Nu am fundita, nici nu stiu la ce ajuta, nici nu doresc sa am fundita...ma intereseaza sa ajut persoane sa fac o fapta buna si la randul meu sa fiu ajutata
Cel mai mult conteaza ajutorul dat fara a astepta nimic in schimb. Punctele nu au nicio relevanta, pentru fiecare raspuns primesti puncte, fie ca raspunsul e folositor, inteligent, stupid, nefelositor, amuzant. Calitatea raspunsului conteaza, punctele obtinute sunt colaterale.
Mersi pentru raspunsuri! aveti dreptate
. mersi mult.si da, cel mai important pentru mine e sa ajut, sa fiu ajutata si sa imi fac cat mai multi prieteni! mersi:X
Nu conteaza asa mult punctele.doar ca o sa cresti tu in top.cred ca mai mult conteaza faptul ca sa te simti tu bine ca ai ajutata o persoana si ca raspunsul tau a fost bun.
depinde de felul cum raspunzi la o intrebare pentru a primi fundita si de cum voteaza cel care pune intrebarea
. nu mai tin minte cate puncte am avut la inceput, in primele 2 zile ca a fost demult
bafta
Depinde pentru tine ce conteaza:sa-i ajuti peceilalti, sa aduni fundite, sa dai cat mai multe raspunsuri(ca sa urci in clasament si sa ai un rang mai mare) sau sa devii evetual expert TPU(sa raspunzi la obiect intrebarilor). Daca n-o sa transformi asta intr-o cometitie, raspunsurile tale o sa fie premiate in cele din urma daca merita. Rabdare.
Primul meu raspuns dupa ce m-am logat pe TPU a fost castigator. dar nu conteaza funditele sau punctele acumulate, ci conteaza ajutorul dat celui ce avea nevoie. Pa pa!