Merge GTA V cu componentele: Procesor:Procesor Intel Pentium Dual- Core G2030 3.0GHz. http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/pentium- dual- core- g2030- 30ghz- box/ Placa video: NVIDIA GEFORCE 630....? (mai mult)
Imi da eroarea de cum dau "play", ce pot face sa nu imi mai dea? Am incercat si alte launchere si imi da ccelasi tip de eroare http://i.imgur.com/zxHhzth.png
Care se mai joaca si acum myfreezoo?
Cum pot sa am mai multi bani la sims 2 launcher, atunci cand imi cumpar casa? Va rog.dau funda celui mai bun raspuns!
Joc SA-MP si de 3 zile jocul imi merge sacadat (de abia ma pot misca) si nu stiu ce pot face...doar inainte cu 3 zile imi mergea. Ce pot face? {dau funda}
Joaca cineva de aici OSM?(managerdefotbal)? Ce nume aveti?
Am nevoie de ajutorrr, va rog, de la cineva care se pricepe. am sims 3 pe CD, numai ca am doar CD- ul, am pierut carcasa si nu stiu serial code, faza e ca am incercat sa bag de pe net si nu merge. jocul...? (mai mult)
Eu ma joc metin2 alaska. Cum ajung in v3?
M- am jucat aseara la varumiu cs cu botii si era o mapa faina si nu stiu cum se numea. Daca stie cineva cum se numeste:deci, si la ct si la tero sunt numai m4 si ak47, in fata ta sunt niste cutii...? (mai mult)
Sall all....Va rog sa imi spuneti toate hartile de cs 1.6.DAU FUNDA!
Vreau sa va intreb de ce nu imi merge pagina de la Metin2 Evolution? Va rog sa-mi raspundeti, dau funda!
Cine are cont pe farmerama? ...am nevoie de vecini..pls
Mi-am facut un cont de steam nou si nu ma lasa sa bag prieteni si nici prieteni mei nu il gasesc ucm pot sa il fac vizibil
Cine poate sa-mi spuna ce este DLC unui joc?
TPU. Ma întrebam daca mai joaca cineva Borderlands (1, 2 sau The Pre- Sequel)? Nu prea am cu cine juca si vreau sa- mi fac prieteni noi. Daca sunteți interesati, răspundeți la aceasta intrebare...? (mai mult)
Am și eu o mică problemă. Nu pot schimba controlul nici la Fifa 13, nici la 14. Intru la control, dau Alternate, si cand apăs Enter ca să pot schimba tasta, se face locul ăla gol pentru...? (mai mult)
spuneti- mi va rog ceva jocuri de actiune aventura care sa nu fie in browser sau online sa trebuiasca downladat si sa nu fie in retea ceva cu magii sabii misiuni cum este asasins creed sau...? (mai mult)
Salut as vrea sa imi faceti un top 100 de jocuri pe care sa le instalez din google play pentru tableta
Oare ar merge la 60 fps gta 5 cu chestile astea Procesor : Intel i7- 3630 8X2, 4 GHz Memorie Ram: 16 GB DDRAM 3 Hard Disk: SSD 60GB + 1 TB Display: Full HD 17, 3 1920X1080P Placa Video...? (mai mult)
Oare ar merge la 60 fps gta 5 cu chestile astea Procesor : Intel i7- 3630 8X2, 4 GHz Memorie Ram: 16 GB DDRAM 3 Hard Disk: SSD 60GB + 1 TB Display: Full HD 17, 3 1920X1080P Placa Video : GeForce...? (mai mult)
Vreau un server mod gungame pe echipe cs 1.6 de ala cand ai 20 30 kiluri se schimba arma, dau funda, plz
am cumparat un volan si pedale dar nu stiu ce jocuri cu masini sa descarc pentru a-mi merge. ma puteti ajuta? Dau funda :D
Care stie jocuri online mai frumoase, care sa mearga pe 2gb ram, procesor 2.9 dual si placa 512. Fara metin, counter strike de orice fel, lol, dota.
Ce jocuri imi merg pe specificatiile? - procesor AMD A6 Quad-Core 1. 80GHz - 4 GB RAM - placa video (dedicata) AMD Radeon R5 M230 2GB Acesta este un laptop de la "Lenovo"!
