am o intrebare pe site- ul ala 192.168.1.1 cand ma loghez ca vreau sa- mi fac sv minecraft dc nu merge sa ma loghez? am scris admin la ip si la parola dar nu merge.ce sa fac ca sa mearga sa ma...? (mai mult)
Stie cnv un server super tare de cs DR deathrun
Sunt cam nou prin universul cs go deci poate sa imi explice cineva ce contine operatiunea bloodhound in afara de harti si ce voi pierde cand va lua una sfarsit?
Caut Gamemods De Sa-Mp sa aiba sistem getgift, sistem /shop bine arajat exemplu bugged sau Etrion /sistem DealerSchip Dialog dau 100lei paysafe pe el nu vreau gm-uri lote de pe net +
Heii nu am nicio idee cum sa obtin flori si corali pe jocul Paradis Island2, poate stiti voi
Salut TPU Cind incerc sa ma conectez pe un server stain de minecraft imi scrie o eroare.Si asa apare la toate serverele. De ce?
Am trei intrebari, dar mai intai urmatiti videoclipul asta cap- coada (nu ma refer la youtuber). https://www.youtube.com/watch?v=MUCPG7zqjTE #1 De ce? #2 Ce vrea sa transmita jocul asta? #3 Ce naiba...? (mai mult)
Joaca/se apuca cineva de Star Wars the Old Republic?
Ce sa aleg dintre Playstation 3 si Playstation 4...sa mai strang cativa bani pentru ps4 sau sa iau ps3..plus ca online-ul e gratis.Sau sa pastrez xbox 360 si sa iau gold membership?
Salut vreau si eu un link de unde pot descarca Battlefiled 2142
De unde pot downloada si eu.NET Framework 4?
As vrea sa imi spuneti daca merge urmatoarele jocuri pe windows 7: tdu 2 nfs the run si rivals, battlefield 4, cod ghostt si advanced warfare, wolfenstein new order, gta 5, the crew, ...? (mai mult)
Ce placa video de gaming imi recomandati pentru procesorul g1820 2.7 ghz, am buget 450 lei. :) astept raspunsuri cat mai bune, dau funda!
Cum sa sterg progresul la 8 ball pool? sa reiau jocul de la inceput!?
Sal TPU am jocul assetto corsa si vreau sa ii dau un update de la 0.4 la o versiune mai noua cum pot? sau de unde as putea descarca un update. nu gasesc nicaieri dau funda! sau sa imi spuneti cum pot rezolva...? (mai mult)
Am un PlayStation 2 si nu prinde semnal... adica, intru in AV la tv si nu apare nimic, decat No Signal :|.Am toate cablurile bagate, am schimbat cablu AV de 2 ori, am zis ca nu e bun... ...? (mai mult)
De ce ma da afara din SA:MP cand dau prea multe clickuri? Indiferent de server daca spamez clickul de mai mult de 6-7 ori ma da afara fara nici o eroare? Vreo solutie?
Modul GTA Bucuresti (la jocul Gta San Andreas) nu imi merge.Cand instalez modul si dupa intru in joc imi iese si imi arata eroarea cu don't send.De altfel jocul fara mod, merge bine, e ok.Dar cu modul...? (mai mult)
Mi- am cumparat tableta PiPO W2F cu windows 8.1 de curand. Am luat- o deoarece are 2 GB rami si procesor Intel quad core. La review- urile de pe youtube mergeau toate jocurile de pe windows store fara ...? (mai mult)
Am o problema cu internetul:Cand caut ceva pe net sau ma uit pe youtube etc. merge bine pentru 4- 5 secunde si dintr- o data BOOM se blocheaza pentru 1 secunda si tot asa. Stiti cumva ce as putea...? (mai mult)
Exista o aplicatie pe care sa o pot descarca de pa google play, pentru a vedea filme si seriale gratis?
Ziceti si voi jocuri din astea "open world".
Sal buna ziua! Am si eu o rugaminte la cine stie sa faca server de metin 2 am un exemplu aici as vrea pvp 105 cu lycan inclusiv https://www.youtube.com/watch?v=6cHGXs5JGM0 Ma puteti contacta Fb :www.facebook.com/ady.adryan.3994 ...? (mai mult)
Salut.Nero din dmc4 in DT are 2 abilitati care nu le am putut efectua pe pc. Una dintre ele seamana cu atacul lui dante de 3 lovituri rosi in forma de X pe stilu sword masters dar la nero sunt doar doua....? (mai mult)
spuneti-mi si mie va rog de unde pot descarca roboti toate sezoanele
Sall se poate schimba procesoru Intel cu unul amd
De o vreme, Fifa- ul 15 de pe telefon imi face figuri.Cand incerc sa cumpar un jucator de pe transfer market, imi da eroarea:"Our servers are temporarily down while we work on making things better.Please...? (mai mult)
ma joc un joc (euro truck simulator 2) si imi arata viteza in mph, eu as vrea sa stiu in km/h. ce inseamna mph? sau 30, 60,90=cati mph? FUNDA
Buna La jocul Euro Truck Simulator 2 mi- am bagat Romania map (mod ca sa am harta romaniei) dar nu imi merge (l- am pus unde trebuie folderul.scs)daca are cineva ceva salvare de la joc (save game) cu Romania...? (mai mult)
Imi puteti da un cont de minecraft premium? Va rog frumos dau funda+vot sa imi dea mesaj cu contul
Mi- am instalat GTA 5 pe pc si imi merge destul de bine dar dupa vreo 15- 20 min mi se blocheaza si trebuie sa ies din joc. Nu imi arata nicio eroare si nu pot sa imi dau seama de ce face asa. Nu aveti...? (mai mult)
Buna aveti cumva un cont de metin2 ro lv 25-30 care nu il mai folositi?
Mai stiti jocul ala Metin 2? M am gandit sa ma reapuc dar e cam greu sa o iau de la 0. Asa ca m am gandit sa va intreb daca aveti vreun cont pe care nu l mai folositi pe RO. Multumesc anticipat...? (mai mult)
Salutare! In primul rand vreau sa va intreb: -Cum pot juca AoM (Age of Mythology) in LAN cu ajutorul programului Hamachi impreuna cu prietenii? Multumesc!
Stie careva niste servere de Minecraft romanesti, dar sa fie populare? P.S.: Inafara de minecraftromania sau ceva de genu.
Vreau sa imi cumpar euro truck simulator 2 si nu stiu de unde sa il cumpar... Imi puteti da voi niste site- uri de unde sa il pot cumpara in afara de g2a si steam? unde sa fie mai ieftin de 40 de lei...? (mai mult)
Caut gameri care joaca call of duty black ops 1 pe PC momentan nu am xbox dar imi voi lua.Deci cine joaca COD Black Ops 1 sa ma adauge Skype robert.panaitiu (poza un tip in rosu cu masca alba din...? (mai mult)
eu joc jocul TRANSFORMICE as vrea daca se pote sa imi scrieti niste modalitati de a fii un bun shaman multumesc mult
Am o întrebare în legătură cu jocul Sims 3.Cum pot bloca ușa unui sim? Nu am cumpărat jocul.
Am nevoie de un un cont gmail pentru Clash cu trupe de lv 5+ pentru donatii.
De ce imi arata asa? http://imgur.com/vMn6qzI ( X-urile alea) si http://imgur.com/ZkK4RNm Ce sa fac?
Cum imi pun pe facebook ca doar prietenii sa imi poata lasa comentarii?
Caut un server furien gata facut cu knife mod, vip... dar nu cel al lui pisoi Funda!
am o problema mi- am achizitionat un pc pe piese cu specificatii: gtx 960 zotac 2gb, Intel i5 4570, placa de baza gaming 3, si problema este ca daca dau ets 2 la high merge greu la fel si fifa...? (mai mult)
Persoane cu care pot face heist-uri pe GTA Online? :D Nume steam : L4PK Nume Social : GTA2Flow
Cine vrea sa facem trade un cont de cs go pentru un cont de battlefield 3 lv 47 (contrul cu cs go poate fi nou fara nimic in el )
Care imi da si mie un hack la Criminal Case care sa mearga? Mersi anticipat! Dau fundita :3
Salut, pentru cei ce stiu jocul SummonersWar, de ce imi da crash cand se descarca fisierele suplimentare? L-am mai jucat pe telefon, numai ca diferenta este ca am root acum.
Cum bag furien mod knife pe un server furien (al meu) am sters; din fata modulelor alea am scris tot ce trebuie am bagat fisierele si tot nu merge imi da error v_knife_tiger.mdl PlssssHelp Mee!...? (mai mult)
Salut.Ma puteti ajuta? Cand intru in cs 1.6 mi se face ecranul alb. Va rog ajutati-ma!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!