In Counter-Strike daca intru pe un servere nu vad chatul doar reclamele de la server si mesajele cu u@
Stiti crun sv de metin2 pvm easy sau medium cu switchboot inplementat si sa aiba harti de farmat speciale dau funda pentru cel mai bun metin si sa nu-mi ziceti de alaska.
Daca imi fac un blog in wordpress si peste ceva timp as vrea sa renunt la design- ul premium si sa- mi pot angaja pe cineva sa- mi faca design- ul meu propriu, as putea pastra numele de domeniu si articolele...? (mai mult)
Exista Herobrine in minecraft Fara mod? Ziceti ca ma contrazic cu un prieten.Dau funda
BUNA TPU, ! am o rugaminte :(, cine are cont membership pe AJ (animal jam) As vrea si eu unul, macar sa il imprumut o zi... (dupa schimbati parola sau ce vreti la el) sau daca il dati de tot PROMIT ...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva cum instalez COD MW3 Multiplayer? Am instalat cateva versiuni de la Teknogods dar nu imi apar servarele si nu stiu ce sa fac...am incercat detoate.Va rog care stiti cum sa rezolv...? (mai mult)
va rog daca imi puteti da si mie un link de unde pot descarca Counter Strike Global Offensiv
am un mouse Genesis Gx78, si vreau sa- mi fac macrouri la el cu programu lui Gaming Driver.Si nu stiu cum sa- l fac, pot sa fac un macro, dar daca incerc alt macro mi se suprapune pe primul. ...? (mai mult)
Joc metin2 Rh, un metin pvp clasic, si vreau sa intreb...ce bonusuri sa- mi pun pe sfanta, am incercat pana acum Asa : INT, critica, patrunzatoare, Semi- om si dex, apoi am incercat int,...? (mai mult)
Mi- am downloadat de curand Fifa 2010 - Razor1911 si cand vreau sa dezarhivez fisierele imi zice ca trebuie sa bag parola. Spuneti- mi si mie va rog parola sau o alta modalitate ca sa pot sa dezarhivez...? (mai mult)
Imi puteti da un site de hostare radio care sa hosteze gratuit? Sau un cont deja platit decare nu mai aveti nevoie? PS la siteul My Roadio Stream, am cont nonpremium iar cand activez postul radio imi...? (mai mult)
As avea o intrebare adresata jucatorilor de PES:cu ce program (in afara de Blender) pot edita fetele?
Poate rula versiunea de mobil a gta san andreas telefonul Lenovo A536?
zicetim va rog ce bonusuri trebuie sa am pe itm la Lycan de pe metin2. nu conteaza.pvp-pvm. mersi dau funda
Care e cel mai bun fierar pe wom2 global si unde il gasesc? FUNDA pentru cel mai bun si explicit raspuns!
La wom2 global de unde iau din astea de bonusat itm? Si am vazut ca nu mai sunt fierarii breslei unde gasesc un fierar cu rate mai mari? Si marea intrebare: Care mt2 e mai usor wom2 global sau...? (mai mult)
Ziceti-mi va rog niste jocuri video faine la care sa ma apuc.
Hei TPU caut si eu un metin, dar nu vreau nici toate gratis sau ba sa stau 1 an pentru lvl. vreau un metin pvp- pvm sa fac nivelul intr- o saptamana. sau 2. chiar o luna. sa- l fac rapid nu ca la ro....? (mai mult)
Cum obtin jocuri free de pe steam!
Buna,TPU! La league of legends de ce cand incerc sa imi fac cont la sfarsit imi scrie,, helpful links "? Multumesc anticipat! Dau funda celui ce ma ajuta!
Salut TPU. Aici, ma adresez jucatorilor de League of Legends si Hearthstone. Vand un cont de league of legends de nivel 30 (cea mai mare divizie a fost diamond 5) in schimbul unei aventuri pe hearthstone...? (mai mult)
Va invitam pe www.Just2Play.ro pentru a descoperi lumea fascinanta a jocurilor online luand parte intr- o comunitate infiintata in anul 2011 si care NU are la baza ei donatiile ci numarul...? (mai mult)
Salut TPU. Am o problema cu LOL (League Of Legends). Tatal meu mi- a adus un laptop din Anglia: Procesor : Intel(R) Celeron(R) CPU Memorie RAM: 3.00 GB Sistem de operare 32 de biti. Primele 2...? (mai mult)
Imi da si mie cineva pe mediafire steupu de la onlive?
