TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
Bunanoaptea
în 4 Septembrie 2020 | Bunanoaptea întreabă:

Ce balamala speciala are Asus Zeen Book Pro Duo (UX581GV)

1
Răspunde Raportează
Muraru_Vladut_Stefan_1996
în 4 Septembrie 2020 | Muraru_Vladut_Stefan_1996 întreabă:

Aveti idee de ce acum 6-7 luni in samp/gta sa aveam 90 fps constant cu setari maxime iar acum abia am 60 pe low? Nu am un pc asa puternic dar totusi dc au scazut asa de mult fps

6
Răspunde Raportează
GF2S5
în 4 Septembrie 2020 | GF2S5 întreabă:

Cum se numește balamaua specială a laptopului ASUS ZenBook Flip UX371?

1
Răspunde Raportează
njcenumesapun
în 4 Septembrie 2020 | njcenumesapun întreabă:

Buna seara oameni frumosi! Vreau si eu niste idei de nume pentru Instagram dar nume gen brckxnb _xaxs_ai _xcddx etc Multumesc anticipat!✨

1
Răspunde Raportează
Alalalalaaaa
în 4 Septembrie 2020 | Alalalalaaaa întreabă:

Hei. Pe vremuri exista un joc in care erau 4 personaje: un baiat cu par rosu, o fata cu par albastru, o fata și un baiat fara o mana. Stie cineva cum se numește?

0
Răspunde primul Raportează
matrix100
în 3 Septembrie 2020 | matrix100 întreabă:

Avem 2 calculatoare cu aceeasi configuratie si bagam pe amandoua sa zicem win 10 pro 64 biti. Device name ul acestor calculatoare este identic sau difera?

1
Răspunde Raportează
Ionut0988764
în 3 Septembrie 2020 | Ionut0988764 întreabă:

Am aplicatia oficială Game Launcher Samsung, activata din setări, si nu pot inregistra ecranul in timpul jocului de ce? Si in descriere scria ca are aceasta intrebuintare!

1
Răspunde Raportează
Clontopel1
în 3 Septembrie 2020 | Clontopel1 întreabă:

Salutare din nou. am cumparat un laptop nou unui prieten cu i3 gen6 cu 4gb ram si cu placa video integrata, am bagat sampul si am adaugat un server, cand am dat pe butonul verde de play imi da un crash...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex955
în 3 Septembrie 2020 | Alex955 întreabă:

Cine îmi recomanda și mie câteva servere de gta 5 rollplay România mai populat

5
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 3 Septembrie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Pe ce data a aparut cea mai noua versiune a Consolei de Jocuri Video Nitendo Switch? Si cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
PinguIstHEBest
în 3 Septembrie 2020 | PinguIstHEBest întreabă:

Salut, vreau sa joc The Forest cu un prieten pe ps4, avem ps plus- ul.Cel care face host- ul intra in joc si face serverul etc, dar celuilalt il baga intr- un fel de loading screen in care scrie starting...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Miau1617
în 3 Septembrie 2020 | Miau1617 întreabă:

Hei, cand eram mai mica ma jucam un joc pe calculator cu un motan care trebuia sa treaca de niste nivele. Parca erau pe anotimpuri nivelele alea, iar la sfarsit puteam sa imi cumpar casa, barci, mai...? (mai mult)

0
Domexd
în 3 Septembrie 2020 | Domexd întreabă:

Unde găsesc moduri de microbuze pentru ETS1?(primul joc nu al doilea.) si in ce joc poți să conduci maxi-taxi și taximetre?

0
onofreiedi123
în 3 Septembrie 2020 | onofreiedi123 întreabă:

De unde pot descarca Farming simulator 2015

1
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 3 Septembrie 2020 | frafafafaf întreabă:

Daca fac overclock la I5-6500k 3.2 ghz viteza actuala, ar ajunge la 3, 5 sau mai mult, sau la cat ar ajunge daca as face overclock?

3
Răspunde Raportează
Tudy000
în 3 Septembrie 2020 | Tudy000 întreabă:

As avea si eu o rugaminte mai mult decat o intrebare, am nevoie de membri elite de pe FL sa ma scoata din rahat, mi- am luat multe minusuri la comentarii in ultima vreme si de la - 4 in jos nu mai pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tudurean_Alex_1996
în 2 Septembrie 2020 | Tudurean_Alex_1996 întreabă:

Salut Am si eu o proble cu un joc mai exact minecraft. Mai exact la o distanta de vreo 20 blocuri 20+ mi se vede gen cu purici sau necalr nu stiu cum sa ma explic ma poate ajuta cineva?

