| tenisan a întrebat:

Vreau sa-mi fac un alt id de mes si vreau sa-mi pun la nume acest nume →┌sTyL3┘°_VeRsaTa dar cand il pun nu-mi da voie sal las pe asta...cum pot face sa-l pun asa cu caracterele astea?

Răspuns Câştigător
| christine044 a răspuns:

Hei. Numele se poate schimba si dupa ce iti faci id-ul. Cat completezi ce-ti cere yahoo-ul, scrie caractere pe care le accepta ei. Apoi te poti adauga pe tine in lista id-ului si sa schimbi numele cu cel pe care-l vrei prin click dreapta si selectand contact details. Cand o sa adaugi persoane in lista, se va pastra numele care iti apare si tie, nu cel inscris pe yahoo. Bafta!

2 răspunsuri:
| StarDust a răspuns:

Mi se pare ca yahoo nu accepta caractere ascii...

| Anna04 a răspuns:

Pai nu ai voie cu caractere din astea. poti face unul simplu de exemplu versata_versata. dupa ce l-ai facut poti sa ti-l modifici. te duci la lista cu prieteni (dupa ce te-ai logat), vezi ca (undeva sus)scrie MESSENGER dai clik si din lista care iti apare dai clik pe MY CONTACT DETAILS.O sa-ti apara o fereastra cu mai multe casute unde scrie : NIKNAME, NAME, etc si intr-una din ele (care vrei) scrii id-ul asa cu caracterele pe care le vrei apoi dai SAVE& CLOSE si gata. sper ca te-am ajutat. funda? pls da si mie funda