Daca am un regat pe mount and blade si vreau sa-i schimb se poate? Daca da va rog sa-mi ziceti cum.
Imi zice si mie cineva cum se fac credite cu greasemonkey pe imvu? ( daca mai merge )
Este joc |? https://www.youtube.com/watch?v=0r-K1XQ2pCk
Am descarcat jocul League Of Legends (LOL) acolo unde trebuie sa scriu numele si parola nu imi mai arata nimic Ce sa fac? DAU FUNDAAAAA
Cand am vrut sa intru pe HyPixel(minecraft), mi-a aparut:Invalid session(try to restart the game)
Salut, joc castle clash pe android si caut un guild bun in care sa intru, unde sa putem face si noi ziua cu boss si alte eventuri. Doar lasati numele guildului unde pot sa intru si eu. Mersi.
Am o întrebare în legătură cu jocul Minecraft.Am Minecraft 1.8.6 și nu știu ce trebuie să scriu pentru a primi command block.Trebuie să scriu /give (nume jucător) (nume obiect), dar nu...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde pot primi/câștiga mistery gift pe League of legends? Măcar poate sa îmi trimită și mie cineva unul?
Salut tuturor, este ceva joc cu fotbal in care esti manageri cumperi jucatori etc dar cand este un meci doar sa te uiți la ei cum joaca ca si la un meci real. Nu vreau top eleven. Funda!
Cum, Mama-Naibii, se pastra low-profile-ul pe Assassin's Creed 1? Incerc de jumatate de ora sa fac pe cineva la buzunare si ajung sa il lovesc in fata
Deci eu vreau niste jocuri pentru pc care sa ruleze bine chiar si la low mediu hight. Am processor Intel 2 core dual e4400 2, 0 ghz ram 2 placa video de 2 gb amd radeon hd 5450. Dau...? (mai mult)
Vreau sa fac niste prankuri, exista un program (sau aplicatie in browser) la care sa imi pice o arma aleasa de mine pe cs:go? Repet aleasa de mine, ca stiu un site la care trebuie sa dai...? (mai mult)
Salut tuturor, imi puteți spune si mie niște jocuri pentru iPhone 4s?
Cateva jocuri cu lupte sau fotbal sa nu depaseasca 6 GB. am 3 gb RAM....placa video 512 mb si 2.10 ghz procesorul.
Cine stie cum sa instalez minecraft PS:Nu am cont Mojang Daca aveti linkul de download si niste instructiuni ar fi grozav! Dau funda! Daca aveti cont premium si nu mai aveti nevoie de el ...? (mai mult)
Am o problema cu GTA IV. Nu imi merge. Cum as putea sa- l fac? Prima data cand l- am luat, imi intra in el, ma punea sa aleg intre GTA IV normal si GTA IV THE EPISODES FROM LIBERTY CITY si...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste jocuri Shooter cu exceptia (Call of Duty 2, 3,Worl at war; CS : GO, 1.6) Plin de actiune. Multumesc
Hei! Am luat un mod pentru minecraft 1.8, "The LumberJack" mod, dar atunci cand tai un copac, imi sta prea mult sa-l taie... Se poate modifica timpul asta sa nu mai astept atat pana taie copacul?
Deci, fara deci., Am internet de pe telefon pe calculator prin cablu USB, merge netu, merge google- u si youtube- u, dar nu merge sa ma loghez pe jocuri online de ex: LoL (League of Legends), adica...? (mai mult)
Daca am un PC cu Linux pot, sa ii pun Windows si sa-si pastreze performanta?
Vreau si eu cod wall pentru counter strike 1.6! La buton f1. Dau fundă.
