Vreau sa imi pun un nume secher in Clash of Clans.Ce nume mi-ati recomanda
Care procesor este mai bun pentru jocuri? Intel(R) Celeron(R) sau Intel Core?
am o problema am win 7 si nu stiu ce am facut ca imi deschide toate programele toate aplicatile dupa destop cu internet exploral sau codec depinde cu catre program selectez eu dar nu am gasit...? (mai mult)
vrea sa intreb cine stie un site de holduri pe samp pe rss?
Caut servere de samp romanesti, care sa aiba minim 15 playeri, admini / rcon de treaba si care sa caute admin.Preferabil sa fie STUNT. DAU FUNDA!
Am si eu o intrebare despre Minecraft! Cand vreau sa intru pe severul facut de mine imi zice no conecction ajutati-ma! Dau funda la cine ma ajuta!
Telefonul meu nu poate descarca aplicatii de pe Play Market(Google Play). Cand incerc descarcarea imi apare o eroare, de pe alte surse pot descarca.Astept feet-back din partea voastra;).
Mi- am descarcat fs 2015 si as vrea sa instalez mapa holzhausen 1.3.1 dar nu pot. Harta mi se instaleaza doar ca nu stiu cum sa fac cu folderul, , extract". Nu mi se deschid portile si nu stiu...? (mai mult)
Cine stie un mt2 pvp cu evolutii care se cauta gm, am mai fost si ajut playerii cu incredere. Ym: steauaforza70 skype:yuly.yuly80
Ma chinui de cel putin 3ore sa pun un server de counter strike pe freakz si nu reusesc... Ne pare rau! Nu s- a putut stabili o conexiune cu serverul dumneavoastra, doar serverele functionale...? (mai mult)
Hey.Intrebarea e legata de Minecraft.Am incercat sa-mi schimb skinul (cu tutorialele de pe net) dar acum mi-l arata ciudat pe Steve si nici nu mai pot pune sau sparge.
Sal TPU, am o problema. Am incercat sa instalez forge la minecraft, dar la nu imi apare fisierul mods, ce pot sa fac?
Salutare TPU, eu am niste iteme metin2 power si as vrea sa le dau le iteme metin2tbx sau cyperia? Are cineva?
Salut vreau si eu un link de unde sa descarc MortalKombat 4 sau 5 cu raru. Nu vreau linkul asta https://kat.cr/mortal-kombat-4-1-1-by-beis-shabani-t7233011.html Multumesc!
Salut, am o problema! La castile mele Philips cu usb mi s-a rupt connectorul usb adica mufa usb de la capatul firului. Puteti sa imi spuneti cum sa o repar sau un magazin care o poate repara?
Ce se intampla daca vreau sa cumpar ceva pe un joc si dau numarul altei persoane?:v
Cine imi da si mie un cont de steam care merge cel bai bun
Ce placi video pentru gaming pot alimenta cu o sursa floston de 500w?
Imi puteti recomanda niste jocuri online multiplayer gen metin2 dar sa mearga decent pe un procesor dual core. mersi
Ce jocuri pe steam (de orice gen) v-au placut?
cum joci minecraft android doar cu prietenii multiplayer?
TERRARIA 1.3 este Ultimul Update adica nu o sa se mai faca? Va rog sa imi zica si mie cineva povestea! Funda + Vot!
I-mi puteti spune 1 program de spart site-uri in afara de havij.
Am o intrebare.Mi-am cumparat FIFA 15 original si as vrea sa stiu daca ii mai trebuire crack pentru ca nu am gasit niciunul functionabil. Raspundeti-mi cat mai repede!
am si eu o problema cu cs-ul care suna in felul urmator:orice server as baga imi spune ca nu raspunde ce sa fac? Funda
Stiti Vreun Server privat de clash of clans eu am gasit fhx-clash of clans dar pica hostu mereu alte sugestii?
Hei! Stie cineva jocuri gen Prince Of Persia, Assassin's Creed care sa mearga pe PC- ul meu? - RAM: 2, 6 GB - Placa video: Nvidia GeForce 7300 LE 512 MB - Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3....? (mai mult)
Am 4 GB ram ecc. si daca iau 8GB ram non-ecc si le pun impreuna se intampla ceva?
am nevoie de ajutor as dori sa imi iau un PC de gaming pana in 3500 lei pentru cam mam saturat sa mi se incarce jocurile in jumatate de ora. Imi puteti recomanda ceva pc-uri bune?
Buna TPU Cum fac scheme in fifa 11? Am laptop si nu am numlockurile alea in dreapta. Funda!
Imi explicati si mie va rog cum folosesc ppjoy sau vjoy pentru a crea joystick- uri virtuale [adica doua tastaturi la un PC ]. il intalez si dupa care nu stiu ce trebuie sa fac. va rog sa imi...? (mai mult)
Ştii niște persoane care joacă Subway Surfers des? Am nevoie la o realizare la joc să culeg bani când un prieten face 50 se turism din 50. Chiar şi în privat. Vă
Mi-am deschis un server de Cs si as vrea sa pun deagle in loc de usp si glock la inceputul rundei. DAU FUNDA!
Care este mai tare tomb raider sau sleeping dogs
Stie cineva unde pot gasi GTA V PS3 ieftin ( undeva la 30-35$). Multumesc anticipat!
Salu tpu.De unde imi pot descarca un program pentru filme?
Diablo 3: Am o intrebare pentru fanii diablo 3. Mi- am luat jocul si extensia, reaper of souls, si, pentru ca nu am jucat niciodata diablo, am o dilema. Practic, extensia inseamna actul 5 si clasa...? (mai mult)
Salutari tututor! Stie cineva un joc gen Sweet Flirt, dar pentru baieti (poate fi pentru amandoua genuri). Vreau ca jocul sa fie multiplayer, pe browser sau sa- l descarc, nu conteaza. Daca stiti unul...? (mai mult)
deci eu am un telefon alliew p5 life si cand deschid skype si dau la persoane nu imi mai apare poza spune plecat la totibsi nici unu nu e disponibil ieri mergea dar astazi nu cine imi spune cum...? (mai mult)
Sunt un jucator de CS:GO si am niste intrebari: De ce daca joc un meci bine (primul), urmatorul parca nu mai stiu sa trag? E posibil sa mi pierd aim ul? Poate multi dintre voi au avut sau au aceasta...? (mai mult)
Cam cat dureaza sa se incarce second life?
Care e diferenta intre sims pe tableta de sims pe calculator, in afara ca la calculator trebuie sa cumperi DVD?
Va rog cine imi da un site de pe care pot sa joc sims online fara sa descarc, ca nu gasesc.Dau funda mareeeeeeeeeeee.
Am început să joc pe Metin2 RO Polaris, dacă e cineva care joaca (regatul albastru) să zică să ne întalnim;)! Eu sunt sura AM.
am o problema am win 7 si nu stiu ce am facut ca imi deschide toate programele cu internet exploral ce ma fac funda
Salut stie cineva de ce in gta 5 imi dispar cladiri, textura se incarca greu uneori dispare de tot si se blocheaza jocul pentru 2- 3 secunde am incercat toate posibilitatile stie cineva ce sa fac? Configuratie...? (mai mult)
Dau cont de TRANSFORMICE level 32! Are o blana de 450 capsuni! Il dau pe cod fraises! Nume: Candycamp Pw : ******** Poza cont: 1. http://postimg.org/image/c10g6306r/ 2. http://postimg.org/image/8qgojxzn7/ ...? (mai mult)
recent pe jocul Transformice ma contactat un individ care zicea ca dacatrimit sms la numarul 1259 cu textul "PASS" primesc un cod pe care il dau lui si imi da capusini fara niciun cost.Este ...? (mai mult)
Salut imi puteti ca cateva jocuri pentru procesor dual core 3.4 sau asemanator de actiune, aventura, shooter cam aceste categori! Multumesc!
Cum as putea sa joc minecraft cu un prieten adica sa fac un server numai al meu. Dar eu sunt pe laptop cu acces la net prin wi- fi iar este la calculator cu acces prin cablu. Am incercat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?