Germania sau Anglia motive : Civilizatie, bun simt, cetateni educati, Sisteme eficiente, respectul statului fata de cetateni, corectitudine.
Daca as fi sa migrez as alege sa ma duc ori in Germania ori in Elvetia.De ce? Sunt tari puternic dezvoltate economic, unde poti sa ai un trai decent.
Spania...am plaja nu sunt multe atentate; spaiola seamana cu romana si am facut spaniola in a 5-a si mai tin putin minte; am rude acolo si se poate angaja tata mai usor si avem si la cine sa stam pana ne luam o casa; si... locul e foarte interesanta.
Oricum cred ca o sa merg peste 2-3 ani :X
Bafta!
Eu as alege Franta pentru ca e o tara foarte frumoasa, oamenii sunt civilizati etc.
Marea Britanie sau America.Invat engleza de la 4 ani si sper sa am un viitor departe de tara asta.
GERMANIA! Iubesc Germania si ma bucur ca multi dintre voi ganditi ca mine! Mai voiam niste pareri. Ma vedeti pe acolo peste vreo 20 de ani (am 11). Doamne ajuta-ma sa scap din infern! Urati-mi noroc!
O! si imi place limba (fac germana), tara, sunt civilizati, au resurse, scoli excelente, au influenta, sunt puternici, au respect, spitale ca-lumea, locuri de munca, sunt seriosi si de cuvant... Si pe langa asta, va intreb, ati auzit de criza, scandaluri si al-de-din astea la ei? Eu nu!
Multumesc pentru. pareri! :-)
livio1982 întreabă:
Gabriela_Matei_1961 întreabă: