| ralucutzica a întrebat:

Va rog eu mult TPU, care ar putea sa am ajute, am un CD cu windowsXP SP3 si dupa ce il instalez,nu am chiar toate driverele care imi trebuiesc.Ce program stiti pentru instalarea driverelor,dar automat adica dupa ce donwloadez programul,sa imi apara sa dau cautare la driverele ipsa adica sa le caute pe cele lipsa, dupa ce se caut sa pot da direct donwload si sa mi-se donwloadeze fara sa stau sa mai ma dea pe pagina respectivului driver si sa-l donwloadez, sa dau eu direct donwload si sa le caute.Am mai avut eu un program care contine ce v-am spus acum, dar nu-l mai stiu.Va rog eu mult ajutati-ma, dau vunda si vot, si va voi sustine incontinuare.Va rog as vrea si cum se numeste programul sa-mi spuneti dar si sa-mi explicati despre anumitul program in caz ca este mai greu de folosit.Va multumesc! Si respect orice raspuns dar cel mai bun il voi sustine, si voi da si funda si vot.

4 răspunsuri:
| ralucutzica explică:

Va multumesc! Chear acum incerc acele drivere si care sunt mai bune funda si vot

| ralucutzica explică:

Speeder96 te rog imi poti explica la acel program cand intru in el dupa ce mi-lea scanat unde trebuie sa dau next? sau ce explicami te rog

| ur2sw33t2b4g10 a răspuns:

Incearca driver genius