu devine mai putin neplacuta.
Sper sa-ti faci tema, pentru ca odata ce ai inceput sa 'omiti' sa-ti faci anumite teme, te obisnuiesti sa renunti la oricare exercitiu pe care profii vor sa-l faci acasa si intr-un final sfarsesti rau.

Bafta!

| fanJBfan a răspuns:

Pai spune-i profesorului/profesoarei ca caietul de matematica a fost la o colega si nu ai stiut ca ai avut temawinking fundita?big grin

| larrii a răspuns:

laughing ce sa faci, nu iti faci tema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la prasit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta-i scoala...asta-i viata. N-ai ce face. Fa-ti temele. Daca 2 exercitii sunt mult pentru tine, ce ai zice de tema mea care are vreo 11 exercitii doar la mate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune? Ai asa putine exercitii si ti-e sila sa le faci? O te rog... tema mea la mate are minim 11 exercitii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti proasta, scuze ca te jignesc dar sunt decat 2 ce daca nu ati place trebuie sa ti le faci, eu am o pagina intreaga si mi-o fac, esti lenesa mare de tot crezi ca viata este doar distractie, nu ati place sa gandesti ca matematica este pentru intelectuali cei care chiar vor sa o invete nu pentru slabi, prosti sau lenesi care stie doar de distractie

| Yufeny a răspuns:

Scrii rezultatele de la sfarsitul culegerii, daca le are.

| razorhead a răspuns:

Mama asa de putin? Tema mea are minim 6 exercitii da din alea grele ca daca ne da usoare ne da vreo 12 sad Da oricum mi-a imi place matematica da urasc romana.