3
Răspunde Raportează
Ben9648
în 2 Septembrie 2020 | Ben9648 întreabă:

Astăzi am dat de un hecar pe gta v Mi-a dat bani și Xp o să-mi rămână mie sau mi ia înapoi?

1
Răspunde Raportează
Eduard198
în 2 Septembrie 2020 | Eduard198 întreabă:

Salut am si eu problema, de curand mi- am facut si eu un pc si am urmatoare problema, am procesor AMD Ryzen 5 3600, Placa de baza GIGABYTE B450M DS3H, Placa video MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 Armor...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Pedri
în 2 Septembrie 2020 | Pedri întreabă:

Unde pot gasi informati si pretul mousului sandstøm model SMMP90BL

2
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 2 Septembrie 2020 | qieiqpalz întreabă:

Mai e vreo varianta sa joci minecraft de pe telefon?(gen cu prietenii )

1
Răspunde Raportează
Slaiphar
în 2 Septembrie 2020 | Slaiphar întreabă:

Sunt cei de la Licente Online legit? Preturile sunt foarte mici si am vazut reviwes numai din iulie si 2 din august! A cumparat cineva de la ei?

4
Răspunde Raportează
Darkfuzion7
în 2 Septembrie 2020 | Darkfuzion7 întreabă:

Salut daca imi da blackscreen in ceva mai multe jocuri iar eu am i7-8750h un rtx 2070 si 32 de gb ram oare de la ce poate fii? E un laptop de la HP si il am de un an aproape!

1
Răspunde Raportează
1271Anonim
în 2 Septembrie 2020 | 1271Anonim întreabă:

Mi- am sters contul vechi de Facebook acum un an si de vreo luna mi- am creat unul nou. Problema este ca pe acest cont nou cand vreau sa ii scriu cuiva imi apare urmatoarea eroare: "Acest mesaj a fost...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BsrVoss
în 2 Septembrie 2020 | BsrVoss întreabă:

Știți cumva cum sa las jocurile in bara pe geforce Now?

4
Răspunde Raportează
Claudiuclaudiu11
în 2 Septembrie 2020 | Claudiuclaudiu11 întreabă:

Daca curat castile odata la 2/3 zile cu sevetele umede au ceva? Nu stiu daca poate sa intre la difuzor sau nu. am casti de pc.

2
Răspunde Raportează
Andra298
în 2 Septembrie 2020 | Andra298 întreabă:

Am si eu ceva intrebari legate de tik tok. Vreau sa stiu de ce nu ajung pe fy, pun toate # necesare, fac ce e in trend si tot ce trebuie sa faci ca sa ajungi pe fy..am si alt cont ptc m- am gandit ca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Skarr
în 1 Septembrie 2020 | Skarr întreabă:

1. Pot lua ban daca joc jocuri pe steam cu vpn? Nu de alta. Americanii sunt mult mai chill si nu sunt rusi care tipa RTSYUCUHL. 2. Ce parere aveti de Rainbow six siege? E 8 dolari pe steam si deja...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexandru12342
în 1 Septembrie 2020 | Alexandru12342 întreabă:

Am o problema in legatura cu ETS 2. Eu recent mi-am pus un mod cu o masina. Cand ma duc sa o repar si apas acolo in meniul ala sectiunea reparare, ma da afara din joc. Ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
Domexd
în 1 Septembrie 2020 | Domexd întreabă:

Cum fac curse/trasee cu autobuzul in GTA IV și GTA San Andreas așa cum poți să faci în GTA Vice City?

2
Răspunde Raportează
Domexd

In afara de First Person și Camera Modificada cu ce pot sa vad așa cum trebuie un autobuz din interior de la volan in GTA IV? Nu prea se vede bine cu astea.Imi arata doar parbrizul.

1
Răspunde Raportează
Domexd

Cum fac sa vad un microbuz Mercedes Sprinter in GTA IV de la volan, sa vad interiorul de la volan ca în ETS 2, , cu Camera Modificada se vede prost în interior, îmi arată scaunele și cu First...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan0997
în 1 Septembrie 2020 | Stefan0997 întreabă:

Contul de pubg mobile mi-a fost furat, dar îl am prin Game Center cum pot sa fac sa scot Facebook-ul sa rămână prin Game Center? Mulțumesc anticipat!

0
denisTiky
în 1 Septembrie 2020 | denisTiky întreabă:

Salut, am avut create vreo 9 adrese de gmail (nu intrebati de ce) iar acum ca am reinstalat google chrome- ul acestea s- au pierdut( nu le mai stiu decat parolele). Stiu ca se poate sa vezi ce adrese ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Septembrie 2020 |

Salut Vreau sa îmi cumpăr un gift card de google play de 5 dolari, și sa îl bag în brawl stars, oare merge? Zice ca nu e valabil în România

2
Răspunde Raportează
MelindaVictoria
în 1 Septembrie 2020 | MelindaVictoria întreabă:

Pentru cei care joaca Triviador, daca Chrome nu va mai accepta Adobe Flash Player din ianuarie, noi cum o sa mai jucam?

