Cacao s-a scumpit, de peste 3 ori (pe plan mondial).
TVA s-a dublat.
Energia s-a triplat.
Pentru a nu mari pretul prea mult, s-a subtiat felia de tort.
Scumpiri...
Dar privește partea bună - dacă sunt mai scumpe dulciurile e mai slabă șansa să faci diabet
.
Nu au iesit prea multi cand le-a taiat guvernul Boc pensiile, acum de ce ar iesi atatia? Trebuie sa mai treaca ceva timp, cand urla foamea din unii, vor iesi la miting. Impozite mari, atunci sa vezi.
Cumpara din Penny Savarine, e pana in 14-15 lei 2 bucati. Asa am mers eu la o cofetarie si era 16 lei Savarina
asta a fost acum 1 an sau cam asa ceva. Tu esti mare mancau, mi-ai facut pofta de ceva prajituri... maine o sa imi cumpar ca am drum la oras. Cere si tu portie speciala
tu manci o pizza family o data cred?
Mănânc mult da
Pot manca ușor un bucket family de la KFC
plus desert!
Mult nu o sa mai mănânc eu mult timp, o sa strâng cureaua.
Faci oricum de la stres și adrenalină
Un om anxios e destul de ușor să facă, mai ales daca a avut cineva din familie.
Eu mâncăm dulciuri înainte de intram în cartea recordurilor, cumpărăm 40 de Snickers de la magazin, sau 30 de cornuri cu ciocolata. Acum am noroc că nu prea mai am bani.
Îl facem de la Cola, sucuri carbogazoase daca nu de la dulciuri
Normal.
PRESedintele ales a spus destul de clar "Dacă vreți o analogie cu pizza, noi, de ani de zile, plătim o pizza medie și mâncăm o pizza mare"
Acum a venit timpul sa strangem cureaua si sa mancam o pizza mica la pret de pizza mare.
Ungurii au scazut sub nivelul nostru, stai tu catinel. Se pleaca de acolo pe capete. Si de cand e Orban s-a cam dus in cap economia. https://www.focus-economics.com/countries/hungary/
Ca si criteriu de comparatie poti arunca o privire si la noi
https://www.focus-economics.com/countries/romania/
Tai desertul de pe lista sau ambele? Cat mai costa un bucket la KFC?
Dacă vrei mai ieftin îți faci singur tortul, așa am făcut eu cozonac doar că nu prea mia ieșit din prima dar am învățat din greșeli.
Minim 60 de lei, până la 120 de lei.
Nu prea mai mănânc dulciuri in ultimă vreme.
Ce parfum ți-ai luat?
Mi greu sa cred! La noi se fura din magazine la greu. De ce crezi? De foame! Ungurii sunt civilizați, care fura sunt tigani unguri nu 100% unguri.
Sa vezi ce o sa se duca a noastra de anul viitor! Frate nu te supăra da ungurii sunt de mii de ori mai educați decât noi! Aia nu se caca și pisa pe strada că noi! Și la fotbalul e mult peste nivelul nostru, și au femei mai frumoase zic eu decât ale noastre.
Ungurii sunt neutri, noi investim milioane de euro Ucrainei, daca nu chiar miliarde și ajutam Moldova la greu când noi suntem rupți in dos de sărăcie.
Nu cred eu in surse de astea, mi greu sa cred că am fi noi peste nivelul ungurilor in vreun domeniu.
Avem inflație dubla fata de ei! Cât de curând o să ne prăbușim cu tot din cauza lui bolojan psihopatul.
Era o glumă. La mine la muncă, într-un penitenciar, mulți dintre angajați au dezvoltat diabet de tip 2, de aceea este permis să dai la ANP dacă ai diabet dacă ai nu știu ce nivel la A1c.
Nu esti obligat sa cumperi de acolo. Poti plati o vecina sa-ti gateasca un tort.
Deci ești una dintre userii normali de pe TPU, daca te duci la munca e mare lucru
Bravo madame.
Inca nu am comandat, intre Prada cel verde si Invictus elixir imi e gandul. As lua mostre dar nu stiu daca se poate pe Douglas? Pe Notino ziceau 2 ca sunt fakeuri la Prada si ca dau in judecata siteul. Pe Sephora sunt ult mai scumpe am vazut. Eu am mancat 8 patratele de ciocolata astazi
Nu prea ma pot abtine cand am, is obisnuit cu dulce dupa fiecare masa.
Eu mâncăm o ciocolata Milka de aia mare, parca de 300 de grame in maxim 3-5 ore! Nu ai cum sa mă întreci
După cum am zis, acum nu mai am bani așa că mănânc mult mai puțin. Eu țin maxim de bani că fac atacuri de panica când rămân fără bani sau bani putini gen 200-300 de lei. Sunt dependent de bani emoțional, mă îmbolnăvesc daca nu am deloc. Unii sunt fericiți și cu 5 lei in buzunar, eu nici cu 1 milion de euro nu sunt ok. De când am anxietate am problema asta cu banii, înainte nu mă interesa câți bani am.
Așa auzeam și eu despre ei, dar eu zic sa iei de pe Douglas, Sephora e prea dramatic
îți dă Armaghedonul la capital.
Cu Invictus nu dai niciodată gres.
Discutam de cifre aici, nu de cit se fura din magazine. Furturile din magazine au un impact minor asupra indicatorilor economici. Plus de asta, in orice tara lanturile comerciale au asigurari pentru cazurile astea, sa nu crezi ca li se scad cumva furturile din salarii angajatilor.
Cu femeile iti dau dreptate, la restul faci doar presupuneri intru totul subiective.
Ungurii nu-s neutri, ci ii ling pe rusi in dos. Prefer sa bag bani in Ucraina decat sa imi zboare dronele prin fata balconului si sa ma trezesc intr-o dimineata cu o racheta in brate. Moldova e populata de romani, a fost cindva parte a Romaniei si daca tu consideri ca e ok sa nu iti ajuti fratele... e dreptul tau sa faci cum vrei, dar nu te astepta sa faca toti asta. Legat de sumele alocate Ucrainei, ia si mai citeste. Si preferabil NU de pe TikTok.
"Surse de astea" sunt bazate pe cifre care influenteaza investitiile straine si multe alte lucruri. De aia sunt niste oameni care isi bat capul cu chestii cum ar fi statistica...
Legat de inflatia de la noi, ia un pic si vezi DE CE avem citamai gaura in buget, de catre CINE a fost cauzata, si mai ales acum CINE se tot opune unor masuri mai decente de redresare, care ar afecta bugetarii si sinecuristii mai mult si mai putin mediul privat. Hai ca poti!
Legat de dulciuri, home-made e calea, adevarul si viata! Pont: driedfruits.ro pentru ingrediente. Curmalele Deglet Nour bio sunt nebunie!
Care frate? Că ne-a negat, și limba română la fel, le era rușine cu limba noastră. Și noi de frica ne dam cu rușii. Suntem trădători și lași. Dar dacă tu spui că economic suntem peste ei te cred. Vezi că moldovenii cam denigrează românii în ultimii 10 ani cel puțin! Ei sau Ucraina cu ce ne ajuta pe noi? Vezi că dacă va fi careva sa ne atace Ucrainenii o vor face,și vor da vina pe ruși! Sunt neutri că nu sunt colonie franceza ca noi,nu urmează ordinele lui Macron sau a Ursulei cum o facem noi. Ei nici când era COVID nu s-au vândut ieftin și nu și-au masacrat propriul popor cum am făcut-o noi. La noi daca aveai COVID și re duceai la spital rar mai ieșeai de acolo,+ că erai sedat. Pe maică-mea au ucis-o cu rea intenție! I-au dau o injecție și a murit in câteva ore acasă! Protocolul lui Arafat era criminal,genocid aproape!
Înțeleg că ești naționalist,puțin fascist da nu știu la ce suntem noi buni. Ești un tip inteligent da câteodată deraiezi.
Cu economia oricum te cred, la ce scumpiri avem și TVA, taxe record nu ar fi de mirare. Oricum românii susțin că sunt săraci și când în colo sunt pline restaurantele, Mall-urile, magazinele mari de ei zilnic.
De pe Douglas îmi iau Invictus elixir. Nu stiu pana când au promoție, dar mâine sau poimâine comand. Mult o ciocolata de 300 într-o zi. Vreo 12 pătrățele am mâncat maxim pe zi.
Eu doar susțin că educația ungurilor e net superioara, despre economie nu mă pronunț, nu am studiat.
Nu mai mănânc de mult timp cantități așa mari, e un miracol că mănânc puțin în ultima vreme. E bine daca de acolo îl iei.