Bună.
Verifică la Forțele de Muncă dacă firma este înregistrată, de când, etc. și așa poți știi cât de serioasă este!
Pa, pa.
E criza draga.toata lumea vrea bani fara sa faca nimic.
fi mai atenta atunci cand alegi agentia.cauta pe forumuri, bloguri sau site-uri specializate cu asa ceva...
si app.
nu mai da bani fara sa vezi ceva din partea lor iar daca insisti sa le dai bani atunci cere bin de casa sau factura ori chitanta.
Pai nu stiu agentii seriaoase, dar cand am fost in excursie cu parintii la mare. Ereau niste vanzatori ambulanti care vindeau tichete si te ducea intr-o incaperere in care te convingea sa le faci reclama la haine si chestii, dar pentru inceput sa dai suma de 70 lei si te suna ei cand au nevoie de tine. Erea o pacaleala, ai mei cand au auzit de asa ceva, am si plecat. Asat mi s-a intamplat si mie, dar ce cauti u agentii serioase nu prea stiu. Sorry
Si eu caut de foarte mult timp o agentie. Din cate am auzit de la prieteni, multi mi au recomandat agentia de modele Everest. Inca nu m-am dus, nu am avut timp. Voi incerca sa ma duc sa vad daca e ceva de capul ei.