Scuzati categoria! M- am apucat de WolfQuest si nu stiu cum sa ma imperechez si sa am pui. Toti ma ataca! Si sunt o lupoaica alba putin cu maro pe bot.Nu stiu daca felul inaltimea, culoarea...? (mai mult)
Recomandari jocuri? Am placa de baza H81, procesor Intel pentium 4 g3258 de 3, 2 ghz si 3MB, Hdd: 1TBB 7200RPM S-ATA3, 6 gb ram ddr3 si placa video amd randeon 5450 ultra hd de 2 gb! funda! c
stie cineva daca mai exista pentru fifa 2010 rlsp v2? caut de cateva zile si nu gasesc niciunde. :(((
Buna ziua ma numesc ciprian si vreau sa imi fac un pc pe piese suma este de 30 mil. Maxim 35 mil. Vreau o placa video buna nu am monitor daca se incadreaza in pret (optional monitor)
Salut TPU Azi as vrea sa va rog pe oricare dintre voi nu conteaza, am nevoie foarte urgent de un cont premium de Minecraft, doar provizoriu ca trebuie sa filmez pe un server premium si va rog foarte...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste jocuri de preferat multyplayer si sa fie populate, jocuri care sa imi mearga pe pc- ul AMD A4- 5300 Radeon 3.4 ghz, cu 4GB RAM si placa video nVidia GeForce GT 740 ...? (mai mult)
Am o intrebare am un laptop HP cu procesor amd quad cor si 12 gb ram Placa video dedicata Memorie 1 tb E bun pt gta 5?
Fnaf 2 si 3 nu are sunet cand am filmat a avut sunet si se auzea phone guy dar daca nu filmez nu are sunet de ce
Va salut! De unde pot lua cel mai repede va rog power point windows 7 64bit
Cine stie un server privat de Metin2 fara iteme modate si fara bonusuri 6/7 pvp, care sa fie pvm easy(Rate100-150%) dar sa fie si frumos si populat? Funad!
Dati.mi si mie va rog niste servere de metine usoara!
De curand mi-a fost spart contul de Sa:Mp de pe un server, iar acum vreau sa aflu si eu cum sa spargi un cont de Sa:Mp? Cine ma ajuta are Funda!
Bună TPU, știți vreun metin2 PVM,populat, cu level maxim 99 (cu sau fără 6.7),rate 100-20 și cu evoluții pana la arme epice și posedata?
Cum fac update la echipele din FIFA 14?
Cum demisionez de la nationala in fifa 14?
Cine ma poate ajuta cu editarea unui overlay, va rog?
Cum pot sa vand un joc pe Steam?
Buna am nevoie de ajutor cine imi spune si mie cum sa procedez daca am ban pe Fishao? Nu pot sa intru de loc pe cont ajutoooor! Ce puteti face?
Am si o intrebare cum gasesc un id de metin2 al unu- i player?, fara sa sparg baza de date, pot sa o gasesc in cmd, daca da spuneti- mi si mie care e comanda acea! Va rog frumos cel mai bun...? (mai mult)
Buna TPU imi spuneti ceva metin2 care as putea sa joc care sa semene cu metin2Osiris?
Salut, as vrea sa mi construiesc un pc pe piese. Eu am ales de pe eMAG, o sa le listez mai jos sa mi spuneti, daca puteti, ce parere aveti. Intrebarea mea este: Placa video este buna? Sau din cauza...? (mai mult)
As vrea niste jocuri cu personajele din desenele animate vechi dupa cartoon network.Cum ar fi Edd ed si edy, Curaj cainele, Vaca si puiul, Clanul nebunaticilor, etc. PS:Sa nu fie Browser si daca stiti...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu asa zisul hack MK JOGO ori MK LOL folosit pentru a avea toate skinurile in jocul Leaque Of Legends. Este legal? Adica il putem folosii fara am primi ban ori...? (mai mult)
Salut lume! Imi puteți da si mie va rof un site unde sa citesc si eu niște povesti World of Warcraft, de orice fel, istorice, prezente, cum au apărut Old Gods, etc? Dar nu ma puneți sa ma ioc ...? (mai mult)
Cine joaca Pirate Kings poate sa imi spuna si mie de ce nu imi merge jocul pe laptop? :( imi spune sa instalez ceva de grafica. dar eu deja instalasem ceva... deci cum fac?
daca caut un clip in pc si il gasesc dar nu stiu unde l-am pus deci nu stiu in ce folder pot afla cumva funda
Imi puteti zice si mie ce placa video trebuie pentru laptop? e una diferita sau trebuie una ca la pc? funda:))
V-a mai exista mafie 3? daca da, cum ar fi?
Cine poate sa imi daruiasca un skin pe cutit pe Counter Strike:Global Offensive
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!