|

Hei acum ca se stiu cei 11 finalisti care credeti ca va pleca acasa cu marele premiu de la Romanii au talent? Lista talentatilor arata cam asa:

1)Narcis Iustin Ianau

2)Trupa Ballance

3)Sotii Luca (cu 400 de piruiete)

4)Tutu Adrian

5)Alina si Cristina

6)Grupul Akikai

7)Stefan Florescu

8)Cosmin Agache

9)Rebeca Neacsu

10)Valentin Dinu

10)Medea

11)Valentin Luca

Eu una sper si as vrea sa se voteze dupa talentul lor (vreau sa zic nu ca fac antrenamente gen:Trupa Ballance, grupul Akikai, Rebeca, Medea, Valentin) ci dupa talentul lor pur.asa cum este Narcis, Adrian, Valentin Dinu si mai sunt ca ei...), mie una mi-ar placea sa castige Tutu Adrian:X Deoarece el face asta pentru parintii lui...si face asta ca sa fie langa parintii lu:X el chiar are nevoie de acei bani, poate sa isi reinceapa studiile, poate sa o ajute pe bunica lui si EL CHIAR ARE TALENT acum fara sa "il laud ca nu stiu ce" dar serios cati dintre voi puteti scrie ceea ce ganditi in versuri dar si sa transmiteti un mesaj.Nu zic ca Narcis sau restul nu au talent toti sunt talentai chiar si cei care nu au intrat in finala dar eu zic si consider ca lupta va fi intre Narcis si Adrian. voi ce credeti? Pe cine o sa votati? Raspunsuri sincer chiar vreau sa aflu ce cred romanii despre"despre ei".Si o intrebare(inca o intrebarelaughing ) cum pot vota?laughingpe net sau trimitand mesaj?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Buna
adrian tutu deja are la posturile locale de radio melodiile sale deci castiga din drepturile de autor. iti garantez ca cineva l-a observat si in scurt timp va ajunge ombladon junior.
eu il votez pe valentin dinu.
trupa balance are deja contracte semnate pe vapoare deci castiga bine.
rebeca e la inceput e pacat sa ii dam ei premiul pentru ca trebuie sa faca scoala de muzica si sa se tina de asta ca sa nu isi poarda vocea plus ca in viitor iti garantez eu ca va avea ubn post la o opera din afara.
alina si cristina sunt niste... nu stiu ca nu vreau sa jignesc. au voci dar daca nu au castigat megastar atunci cand au participat inseamna ca ceva nu e in regula cu ele. plus ca sunt pline de fite. daca ar da jos fitele alea poate ar fi mai slabutze
top 4 in ordinea preferintelor mele: valentin dinu, cosmin agache medeea si barmanul
ai doua saptamani in care poti vota, liniile sunt deschise, votezi fie prim sms fie prin romtelecom. modalitatea de vot o gasesti pe net pe siteul concursului. succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează