TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1645
  • 1646
  • 1647
  • 1648
  • 1649
1CDC1
în 27 Iunie 2015 | 1CDC1 întreabă:

In Counter-Strike daca intru pe un servere nu vad chatul doar reclamele de la server si mesajele cu u@

1
Răspunde Raportează
MaSt3rUl
în 27 Iunie 2015 | MaSt3rUl întreabă:

Stiti crun sv de metin2 pvm easy sau medium cu switchboot inplementat si sa aiba harti de farmat speciale dau funda pentru cel mai bun metin si sa nu-mi ziceti de alaska.

1
Răspunde Raportează
Muffins99
în 27 Iunie 2015 | Muffins99 întreabă:

Daca imi fac un blog in wordpress si peste ceva timp as vrea sa renunt la design- ul premium si sa- mi pot angaja pe cineva sa- mi faca design- ul meu propriu, as putea pastra numele de domeniu si articolele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Petrareanu_Stefan_1998
în 27 Iunie 2015 | Petrareanu_Stefan_1998 întreabă:

Exista Herobrine in minecraft Fara mod? Ziceti ca ma contrazic cu un prieten.Dau funda

2
Răspunde Raportează
Pascan_Alexa_1973
în 27 Iunie 2015 | Pascan_Alexa_1973 întreabă:

BUNA TPU, ! am o rugaminte :(, cine are cont membership pe AJ (animal jam) As vrea si eu unul, macar sa il imprumut o zi... (dupa schimbati parola sau ce vreti la el) sau daca il dati de tot PROMIT ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Remy_HD_1982
în 27 Iunie 2015 | Remy_HD_1982 întreabă:

Poate sa imi spuna cineva cum instalez COD MW3 Multiplayer? Am instalat cateva versiuni de la Teknogods dar nu imi apar servarele si nu stiu ce sa fac...am incercat detoate.Va rog care stiti cum sa rezolv...? (mai mult)

0
Yumen
în 27 Iunie 2015 | Yumen întreabă:

va rog daca imi puteti da si mie un link de unde pot descarca Counter Strike Global Offensiv

1
Răspunde Raportează
kijary
în 27 Iunie 2015 | kijary întreabă:

am un mouse Genesis Gx78, si vreau sa- mi fac macrouri la el cu programu lui Gaming Driver.Si nu stiu cum sa- l fac, pot sa fac un macro, dar daca incerc alt macro mi se suprapune pe primul. ...? (mai mult)

0
HU4L
în 27 Iunie 2015 | HU4L întreabă:

Joc metin2 Rh, un metin pvp clasic, si vreau sa intreb...ce bonusuri sa- mi pun pe sfanta, am incercat pana acum Asa : INT, critica, patrunzatoare, Semi- om si dex, apoi am incercat int,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SurduDenis
în 27 Iunie 2015 | SurduDenis întreabă:

Mi- am downloadat de curand Fifa 2010 - Razor1911 si cand vreau sa dezarhivez fisierele imi zice ca trebuie sa bag parola. Spuneti- mi si mie va rog parola sau o alta modalitate ca sa pot sa dezarhivez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tintarul
în 27 Iunie 2015 | tintarul întreabă:

Imi puteti da un site de hostare radio care sa hosteze gratuit? Sau un cont deja platit decare nu mai aveti nevoie? PS la siteul My Roadio Stream, am cont nonpremium iar cand activez postul radio imi...? (mai mult)

0
Nita_Eduard_1999
în 27 Iunie 2015 | Nita_Eduard_1999 întreabă:

As avea o intrebare adresata jucatorilor de PES:cu ce program (in afara de Blender) pot edita fetele?

0
anonim_4396
în 27 Iunie 2015 |

Poate rula versiunea de mobil a gta san andreas telefonul Lenovo A536?

1
Răspunde Raportează
DaniTDCI
în 27 Iunie 2015 | DaniTDCI întreabă:

zicetim va rog ce bonusuri trebuie sa am pe itm la Lycan de pe metin2. nu conteaza.pvp-pvm. mersi dau funda

0
AlexIonut2013
în 27 Iunie 2015 | AlexIonut2013 întreabă:

Care e cel mai bun fierar pe wom2 global si unde il gasesc? FUNDA pentru cel mai bun si explicit raspuns!

0
AlexIonut2013
în 27 Iunie 2015 | AlexIonut2013 întreabă:

La wom2 global de unde iau din astea de bonusat itm? Si am vazut ca nu mai sunt fierarii breslei unde gasesc un fierar cu rate mai mari? Si marea intrebare: Care mt2 e mai usor wom2 global sau...? (mai mult)

0
Panainte_Gabriel_Starrul_1990
în 27 Iunie 2015 | Panainte_Gabriel_Starrul_1990 întreabă:

Ziceti-mi va rog niste jocuri video faine la care sa ma apuc.

2
Răspunde Raportează
Adelaaaaaaaa
în 27 Iunie 2015 | Adelaaaaaaaa întreabă:

Hei TPU caut si eu un metin, dar nu vreau nici toate gratis sau ba sa stau 1 an pentru lvl. vreau un metin pvp- pvm sa fac nivelul intr- o saptamana. sau 2. chiar o luna. sa- l fac rapid nu ca la ro....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gHro123
în 27 Iunie 2015 | gHro123 întreabă:

Cum obtin jocuri free de pe steam!

3
Răspunde Raportează
Iosuat
în 27 Iunie 2015 | Iosuat întreabă:

Buna,TPU! La league of legends de ce cand incerc sa imi fac cont la sfarsit imi scrie,, helpful links "? Multumesc anticipat! Dau funda celui ce ma ajuta!

4
Răspunde Raportează
smokeflame
în 27 Iunie 2015 | smokeflame întreabă:

Salut TPU. Aici, ma adresez jucatorilor de League of Legends si Hearthstone. Vand un cont de league of legends de nivel 30 (cea mai mare divizie a fost diamond 5) in schimbul unei aventuri pe hearthstone...? (mai mult)

0
Pavel_Andrei_Vladut_1990
în 27 Iunie 2015 | Pavel_Andrei_Vladut_1990 întreabă:

Va invitam pe www.Just2Play.ro pentru a descoperi lumea fascinanta a jocurilor online luand parte intr- o comunitate infiintata in anul 2011 si care NU are la baza ei donatiile ci numarul...? (mai mult)

0
MajoNG
în 27 Iunie 2015 | MajoNG întreabă:

Salut TPU. Am o problema cu LOL (League Of Legends). Tatal meu mi- a adus un laptop din Anglia: Procesor : Intel(R) Celeron(R) CPU Memorie RAM: 3.00 GB Sistem de operare 32 de biti. Primele 2...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
în 27 Iunie 2015 | eiu_Andrei_1999 întreabă:

Imi da si mie cineva pe mediafire steupu de la onlive?

0
Razeph
în 27 Iunie 2015 | Razeph întreabă:

acum cateva zile a iesit jocul Batman Arkham Knight si e unul din jocurile mele preferate. Eu as avea bani sa cumpar jocul dar problema e ca nu am PS4 sau Xbox One si nu pot sa il joc, iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Remy_HD_1982
în 27 Iunie 2015 | Remy_HD_1982 întreabă:

Poate sa imi spuna cineva cum instalez COD MW3 Multiplayer? Am instalat cateva versiuni de la Teknogods dar nu imi apar servarele si nu stiu ce sa fac...am incercat detoate.Va rog care stiti cum sa rezolv...? (mai mult)

0
dariuselul12
în 27 Iunie 2015 | dariuselul12 întreabă:

Salut all. Ma ajuta si pe mine cineva cu un cont cu status / sau moduri pe hammer? Ca eu nu am posibilitatea la unul... Stiti si voi, banii astia. Si mi- ar place sa am si eu vreodata un status sau ...? (mai mult)

0
Iulia_Iulia_1999_Uq8z
în 27 Iunie 2015 | Iulia_Iulia_1999_Uq8z întreabă:

mi- am instalat si descarcat imvu si nu mi se deschide, adica dau dublu click pe installer sau pe runner si nu primesc nici un raspuns. Sau imi zice crashed si sa dau restart la imvu. Ajuta- ti-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut9999999
în 27 Iunie 2015 | ionut9999999 întreabă:

Buna TPA.Am achiziționat acum câteva zile un mouse de gaming G7 Kotys din gama motospeed, iar eu nu am primit nici un CD, dar am primit un site de la motospeed dar nu înțeleg nimic fiindcă este ...? (mai mult)

0
FlorinSalamNr1
în 27 Iunie 2015 | FlorinSalamNr1 întreabă:

La cs:go, pot castiga skin-uri sau alte iteme din astea fara sa cumpar key-uri sa deschid cuti? Si daca pot castiga acele iteme faca cufere, le pot vinde pe market?

2
Răspunde Raportează
alexvesa15
în 27 Iunie 2015 | alexvesa15 întreabă:

am un canal de gaming pe youtube si as vrea un nume p.s ma cheama alex ceva si cu numele meu dar nu e neaparat.cat mai multe.

1
Răspunde Raportează
licped1
în 27 Iunie 2015 | licped1 întreabă:

ce jocuri pe PC imi recomandati cu componentele astea:Procesor AMD Athlon 5000 Dual Core, 2, 2GHz, 2GB de Ram, Placa video nVIDIA geforce 9500 GT 1GB, Windows 7 pe 32 bit.

2
Răspunde Raportează
DarknessDennis
în 27 Iunie 2015 | DarknessDennis întreabă:

Imi poate spune si mie cineva cateva site-uri IT din afara, din tari precum SUA, Germania, Anglia, Franta?

1
Răspunde Raportează
Andrei_Catalin_1991
în 27 Iunie 2015 | Andrei_Catalin_1991 întreabă:

Ce bns trebuie pentru war pvm si specificati va rog ce accesoriu are acele bonusuri!

1
Răspunde Raportează
CiobotaruIonut
în 27 Iunie 2015 | CiobotaruIonut întreabă:

ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat: cand intru in Vindictus ma conectez si dupa ma scoate si imi da HackShield FAQ si dupa imi zice sa dau Ahn report.ce e de facut?

2
Răspunde Raportează
CiobotaruIonut
în 27 Iunie 2015 | CiobotaruIonut întreabă:

Salut.Stie cineva un joc online asemanator jocului:Vindictus?

0
Danutza_Dany_2000
în 27 Iunie 2015 | Danutza_Dany_2000 întreabă:

Hei TPU unde pot gasi tower prep (geniul rebel) online subtitrat.

2
Răspunde Raportează
AndriesAdrian
în 27 Iunie 2015 | AndriesAdrian întreabă:

Buna ziua am si eu o intrebare acum o zi in urma me-a aparut pe plasma o dunga verde subtire albastra ca firul de par in stanga monitorului ce pot face sa dispara va rog.

3
Răspunde Raportează
denis28
în 27 Iunie 2015 | denis28 întreabă:

Care joaca pe sv de minecraft : mc.ratio.lv la skypvp1? Si cn at vrea sa faca team nu prea sunt romani!

0
labrador23
în 27 Iunie 2015 | labrador23 întreabă:

Buna TPU ^.^. Oare este posibil sa fac rost de 90 RP pe LoL fara sa ii cumpar? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
bogdy1511997
în 27 Iunie 2015 | bogdy1511997 întreabă:

ar trebui sa primesc in schimbul onor avantaje pe un server pe care il detin bani prin intermediul paysafe, cum pot primii acei bani? PS: am cont paysafe si card VISA

0
AdrianXD05
în 26 Iunie 2015 | AdrianXD05 întreabă:

cum imi pot face un server de SA:MP al meu si sa se poata conecta si un prieten?

0
Niculae_Edy_1995
în 26 Iunie 2015 | Niculae_Edy_1995 întreabă:

Nu stiu cati dintre voi jucati SA- MP dar am o problema. Joc pe serverul B- zone si am uitat codul de acces (unlockacc) si as vrea sa stiu daca as putea sa il recuperez....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deadliyy
în 26 Iunie 2015 | Deadliyy întreabă:

Vreau cel mai tare server de furien pentru CS 1.6. Tot ce vreau sa contina: 1)Register- Cel mai important 2)Playeri 3)Credite, Xp 4)Cutite Jmechere Optional: 5)Sa aiba nevoie de admin. Cine raspunde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hasciar_Vlad_1990
în 26 Iunie 2015 | Hasciar_Vlad_1990 întreabă:

Salut TPU. Pe TF2 cand vreau sa dau trade imi zice contul tau nu indeplineste conditiile pentru a utiliza aceasta facilitate, ce trebuie sa fac ca sa pot da trade? Am steam guard-ul activat.

1
Răspunde Raportează
Zahariciuc_Vlad_1998
în 26 Iunie 2015 | Zahariciuc_Vlad_1998 întreabă:

era mai de mult un joc pe facebook asemanator cu Go Fishing puteti sa-mi spuneti cum se numeste? sau daca stiti un joc d asemanator?

1
Răspunde Raportează
ProAlexYTB
în 26 Iunie 2015 | ProAlexYTB întreabă:

Am niste jucatori care as vrea sa le dau post pe B-zone.Am dovezi (poze) dar nu stiu pe ce site sa le pun

1
Răspunde Raportează
ProAlexYTB
în 26 Iunie 2015 | ProAlexYTB întreabă:

As vrea si eu site-ul unde pot da post pe forum B-zone.Primu care da site-ul are Funda :D.

0
AlexandruLOL
în 26 Iunie 2015 | AlexandruLOL întreabă:

Ce jocuri merg pe acest laptop? http://i.imgur.com/mvj3aCg.jpg

1
Răspunde Raportează
Mistode_Tiberiu_1969
în 26 Iunie 2015 | Mistode_Tiberiu_1969 întreabă:

Are cineva idee cum sa stergi profile de la Xbox 360? Sau măcar sa resetez ca sa rămână decât un profil!

0
  • 1645
  • 1646
  • 1647
  • 1648
  • 1649
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 5 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă pe 31 Decembrie

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.650
  • Întrebări: 3.954.685
  • Răspunsuri: 17.665.452
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 652.092 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.405 Conversaţii