1
Răspunde Raportează
Feitan
în 1 Septembrie 2020 | Feitan întreabă:

stie cineva de ce nu pot introduce ecuatii in Microsoft word. https://imgur.com/a/DX0Ta2M

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Septembrie 2020 |

cineva care a jucat GTA 4 si a reusit sa treaca de misiunea Paper Trail, cea cu elicopterul. Elicopterul meu se misca foarte încet.

2
Răspunde Raportează
Hsbbs
în 1 Septembrie 2020 | Hsbbs întreabă:

Care e comanda să văd gloanțele când ies din armă când fac spray? (CS GO) Să văd gloanțele nu pătrățelele acelea roz

1
Răspunde Raportează
Hsbbs
în 1 Septembrie 2020 | Hsbbs întreabă:

Care e comanda să văd gloanțele când ies din armă când fac spray? (CS GO) Să văd gloanțele nu pătrățelele acelea roz

2
Răspunde Raportează
Domexd

Cat de mult va plac simulatoarele și ce jocuri de genul ați încercat? Eu am incercat ETS, GTS, Sims 4 și diverse simulatoare de tip manager school și manageri de fotbal. Vreau sa incerc simulatoare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Septembrie 2020 |

Știe cineva de ce îmi da card declined când vreau sa bag bani într-un joc? Card de student

6
Răspunde Raportează
Domexd

Cum se joaca jocul MarketGlory? Mai joaca cineva?

0
Mihneapetger
în 1 Septembrie 2020 | Mihneapetger întreabă:

Hey,de vreo săptămână încoace calculatorul meu se inchide dintr-o dată adică de exemplu mă joc fortnite după un meci sau două se inchide va rog să mă ajutați

4
Răspunde Raportează
Teodora11
în 1 Septembrie 2020 | Teodora11 întreabă:

Hello. Mai există vreun joc cumva care să semene cumva cu unul dintre acele jocuri vechi de pe telefoanele cu butoane, gen: Miami Nights și New York Nights?

0
HanszmR
în 1 Septembrie 2020 | HanszmR întreabă:

Cum as putea sterge toate datele din jocul headball 2? L-am instalat si reinstalat dar nu-i pot sterge contul. Cum sa fac?

1
Răspunde Raportează
SALUTTIE
în 1 Septembrie 2020 | SALUTTIE întreabă:

Dacă cumpăr fall guys cu bani îmi mai trebuie PS plus ca să-l pot juca?

1
Răspunde Raportează
natsu15082000
în 31 August 2020 | natsu15082000 întreabă:

Salut. De ce fiecare carte pe care o citesc in metin2 imi esueaza?

1
Răspunde Raportează
William1000
în 31 August 2020 | William1000 întreabă:

M- am apucat recent de CS:GO si am observat ca poti sa vinzi iteme obtinute in timpul jocului. Dar zice ca trebuie sa am o "Achizitie Steam" pentru cel putin 7 zile. Asta inseamna ca trebuie sa ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 31 August 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, ati folosit vreodata boostere pentru performanta in jocuri? Mi- am instalat Smart Game Booster, cand am intrat cu boost pe metro 2033 redux aveam 250 fps, inainte sa folosesc boost- ul aveam ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 1onurReal1
    trimisă acum 16 ore

1onurReal1 întreabă:

Dece, uni oamenii, sânt atăt de disperați! să aibă o relație de ori și ce fel, da numai să aibă! de urgență!, de unde apare disperarea!, asta de ce atâta grabă? Nu înțeleg! Cine?...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă pe 9 Octombrie

Sawarekh întreabă:

Salut, am o curiozitate. De ce se spune ca acum 3000 de ani, varsta medie era 35 de ani, din moment ce Biblia ne spune ca oamenii traiau cu mult mai sanatos pe atunci? Sunt unele versete care ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

Se mai regenerează neuronii, , morți"? Dar celulele nervoase? Un medic susținea că ciuperca creierului ar ajuta la acest lucru! Voi ce părere aveți? Nu știu dacă se referă la lion mushroom ( ciuperca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

Am vazut in foarte multe locuri si prin case ca oamenii inca mai folosesc televizoare din alea vechi cu tub CRT din anii 1990- 2000, de produs nu cred ca se mai produc si nici nu cred va vor disparea ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.797
  • Întrebări: 3.951.809
  • Răspunsuri: 17.645.166
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.535 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.725 Auto & Moto
  • 144.215 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.997 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.918 Conversaţii