| Alesia27 a întrebat:

Vreau o parere! Daca ar fi sa migrati ce tara ati alege si de ce? Va voi spune si eu mai tarziu!

Răspuns Câştigător
| Daniel123 a răspuns:

Germania sau Anglia motive : Civilizatie, bun simt, cetateni educati, Sisteme eficiente, respectul statului fata de cetateni, corectitudine.

8 răspunsuri:
| AframyK a răspuns:

Daca as fi sa migrez as alege sa ma duc ori in Germania ori in Elvetia.De ce? Sunt tari puternic dezvoltate economic, unde poti sa ai un trai decent.

| teodor10 a răspuns:

Unde nu a mai migrat nici un roman laughing

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Spania...am plaja big grin nu sunt multe atentate; spaiola seamana cu romana si am facut spaniola in a 5-a si mai tin putin minte; am rude acolo si se poate angaja tata mai usor si avem si la cine sa stam pana ne luam o casa; si... locul e foarte interesanta.
Oricum cred ca o sa merg peste 2-3 ani :X

Bafta!

| Ciprian a răspuns:

Eu as alege Franta pentru ca e o tara foarte frumoasa, oamenii sunt civilizati etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in functie de ce modalitate de emigrare ai ales. Studii, munca...etc

| PunkLollipop98 a răspuns:

Marea Britanie sau America.Invat engleza de la 4 ani si sper sa am un viitor departe de tara asta. happy

| Alesia27 explică:

GERMANIA! Iubesc Germania si ma bucur ca multi dintre voi ganditi ca mine! Mai voiam niste pareri. Ma vedeti pe acolo peste vreo 20 de ani (am 11). Doamne ajuta-ma sa scap din infern! Urati-mi noroc!
O! si imi place limba (fac germana), tara, sunt civilizati, au resurse, scoli excelente, au influenta, sunt puternici, au respect, spitale ca-lumea, locuri de munca, sunt seriosi si de cuvant... Si pe langa asta, va intreb, ati auzit de criza, scandaluri si al-de-din astea la ei? Eu nu!
Multumesc pentru. pareri! :-)

| Darkrosse a răspuns:

Japoniabig grin indragostita de tara si de limba lor