Eu sper sa iasa Narcis pe locul unu si restul cum ai zis tu
Narcis are un talent foarte rar dobandit mai ales la baieti.
Talentul lui se intalneste mai mult la fete.E foarte tare. Sper din suflet sa castige si sa ajunga cineva in viata prin asta.
Tot cu Narcis tin. Si cu Ballance. By the way, sa-mi aduca cinvea aminte ca la si 25 de minute sa plec sa pun floricelele in cuptorul cu microunde
@Gemenutzele... ce versuri compune? :O:O
, pai daca te uimeste asta cu versurile compuse de el, inseamna ca daca asculti o mel a lui Cedry2k impietresti
Eu vreau ca TUTU ADRIAN sa castige MARELE PREMIU!
Ati vazut ce versuri compune:O:O?!
Deci e bestial!
Eu l'am votat si o sa'l votez!
Hai TUTU ADRIAN!
fundita
?
Salut! In primul rand si eu sunt din Ploiesti si stiu ca ar trebui sa tin cu Dinu Valentin, dar eu m-am atasat foarte mult de Adrian Tutu. Acum decizia este in mana telespectatorilor si a juriului, doar ei pot spune cine va iesi pe primul loc.
1.Narcis
2.Cristina si Alina
3.Adrian Tutu
am fost scurta si la obiect pentru ca asa esti si emisiunea!
Pa Pa!
Adrian Tutu. Respect frate! Adrian Tutu are o voce si un talent minunat. Si Narcis are talent, dar Adrian Tutu chiar are nevoie de sprijin. I-au murit parintii si de atunci canta. Tu ai putea sa canti dupa ce ti-ar muri parintii? [ Doamne fereste! ]
Locul 1 Adrian ca are parintii decedati, canta din toata inima deoarece cantand se simte alaturi de parintii sai iar cantecele si le compune singuri si sa recunoastem sunt super tari!
Locul 2:Rebeca :din trupul ei atat de micut iese o voce atat de imensa.Chiar merita
Locul3:Valentin Luca -super super super tare barmanul.si e dragut!
Si eu sper tot ei sa castige exact in aceeasi ordine. Au intr-adevar talen
Fie ca cei mai talentati sa castige!
Si mie imi place Narcis, are o voce superba si mi-ar placea sa iasa pe locul 1.Mai imi plac si cei d la Trupa Balance.
Da,intr-adevar Narcis este talentat l-am votat si il sustin
Hei! Narcis noi te iubim,
Te sustinem
SA CASTIGI!
În legătură cu Narcis sunt perfect de acord,el merită locul I cu adevărat deoarece nu am mai văzut o astfel de voce din partea unei persoane de sex masculin.
Pe locul doi aș dori să iasă Cosmin Agache,nu am mai auzit mulți din poporul nostru cu un astfel de beatbox.
Pe locul trei l-aș dori pe Valentin Luca,știe să facă spectacol, aici nu pot să spun că ține foarte mult de talent, dar e fotogenic
Pai.eu tin cu tutu adrian pentru ca el isi compune singur melodiile pe cand Narcis are un talent de cand s-a nascut, oricare puteam sa ne nastem cu el.
clasamentul meu :
1 Adrian si locurile 2 si 3 nu ma pot decide Narcis are voce buna iar Dinu Valentin e din Ploiesti(la fel ca mine)
Eu vreau sa iasa Tutu pentru ca ceilalti au falsta foarte mult si eu fac canto si stiu ce vb.
Eminem e acelasi cu Tutu Adrian, deoarece are o viata grea.si are oleaca de inspiratie...dar Narcis, mai aveam oleaca si plangeam, e fenomenal ce voce poate sa aiba un baiat de 15 ani, Romania tine cu tine Narcis! [fundita plz]
Eu una tin cu iustin narcis ianau. dar imi plk foarye mult si de tutu adrian.mai imi plk sh de barman dar sh ffffff mult de cosmin agache(beatbox) pup.
Da si mie tot de ei imi place.Si da ai dreptate talente ca Narcis nu gasesti mereu si pe mine m-a intristat povestea lui Adrian tutu. Funda?
Adrian tutu e un conurent care are intr-adevar talent si are un caz mai aparte