| gllopel a întrebat:

Voi ati obtinut vreodata raspunsuri satisfacatoare de la AI, chatGPT, etc?
Intreb de ce astazi trenul 1833 a stationat 138 minute in Cluj Napoca si imi raspunde sa sun la gara. Informatia este pe net, dar el nu o gaseste.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Eu m-am luat după sfaturile date de chat gpt și a trebuit să reinstalez Windows-ul.

| MihaitzaItza a răspuns:

90 din ce spune chatgpt e folositor. Acu daca tu întrebi chestii in timp real e clar că nu știi să îl folosești.

| gllopel explică (pentru MihaitzaItza):

A, deci trebuie sa-l intreb prin februarie de ce stau eu azi si inghet in gara la Deva. Ca aici gara e demolata nu ai unde sa te adapostesti.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu te lua după răspunsuri alde Mihaitzaltza. Acesta da copy/paste la răspunsuri date de ChatGPT, pentru că capacitatea sa informațională (erudiția) este limitată. " Dacă întrebi ChatGPT in timp real înseamnă că nu știi să-l folosești" clama dansul, cu mențiunea că este atoateștiutor (ignorantii mereu se consideră superiori oricui). După cum bine știi: ChatGPT este deocamdată un AI în dezvoltare. Interoghează in timpi scurți, orice informație posibilă și accesibilă pe internet și intranet-uri și îți dă un răspuns. In multe cazuri da informații eronate. Tine de propria persoană să discerni realitatea răspunsului de erori. Deocamdată suntem la stadiul acesta. AI este cat se poate de util dar nu ne înlocuiește. Baftă.

| Wukong a răspuns:

AI-ul este antrenat pe un set select de date, daca astazi apare un model nou de iPhone si il intrebi care este cel mai nou telefon de la Apple o sa-ti raspunda ca e 17, chiar daca a aparut 18.

Vezi ca ai acolo un buton de plus si web search, poti sa l intrebi asa

| MihaitzaItza a răspuns (pentru gllopel):

Ai ales extrem de prost problema pe care sa o rezolvi cu AI-ul. Ce dracu. Mâine o să îl întrebi de ce intarzaie autobuzul?

De fapt daca stau bine și m gândesc ți-a răspuns foarte corect. A zis sa suni la gara