Intrebarea mea este daca pot avea doua conturi de clash of clans pe acelasi telefon?(cam stupid, dar asta e) P.S: Am propriul clan.El se numeste :" Dragonii Ak47 ".Eu sunt leader, ma numesc...? (mai mult)
Am un PC destul de bun, dar nu stiu ce sa joc, in afara de Counter- Strike 1.6/CSSource, NFS Underground...Carbon, FNAF 1/2/3, Driver Parallel Lines etc. As vrea niste jocuri horror,...? (mai mult)
Salut, as dori sa- mi fac un canal de gaming pe youtube si nu stiu ce nume sa- i pun. Ma ajutati voi? Fundaaa. Daca e sa contina iusti sau justinian sau justi, cum puteti dar sa fie nume de canal de ...? (mai mult)
cine stie un hack online pentru cloudstone care sa imi dea rubies cold si vigor dar va rog vreau un hack care merge mersi anticipat p.s.
Am un laptop cu windows 8.1 si am primit notificarea pentru windows 10.....am rezervat descarcarea acum 2 zile si tot nu am primit descarcarea... ajutor pls?
Salut,caut un scripter bun, am deschis un server de samp RPG si vreau sa ma ajute cu implementari una-alta.Nu vreau mistocari sau no-name, ceva sincer si adevarat!
Am o problema. Ma joc pe servarul Blue.BuGGed.RO(server de sa:mp), si aveam o intrebare. Am dat o teapa la un baiat, si i- am zis ca ii voi pune hidden pe Euros(o masina), iar el sa- mi de-...? (mai mult)
Am o problema cu decriptorul de pe metinul meu! Este 2089M nu 40k sau alt ceva! http://imgur.com/txGByVO,WBqGrxN http://imgur.com/txGByVO,WBqGrxN#1
Vreo sansa sa joc si eu gta v pe pc- ul personal? - 4GB RAM - Windows 8.1 enterprise 64 bit - procesor Intel (r) pentium (r) CPU G850 @ 2.90 Ghz - placa video Asus r7 250 Series (AMD) 1 GB(la...? (mai mult)
Ce fifa imi merge pe laptop cu procesor de 2. 16Ghz, 2 GB Ram si placa video de 1 GB? Si ce call of duty, assasin cred imi merge?
Heyyy ma puteti ajuta si pe mine cu un cont de fata de Imvu cu peste 5.500 de credite cu + 18 ani si sa fie personajul de la Furdom fata cu 2 coade mov si cu skin mai inchis va roog mult dau funda ...? (mai mult)
am o mica problema cu jocul Assasin"s creed IV cum pot juca multiplayer ca daca dau pe multiplayer ma scoate din joc? Dau funda
Cine stie niste coduri pentru LOL? Adica de skinuri si alte chestii. Cine imi da si merg are funda!
In Men of War asault squand cum chem ofiteri?
imi puteti spune de ce nu pot sa imi fac cont pe DC Universe Online? Si daca aveti un cont pe care nu jucati mi-l dati va rog?
B-zone vs Bugged. De ce?
Am un PS3, nu de mult, avand in vedere ca pana acum am jucat doar Far Cry 4 si GTA 5, ce jocuri recomandati din experienta voastra?
Am si eu o intrebare. Stie cineva de unde pot sa iau un minecraft bun pentru pc? un site ceva.imi place jocul, il am pe telefon, dar pe pc nu stiu de unde sa il iau si ce versiune ar fi mai ...? (mai mult)
nu pot sa imi instalez jocul League Of Legends (LOL) dupa ce scriu in ce foldar il pun dau urmatorul pas se incarca si imi apare asta, , Virusal C+ + 2005 SP1 Redistributable (x86) mandatory...? (mai mult)
Salut,daca imi cumpar ets 2 pe steam, o sa am in joc toate tarile din europa? dau funda.
