| NicVal74 a întrebat:

Vreau sa-mi instalez windows 7 si nu stiu daca am configuratia pentru el corespunzatoare am 2 gb ram, am geforce 5500 256 mb memorie, am amd sempron 3000+ 1, 8ghz, si partitia c unde vreau sa-l instalez este de este de 25 gb.va multumesc frumos si va rog inca ceva daca ma puteti ajuta sa-mi ziceti care windows 7 e mai ok va multumesc frumos incaodata!

13 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Da, o să-ți meargă. Instalează windows 7 ultimate.

| NicVal74 explică (pentru OnuOnulică):

Multumesc frumos dar de unde pot sa-l iau? si are oare licenta? sau de unde sa o iau? si mai e faza ca poate sa aiba ca si la xp niste setari sa mearga mai repede sa nu manance multe resurse! va multumesc

| OnuOnulică a răspuns (pentru NicVal74):

Există 2 variante. Ori îl cumperi (variante pe care o recomand) ori îl descarci de pe internet.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Da. Mai bine cel starter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca capacitatea ta de stocare nu este macar de 80 GB nu-l instala ca n-o sa-ti mearga! Mai ales ca sunt slabute piesele tale. Instaleaza-ti un xp.winking

| NicVal74 explică (pentru anonim_4396):

Daca instalez programele in alta partitie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NicVal74):

Windows 7, 8, 10. Cere de la 16 GB in sus pe 32 de biti si de la 20 in sus pe 64 de biti, partitia sa aiba macar 60 GB si Hardul sa fie de cel putin 80 GB. Incearca si tu si vezi daca iti merge, daca nu baga xp.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Xp? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,windows 7 Starter este cel mai potrivit pentru configuratia ta. Daca vrei sa te ajut de unde sa il descarci, cum sa-l instalezi si cum sa reformatezi partitiile, scrie-mi in mesaj privat. Sau daca nu poti scrie mesaj privat, da-mi un id de yahoo.messenger sau facebook unde putem discuta.

| NicVal74 explică:

Am gasit pe forumuri si un alt windows 7 este vb. despre Windows 7 Starter acesta este ore este compatibil cu ce configuratie am eu?