Sugerati- mi niste jocuri pentru android cu masini, simulatoare. Ceva cu masini cat se poate de reale gen vw golf v, passat, audi a4, a6 etc. intelegeti voi. - fara: real car driving 3d, ...? (mai mult)
La Minecraft se poate schimba numele offline? Daca da, atunci cum?
Imi puteti da un server bun de GTA SA:MP care sa fie RPG si sa fie in romana.
Salut TPU Caut un metin la fel ca Sony adica sa fie pvm- pvp lvl max. 250 si sa aiba multe evolutii din arme de 65 si din otele Sau macar sa- mi spuna cineva ce s- a intamplat cu metin2 Sony ca nu- ...? (mai mult)
Sall all! Am o problema cu minecraftul..Cand intru pe un server imi arata ca playeri nu se misca normal ci imi arata ca se teleporteaza si merg pution timp si ma da inapoi :(( Cum pot rezolva asta?
Joc cs 1.6 online și când ies nu îmi mai da misiunile la care am rămas trebuie sa o iau de la început. Ce trebuie sa fac sa mă dea de unde am rămas la misiuni?
Vreau sa imi iau un pc cu configuratii decente pana in 10 milioane! Ce imi recomandati? Ps: sa mearga jocuri bune pe el cum ar fi cs go,gta4, max payne 3, etc. Acord fundaa...
In the witcher 3 .....adrenalina ...la ce ajuta?
Merge NFS Most Wanted 2012 pe 2Ghz, 2GB ram?
Slut am o intrebare....Stiti vreun joc gen company of heroes sau gen codename panzers phase two?
:D cum instalez cabal2? :)))
Nu pot sa ma decid ce joc sa cumpar: NFS The run sau NFS Rivals?
Cum iti pui capa pe minecraft premium?
Care din CS-urile NVIDIA e4 e6 si e7 este mai bun?
Cat ar costa un calculator ca asta (mana a 2-a) - procesor 3000 dual core - placa video de 2GB - rami 4GB - hdd de 160GB - w7 Funda la argumente.
Hei TPU.Imi poate da si mie cineva un program foarte bun de filmat pentru Windows XP infara de Fraps, Bandicam si HyperCam3 pentru un calculator mai slabut? Fundaaaaaaa;)
Am descarcat GTA SA by slim thug... l-am mai avut jocul bun l-am instalat si intru in el dau start game, new game si automat imi apare gta_sa.exe nu mai functioneaza. ce sa fac?
Salutare Tpu.Am un pc mai slab, [nu e chiar foarte slab]Si am doua intrebari. prima:Ce windows este recomandat pentru cerintele de mai jos a doua:Ce jocuri imi recomandati pentru cerintele de...? (mai mult)
CE alegeti dintre Saint Row 5 SI Gta 5 De ce?
Salut puteti sa-mi spune-ti daca xbox 360 slim merge pe tv cu ecran plat? Si daca pe xbox 360 slim merge gta 5.
Cum se numește acel joc în care îți decorezi apartamentul și ca să strângi bani pentru mobilă trebuie să coci prăjituri? Funda!
Cand filmez cu fraps in CS:GO are lag.Mi-am pus setarile jocului pe low si tot nu merge bine. FUNDA!
Salut, sunt disperat nu pot schimba modul la cs 1.6 nVIDIA pe opengl, merge numai pe softwere, am updatat placa video si tot nu merge, am incercat si alte cs- uri si tot nu merge. am windows 7 http://postimg.org/image/kawvn2udz/...? (mai mult)
Hei TPU Am o problema. De curand am inceput sa ma joc un joc pe nume "Fiesta Online". A mers bine in primele zile dar azi cand am vrut sa intru, puneam ID- ul si parola si imi zicea "Connection failed...? (mai mult)
Stie cineva un nume de sura de metin2 privat? Un nume care sa-ti dea fiori
In legatura cu cs go, de o bucata de vreme, de cand mi- am luat monitor nou (Acer) tot imi da crash cs go- ul cand se schimba mapa sau pur si simplu imi da crash, pe unele mape nici nu pot intra, ...? (mai mult)
Salut am vrut sa stiu cum iti faci prieteni pe gta 5 adica cand faci o cursa sa inviti prieteni.
Am o intrebare, se poate schimba procesorul unui Laptop Acer Aspire 5100? Caci am un procesor mai mic de 1.6 dual- core AMD Atheon si as vrea sa ii adaug un procesor mai mare daca s- ar putea...? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un cont pe Romania roleplay plz dau fundita
Salut am descarcat un gamemode de samp de pe net si acum incep sa il modific si nu reusesc sa schimb jos in dreapta la server sa nu fie RealGaming sa fie KeepAround. Cine ma ajuta? Skype - the.dolphingamer. ...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat un Xbox 360 cu kinect! Consola e modata, si am facut si un update la dashboard (17148). Inainte de a fi facut update- ul, kinect- ul mergea. Acum, imi cere sa ii fac...? (mai mult)
As dori un pc de "Gaming" in jur de 20 de milioane
Salut,TPU! Recent mi-am luat S.K.I.L.L, si tot incerc sa ma loghez, dar imi spune logare esuata, de ce?! eu mi-am verificat contul si tot nu merge! ce pot face sa mearga? :((
Am nevoie de ajutor pentru un joc
Cine stie de ce ma scoate din Fifa 2014 cand dau "create player" URGENT FUNDA!
Cine stie servere de build battle la minecraft...versiunea 1.7.2? Funda :)
Poate sa-mi dea s0b-ul de la SA-MP, da unu bun
Buna TPU ma numesc Andrei si am o intrebre mi- am luat ps3 si de ziua mea nu stiu ce joc sami iaupentru el ce ziceti cae joc e bun dyingh light, mortal kombat x, gta5 fara online ca nu imi merge, dead...? (mai mult)
ce idee aveti de numele acesta de clan pe steam : (play hard, elite killer team)?
mi-am luat CS GO si nu ma lasa sa adaug prieteni, imi apare: Contul tau nu îndeplinește cerințelor pentru a utiliza aceasta facilitate, va rog ajutați-ma dau Fundaaa!
Cum fac jocul serious sam 3 sa fie in limba engleza?(acum e in limba rusa)
Ma puteti ajuta cu o problema legata de minecraft? Deci eu dau Play pe versiunea 1.8.7 dar imi da crash, si am vazut ca e ceva de la Java. Am incercat sa- mi iau Java, dar tot nu- mi merge....? (mai mult)
Sall all! :) Imi ziceti si mie niste servere care au Build Battle va rog? dar nu serverul hypixel ca pe ala am luat ban permanent :((
In Stardoll ma tot chinui la o misiune de la academie, zice asa: "Folosește propria păpușă plus alte 4 păpuși în decor Finalizate: 0 / 4 Îmbracă- le cu articolele cumpărate ...? (mai mult)
vreau si eu un switchbot pentru metin2felnac PS: fara inject :) Funda!
Caut scripter pentru un server de SA:MP! Ma gasiti pe mess chelooogfz, steam : turboocs, skype : lewaa. lewaa16
Ce jocuri imi merg pe pc- u asta: Procesor:AMD Athlon X3 425 3.00 GHz (3 Cpu's) Placa Video:Nvidia GeForce GTX 750 TI OC RAM:4GB Dati- mi o lista de jocuri ce- a mai mare lista si cea mai buna primeste...? (mai mult)
Am comandat azi un volan de pe site-ul buygames.ro, stiti cumva daca este serios?
Salutare TPU am si eu o problema cu PNS nu pot sa-mi fac cont aveti voi unul sau sa mi-l dati ve al vostru voi fi recunoscator daca o sa mi-l dati free. Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?