Era un joc care acum cativa ani a fost promovat de Cartoon Network, era cu un personaj cu care te puteai juca si iti alegeai cum te imbracai si jucai jocuri, aveai propria locuinta si cu cat avansai ...? (mai mult)
Mentionez da la inceput ca intrebarea asta NU se refera la mine ci la varul meu de 12 ani. Ok sa incepem: El are 12 ani, si are un xbox 360. Vrea sa isi ia gta V, dar parintii lui nu il lasa ca cica...? (mai mult)
Buna TPU intrebarea aste e dedicata iubitorilor de jocuri deci sa incepem. Vreau sa fac un canal de yt despre gaming, as vrea ceva sfaturi utile ( nu vr sa aud chestii de genul "Nu se fac bani bla bla"...? (mai mult)
am o probema, acum cateva zile mi s- a stricat cd- romul la xbox. si am auzit ca el nu se poate schimba cu altul. acum intrebarile mele sunt: Este adevarat? Se poate sau nu sa schimbi...? (mai mult)
Cum castig in Team Fortress 2 loadouturi ca sunt noob
Stie cineva un site de unde pot primi un mistery gift pe League of Legends? Sau macar poate cineva sa imi trimita unul?
Niste jocuri pe telefon smechera?
Poti instala/avea pe calculator Microsoft Office 2003 si 2007 in acelasi timp? Le poti folosi, dupa nevoie, ambele versiuni sau acest lucru este imposibil?
de 2 zile tot incerc sa ma logez pe facebook si nu ma lasa, imi tot apare o pagina alba... :(. Ce trebuie sa fac?
Cati GB inseamna 14.000 de MB?
Salutare tuturor! Am auzit ceva zvonuri cum ca un al 7-lea caracter si-ar face aparitia pe Metin 2 numindu-se Summoner sau Caster. Stie cineva ceva?
Aveti cumva vreun server de cs care cauta admin, sau alte grade? Va rog mult de tot.Sunt foarte bun la cs.Si sunt un foarte bun admin.
Salut jucătorii de metin2Alaska(Sau alte metine.) Cei care joacă alaska îmi puteţi zice se trebuie să rezist mapa beta, alaska? Fundă la cine răşpunde cel mai rapid si cel mai...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cateva scheme in fifa10 pe PC
Salutare, se pricepe cineva in domeniul calculatoarelor, in secial al desca...or( de metin2). contactati- ma pe: facebook:Alexandruemilian Jora (o poza cu un tigru) sau yahoo:jora30alexandruemilian@yahoo.com ...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un cfg ff.bun facut de voi nu conteaza daca are aliasuri dar sa traga destul de bine Funda! :D
Am si eu o problema la cs sau nu stiu de la ce este : Am primit admin de curand pe servarul Spyke.ro si eu dau setinfo _pw "parola" si imi zice asa : Info string length exceeded si nu stiu ce...? (mai mult)
Hey! Am instalat zilele astea Goodgame empire aplicatia pt android si nu ma pot loga cu un cont mai vechi ! De ce?
Caut un server de metin2 pvm, as vrea sa fie ceva mai complex ca restul daca se poate, multumesc anticipat. Funda pentru cel mai bun!
Salut, cand intru pe Google Play si descarc orice joc imi spune ca nu am spatiu si eu am 1GB neocupati. Ce e ineregula?
Asteptam sa imi gaseasca meci pe League of Legends cand dintr- odata mi- a iesit din joc, iar cand incers sa ma conectez imi apare invalid combination of username/password. Care este problema?...? (mai mult)
Cum imi fac pluta si ce imi trebuie ca sa o fac in jocul Stranded Deep?
Sall TpU. Stie cineva de ce am aceasta eroare pe MicroVolts? https://youtu.be/yXCxKY2cRfw Funda cine stie de ce si imi spune cum sa scap de ea!
Salut tpu.cand intru pe minecraft ma loghez, dau play si imi da crash - - - - Minecraft Crash Report - - - - // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic. Time: 02.06. 2015 16:09 Description: ...? (mai mult)
Salutare,mai exista vreo sala de internet prin Bucuresti sector 6? Prin zona afi-plaza? thx
Hey, am 13 ani si vrea sa imi iau un pachet(mouse si tastatura) vreo 200 lei, si as vrea sa va intreb ce as putea face sa face ceva banuti? Am deja 50 lei! XD Funda!
joaca cineva mt2ro pe scorpius sa ma ajute sa cresc de la lv 29?
Imi puteti spune niste servere minecraft cu build battle. nu tocmai romanesti, pot fi si englezesti insa sa nu fie premium. Please. Thanks. P.S : Dau fundita :D.
Mă ajutați va rog sa fac un server de metin fără hamachi. Sa îmi spuneți tot ce îmi trebuie și de unde descarc sau dacă ar putea sa mă ajute cineva și hostat
Vreau sa fac un server de metin 2 fara hamachi; mă puteți ajuta va rog cu link-uri și explicație in detaliu sau dacă poate sa mă ajute cineva pls. Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!