acum cateva zile a iesit jocul Batman Arkham Knight si e unul din jocurile mele preferate. Eu as avea bani sa cumpar jocul dar problema e ca nu am PS4 sau Xbox One si nu pot sa il joc, iar...? (mai mult)
Salut all. Ma ajuta si pe mine cineva cu un cont cu status / sau moduri pe hammer? Ca eu nu am posibilitatea la unul... Stiti si voi, banii astia. Si mi- ar place sa am si eu vreodata un status sau ...? (mai mult)
mi- am instalat si descarcat imvu si nu mi se deschide, adica dau dublu click pe installer sau pe runner si nu primesc nici un raspuns. Sau imi zice crashed si sa dau restart la imvu. Ajuta- ti-...? (mai mult)
Buna TPA.Am achiziționat acum câteva zile un mouse de gaming G7 Kotys din gama motospeed, iar eu nu am primit nici un CD, dar am primit un site de la motospeed dar nu înțeleg nimic fiindcă este ...? (mai mult)
La cs:go, pot castiga skin-uri sau alte iteme din astea fara sa cumpar key-uri sa deschid cuti? Si daca pot castiga acele iteme faca cufere, le pot vinde pe market?
am un canal de gaming pe youtube si as vrea un nume p.s ma cheama alex ceva si cu numele meu dar nu e neaparat.cat mai multe.
ce jocuri pe PC imi recomandati cu componentele astea:Procesor AMD Athlon 5000 Dual Core, 2, 2GHz, 2GB de Ram, Placa video nVIDIA geforce 9500 GT 1GB, Windows 7 pe 32 bit.
Imi poate spune si mie cineva cateva site-uri IT din afara, din tari precum SUA, Germania, Anglia, Franta?
Ce bns trebuie pentru war pvm si specificati va rog ce accesoriu are acele bonusuri!
ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat: cand intru in Vindictus ma conectez si dupa ma scoate si imi da HackShield FAQ si dupa imi zice sa dau Ahn report.ce e de facut?
Salut.Stie cineva un joc online asemanator jocului:Vindictus?
Hei TPU unde pot gasi tower prep (geniul rebel) online subtitrat.
Buna ziua am si eu o intrebare acum o zi in urma me-a aparut pe plasma o dunga verde subtire albastra ca firul de par in stanga monitorului ce pot face sa dispara va rog.
Care joaca pe sv de minecraft : mc.ratio.lv la skypvp1? Si cn at vrea sa faca team nu prea sunt romani!
Buna TPU ^.^. Oare este posibil sa fac rost de 90 RP pe LoL fara sa ii cumpar? Multumesc.
ar trebui sa primesc in schimbul onor avantaje pe un server pe care il detin bani prin intermediul paysafe, cum pot primii acei bani? PS: am cont paysafe si card VISA
cum imi pot face un server de SA:MP al meu si sa se poata conecta si un prieten?
Nu stiu cati dintre voi jucati SA- MP dar am o problema. Joc pe serverul B- zone si am uitat codul de acces (unlockacc) si as vrea sa stiu daca as putea sa il recuperez....? (mai mult)
Vreau cel mai tare server de furien pentru CS 1.6. Tot ce vreau sa contina: 1)Register- Cel mai important 2)Playeri 3)Credite, Xp 4)Cutite Jmechere Optional: 5)Sa aiba nevoie de admin. Cine raspunde...? (mai mult)
Salut TPU. Pe TF2 cand vreau sa dau trade imi zice contul tau nu indeplineste conditiile pentru a utiliza aceasta facilitate, ce trebuie sa fac ca sa pot da trade? Am steam guard-ul activat.
era mai de mult un joc pe facebook asemanator cu Go Fishing puteti sa-mi spuneti cum se numeste? sau daca stiti un joc d asemanator?
Am niste jucatori care as vrea sa le dau post pe B-zone.Am dovezi (poze) dar nu stiu pe ce site sa le pun
As vrea si eu site-ul unde pot da post pe forum B-zone.Primu care da site-ul are Funda :D.
Ce jocuri merg pe acest laptop? http://i.imgur.com/mvj3aCg.jpg
Are cineva idee cum sa stergi profile de la Xbox 360? Sau măcar sa resetez ca sa rămână decât un profil!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!