| 9PM a întrebat:

Vi se pare normal sa dam pe o felie de tort mai subțire decat o felie de pâine subțire 12 lei? Din ce am văzut la o cofetarie toate feliile erau așa, și savarina mai mica!
Înainte dădeai 8 lei și cantitatea era mult mai mare.
Din magazine nu prea îmi plac prăjiturile că luam de acolo.

18 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

La cum evoluează prețurile nu mă mai miră nimic.

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Și de ce nu ieșim în stradă 500.000 de oameni? Sa fie revoluția unica metoda de a ne salva? Din 2026 vom fi terminați! Nici nu am simțit felia aia de prăjitură, și nici savarina laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Cacao s-a scumpit, de peste 3 ori (pe plan mondial).
TVA s-a dublat.
Energia s-a triplat.
Pentru a nu mari pretul prea mult, s-a subtiat felia de tort.

| 9PM explică (pentru Bula):

Peste tot energia s-a triplat? Noi cică avem cea mai mare inflație din Europa, poate din lume chiar! Da, are sens ce spui tu! Un răspuns inteligent.

Bula
| Bula a răspuns (pentru 9PM):

Doar in EU s-a triplat energia (exceptand Ungaria).

| 9PM explică (pentru Bula):

Guvernează bine Orban tara aia, e deștept și greu de manipulat. Greu sa ajungem noi la nivelul ungurilor. Mersi pentru răspunsuri.

| angel6lust a răspuns:

Scumpiri...

Dar privește partea bună - dacă sunt mai scumpe dulciurile e mai slabă șansa să faci diabet peace sign.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru 9PM):

Nu au iesit prea multi cand le-a taiat guvernul Boc pensiile, acum de ce ar iesi atatia? Trebuie sa mai treaca ceva timp, cand urla foamea din unii, vor iesi la miting. Impozite mari, atunci sa vezi.

Cumpara din Penny Savarine, e pana in 14-15 lei 2 bucati. Asa am mers eu la o cofetarie si era 16 lei Savarina laughing asta a fost acum 1 an sau cam asa ceva. Tu esti mare mancau, mi-ai facut pofta de ceva prajituri... maine o sa imi cumpar ca am drum la oras. Cere si tu portie speciala tongue tu manci o pizza family o data cred?

| 9PM explică (pentru UnchiulRamiz):

Mănânc mult da laughing Pot manca ușor un bucket family de la KFC laughing plus desert!
Mult nu o sa mai mănânc eu mult timp, o sa strâng cureaua.

| 9PM explică (pentru angel6lust):

Faci oricum de la stres și adrenalină happy
Un om anxios e destul de ușor să facă, mai ales daca a avut cineva din familie.
Eu mâncăm dulciuri înainte de intram în cartea recordurilor, cumpărăm 40 de Snickers de la magazin, sau 30 de cornuri cu ciocolata. Acum am noroc că nu prea mai am bani.
Îl facem de la Cola, sucuri carbogazoase daca nu de la dulciuri happy

| gapb a răspuns:

Normal.

PRESedintele ales a spus destul de clar "Dacă vreți o analogie cu pizza, noi, de ani de zile, plătim o pizza medie și mâncăm o pizza mare"

Acum a venit timpul sa strangem cureaua si sa mancam o pizza mica la pret de pizza mare.

| 9PM explică (pentru gapb):

Așa este big grin

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru 9PM):

Ungurii au scazut sub nivelul nostru, stai tu catinel. Se pleaca de acolo pe capete. Si de cand e Orban s-a cam dus in cap economia. https://www.focus-economics.com/countries/hungary/
Ca si criteriu de comparatie poti arunca o privire si la noi
https://www.focus-economics.com/countries/romania/

Tai desertul de pe lista sau ambele? Cat mai costa un bucket la KFC?

| Cksihja a răspuns:

Dacă vrei mai ieftin îți faci singur tortul, așa am făcut eu cozonac doar că nu prea mia ieșit din prima dar am învățat din greșeli.

| 9PM explică (pentru UnchiulRamiz):

Minim 60 de lei, până la 120 de lei.
Nu prea mai mănânc dulciuri in ultimă vreme.
Ce parfum ți-ai luat?

| 9PM explică (pentru GabiDumitrescu):

Mi greu sa cred! La noi se fura din magazine la greu. De ce crezi? De foame! Ungurii sunt civilizați, care fura sunt tigani unguri nu 100% unguri.
Sa vezi ce o sa se duca a noastra de anul viitor! Frate nu te supăra da ungurii sunt de mii de ori mai educați decât noi! Aia nu se caca și pisa pe strada că noi! Și la fotbalul e mult peste nivelul nostru, și au femei mai frumoase zic eu decât ale noastre.
Ungurii sunt neutri, noi investim milioane de euro Ucrainei, daca nu chiar miliarde și ajutam Moldova la greu când noi suntem rupți in dos de sărăcie.
Nu cred eu in surse de astea, mi greu sa cred că am fi noi peste nivelul ungurilor in vreun domeniu.
Avem inflație dubla fata de ei! Cât de curând o să ne prăbușim cu tot din cauza lui bolojan psihopatul.