Sal,stiti vreo metoda sa imi maresc fps-ul in jocuri pc, in afara de razer game booster si fara sa iti upgradezi pc-ul.
Dispun de un buget de 1400ron si vreau un laptop sh pentru jocuri, nu sunt pretentioasa vreau sa mearga decent eu stiu un 30fps.Ce placa video trebuie sa fie pe el pentru a juca gta5 decent?...? (mai mult)
Funda.Deci asa o intrebare.Am dual core e5700 3ghzsi gf 210.Am gasit pe net placa gt 730 gddr5 2gb.Nu am gasit pe net un pc cu asa specificatii e5700+ gt 730. DE UNDE SA STIU DACA PROCE4SORUL MEU E COMPATIBIL...? (mai mult)
Merge GTA V pe un proesor I3, Windows 7 Home Premium, 4 GB Ram si o Placa Video Nividia G Force...
Cred ca toti ati auzit de SAMP (GTA San Andreas Multi Player). Si mai mult de atat ati auzi de serverele de la bugged (blue/red/green). Eu joc pe red si aseara am facut un mic war. https://www.youtube.com/watch?v=REEKgWPtKi0 ...? (mai mult)
am configuratia asta : - Prosesor Intel i5 4460 3, 2Ghz - Placa video nVidia Geforce Gtx 750 2Gb - 4Gb ram ddr3 Merg macarcpe low jocurile : - GTA V - Far Cry 4 - Crysis 3 - Mortal Kombat...? (mai mult)
as avea o intrebare: Pot sa joc LOL pe laptopul urmator - http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- celeronr- dual- coretm- n2840- 2- 16ghz- 14- 2gb- 500gb- intelr- hd- graphics-...? (mai mult)
Salut, TPU Am Creat Niste Jocuri Pe Sploder.com Si As Vrea Sa Le Descarc In Computer. Cum Fac Asta?
Imi puteti recomanda niste jocuri de genul simcity pt un pc varza? Daj funda!
imi puteti spune numele unui joc cu assasini (preferabil gratis)?
Am ajuns la 30% in GTA 5 si nu imi mai apar misiuni. Doar niste cercuri care culoarea lor corespund cu ce caracter sunt eu dar cand intru in ele nu imi apare nimic.
Cine are server de cs 1.6 de vanzare? sau lasati-mi un link cu vreun site unde gasesc
Ce jocuri shooter imi recomandati pentru pc-ul meu:am un pc Pentium(R) Dual-core CPU E5700 3.00GH 2GB ram si o placa video Nvidia 512MB care lucreaza pe 32-Bit
In TF2 cum pot scrie in chat? Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salut nu stiu de ce imi da eroarea asta la x-trap la jocul microvolts inainte sa ma las imi mergea Poza:http://imgur.com/pfoAHPD FUNDAA
Stie cineva cum sa imi pun pe tableta"root"? Am un Nexus 10 si nu am reusit deloc. Multumesc anticipat!
De fiecare data cand downloadez un joc de pe TPB(The Pirat Bye) sau KickAss, si il pun la instalat la jumatatea timpului imi da File Corupted, iar apoi se inchide aplicatia.Mai pe scurt atunci cand downloadez...? (mai mult)
Deci. nu stiu dc cand intru pe jocul OuWorld imi scrie asa: Ad by Block| Close Ce trebuie sa fac?
TPU cine-mi zice pe minecraft la modul ala steve custom de unde pot instala mai multe modele deci modele nu modul
Am incercat intr- o zi sa updatez windowsul de la 32 bit la 64 bit dar imi tot apare eroarea acea you need (x86) or (x64) . Precizez ca ma verificat daca ii compatibil systemul meu cu 64 si...? (mai mult)
Imi puteti raspunde la urmatoarele intrebari de pe ro- rp? Este permis să anunți că vinzi arme sau alte obiecte ilegale pe căi publice (/ad, /cad // în ziar, la radio)? Nu. Da. Da, dacă...? (mai mult)
Cum pot sterge istoricul raspunsurilor de pe ask?
Caut un GameMode samp Bugged free sau contracost Funda la cel mai bun raspuns
De unde pot descarca PhotoShop full fara sa coste bani...da-ti site-uri doar daca stiti ca merge 100%...Dau funda
Imi puteti raspunde la urmatoarele intrebari de pe ro- rp? Ce reprezintă următoarele prescurtări: RK, PK, CK, FPK, MG, RP? Revenge Kill, Player Kill, Character Kill, Function Player Kill,...? (mai mult)
Care imi poate da un cont de ferma vesela peste lv 10 daca puteti! lasati contul de facebook! cel care imi da un cont bun funda :3
cum pun hack la clash of clans
care imi recomanda si mie un joc de tip simulator/tycoon cu transporturi ceva mai nou, de prin 2013, 2014 sua 2015? Sa pot construi aeroporturi, firme de transport in comun pentru persoane,...? (mai mult)
Sall gameri si ceo mai fiti voi in general cei ce stiu cei ala gaming in fine stiti cand apare tom clancy the divizion de un an jumate astept jocul asta si tot nu apare? innebunesc funda;)
Am un server de Counter- Strike 1.6{GALATI.ECILA.RO} cand il adaug la favorite imi scrie not responding si nu imi arata slot- urile.daca dau dublu- click ma baga pe server. Intrebarea mea este ...? (mai mult)
Merge GTA IV (4) pe configuratia asta? Intel Pentium 4- 3.00 GHZ Placa Video-ATI Radeon 9600--256MB RAM:4GB Ram Windows 7 Ultimate. Mersi!
Ce fac daca imi da eroare de loggin la League of Legends?
Cine are sa imi dea si mie un cont de steam cu cs 1.6 pe el va rooog! Lasa-ti in raspuns cu Y! M sau Skype! Va rog mult!
Cum mi se va misca următoarele jocuri : gta 5, cod advanced warfare, wolfenstein old blood, battlefield 4, nfs rivals the run, the crew, formula 1 2014, tdu 2 crysys 3.Am: 8 gb...? (mai mult)
Cum fac rost de like-uri la o pagina de facebook?
Care procesor este mai bun dintre Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz si Intel Core i3?
Am o intrebare... poti folosi Cheat Engine pentru Stardoll? Si daca nu, ce hack ar merge?
Cine ma ajuta cu un site de moduri gta san andreas? fara virusi?
Heey. Ma joc Pirate King si nu stiu cum sa imi schimb numele. Ma ajutati? :-) :-)
imi puteti spune cum sa devin membru gratis pe animal jam, dau fundA
Am un sv de samp, ip 188.241.14.34, vreau si eu idei cum sa aduc playeri, am pus ip in intrebare ca poate intrati voi. Astept raspunsuri! Cel care ma ajuta cel mai mult are funda!
as avea si eu o intrebare Am un canal de youtube la inceput si as dori sa fac gaming pe el insa am o placa video care lasa de dorit(HD 5450) as vrea si eu niste sugestii de jocuri pe care sa...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Mi- am descarcat metin2stars m- am jucat vreao 2 zila si dupa aceea cand dau sa il deschid imi zice: "Error: 'NoneType' object has no attribute 'split' ". Ce sa fac sa mearga metin- ul...? (mai mult)
Daca iau un cod de live goldmembership pentru xbox 360 imi trebuie card Paypal?
Imi puteti raspundeti la intrebarile de pe ro- rp? Care este cel mai corect exemplu de PowerGaming dintre următoarele? /me îl lovește cu pumnul în gură pe X, urmând să îl lovească și cu...? (mai mult)
imi trebuie o placa video buna care sa ruleze GTA V, este buna Gainward nVidia GeForce GTX 750, 2GB GDDR5, 128bit
Cum fac sa vad tinta mai bine in counter strike 1.6?
Dati-mi si mie niste nume ( in numar mare ) de samp / CS. Sa fie ceva gen forsakeN sau asa ceva sa sune " matur ". Dau funda direct
Am o problemuță cu GTA IV pe windows 8. Știți atunci la San Andreas când dai START GAME și jocul se incarcă cu niște imagini? Același lucru mi se întâmplă și mie la Gta 4, doar că pur ...? (mai mult)
as vrea sa stiu daca GTA 4 merge pe PC cu: procesor AMD Athlom 64 X2 Dual Core Processor 4200 + 2.20 GHz si memorie RAM de 3.00 cu sistem de operare Windows 7 de 32 bit? As vrea sa- l cumpar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!