Bună la toți. Am să încerc să mă exprim cât mai clar și scurt. Deci, sunt Fondatorul unui clan de cs 1.6 numit DN și caut membri activi p/t el. Nu contează ce vârstă ai, nu contează câtă...? (mai mult)
sunt la 21 pe farmerama... dar..nu reusesc sa imi adaug prieteni. Cand ma duc la sa posta ca sa adaug prieteni acel buton este gri.ce pot face? FUNDA1
Am o Intrebare : Mi- am bagat niste bani in steam dar cand am vrut sa- mi cumpar cs go mi- a zis ca trebuie sa astept 30 de zile pana sa mi- l cumpar.......nu pot sa il trimit unui prieten ca sa mi- l ...? (mai mult)
am windows 7 64 bit si vreau sa il pun pe 32 bit, pentru ca imi trebuie o placa noua si pana mi- o iau sa raman pe 32 bit.Cum as putea sa il pun pe 32 bit printr- o metoda simpla sa nu imi...? (mai mult)
Cum pot sa fac poza la un joc daca nu stiu ceva dar tot de pe acest telefon
Dc ce cand vreau sa intru in fifa 14 im da eroarea E0001? Dau funda
AM o problemă... Azi dimineața am vrut să intru la Lady Popular Fashion Arena dar îmi arată că sunt banată pănă la 2020. Nu înțeleg de ce. Cum să fac să anulez banul (dacă este...? (mai mult)
Hey buna TPU am si eu o intrebare ce aplicatii gen reverse, dubsmahs stit. puteti sa imi sugerati si jocuri interesante...ps.sa fie pentru android. cele mai bune aplicatii si jocuri dau funtita ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste jocuri interesante cu masini, aventura sau impuscaturi?
Mi- am facut un card paysafe cu 10 euro, i- am bagat in steam (crezind ca pot sa ii trimit unui prieten sa imi cumpere cs:go) pentru ca daca ii bag nu pot sa fac nimic cu ei timp de 30 de zile ( ca na...? (mai mult)
Ce procesor alegeti? AMD A4 X2 7300. 3.80 ghz Socket fm2 box, black edition sau AMD vision A4 6300 3, 7 Ghz?
Poate tine sursa corsair cx600, placa video nVIDIA 260 gtx alaturi de un quad q8200? Sursa are eficienta 80% adica 480w, cu 46 amperi pe linia de 12v. M- am uitat pe game debate si placa video...? (mai mult)
Unde gasesc un hack bun, care sa nu dea eroare la shadow fight pe facebook. :)...Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns!
Stiti un link de unde pot juca Pockie Ninja 2 Social? de cand a fost scos de pe facebook numai gasesc niciun site de pe care sa il joc :
Sall,am vazut multe clipuri pe youtube cu Counter Strike cand iti cumparai arma cumparau gloante fara sa apese pe B spunete-mi cum fac va rog mult de tot! Multumesc! :*
Salut.Cine imi poate da un gamemode de Sa:Mp actual (adica de 0.3.7), funda la cel mai bun raspuns!
Vreau sa ma joc Naruto Revolution cu cineva online cine se baga?
Salutare TPU ma joc naruto shippuden ultimate ninja storm revolution si ma enerveaza ca imi merge destul de greu..am incercat si cu speeder xp care dupa mine e o prostie si tot nu imi merge am incercat...? (mai mult)
Bina TPU.Cum pot face credite pe IMVU?!
Am nevoie de cineva care le are cu (virgula) comenzile de la Minecraft. Vreau sa fac un Adventure Map si am nevoie de niste comenzi pe care nu le pot gasi pe nicaieri: 1. o comanda care ma lasa sa pun...? (mai mult)
Salut, cine cauta membrii in staff la propriul lui sv de minecraft. Sper sa fie un sv serios, am experienta, si sa fie primitor. Facebook:Vlad Canpean am o poza de coperta cu un creeper. Daca nu pot...? (mai mult)
tocmai mi-am reinstalat win, il aprind bag mufa de internet si imi zice ca cica "windows could not find a driver for your network adapter" ce sa fac?
Ce site-uri stiti? D-alea interesante ca planefinder sau google fight Ca ma cam plictisesc intr-una facebook si TPU :)) MULTUMESC ANTICIPAT!
Cam cat ar costa un playstation 4?
De ce imi da eroare la METIN2 IMPERIAL si la toate metinurile D:/ImperialMT2/ImperialMT2 x64.exe Incorrect function
SALUT. De curând mi- am cumpărat un pc, pe piese. I3 4170 3.7 Placa video gtx 960 mini itx memorie 4gb ram DDR3 1600mhz sursa modulara de 530w cu eficienta 80. Și cam ăsta este pc- ul. Întrebarea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!