Eu am cont premium si nu stiu de ce nu merge serverul Mineplex plz ajutati-ma
Joc GTA 5 pe calculator, fac misiuni, si la 60 % din joc se opreste nu imi mai apar misiuni... Ce pot face?
Cine are steam? cum pot sa ma abonez la un canal? cum pot sa adaug la prieteni pe cineva si pe cont am 2 euro ajutati-ma
As vrea si eu niste jocuri cu masini sau impuscaturi! 1 Cerintele mele sunt: WINDOWS XP 256MB VIDEO(stie ca este mica dar am jucat pe ia battlefield 2, nfs undergrond 2, far cry 1etc.) ...? (mai mult)
Ce campioni sa imi iau pe lol? Am buget foarte mare dar nu stiu ce campion sa imi iau. Mi- ar place vreun assasin dar daca nu stiu sa joc cu el? Voi ce campioni imi recomandati? Ce ziceti de Twested Fate?...? (mai mult)
Buna,la jocul Shadow Fight 2, daca am level 50 cum ma bat cu titan?, am terminat chapter 1 si 2, incubator,stone grove... tot, imi spune coming soon!, adica inca nu ma pot bate cu el, cand?
Salut,TPU.il stie cineva pe Gannicus de pe yt. Vreau sa stiu cum pot sami pun bratara pe mana ca el la skinul de pe mc.Dau funda
Am tăiş vrăjit la P. Ce pot să fac ca să dea mai mult damage... Momentan dă 495...
O lista cu procesoare de gaming cu soclu 1155.Am un buget de 5-6 milioane maxim. Funda
la Hearthstone,in legatura cu aventurile, trebuie neaparat sa-i bat pe toti pentru a lua toate cartiele alea? si cat timp am la dizpozitie pentru aventura?
Cine joaca/ vrea sa se apuce de Star Wars The Old Republic? Vreau sa joc cu cineva...
Salut am o problema am descarcat ceva si mi s- a instalat safesoft protector si cand intru pe net imi arata ca e un virus la prioxy(ceva in genu) si cand il scanez zice ca nu e nici un virus...cum rezolv?...? (mai mult)
Salut. Cine are salvarile la GTA V macar 12-20% din joc? Cine imi da si mie salvarile 12-20%, pentru ca eu am schimbat windows-ul si am pierdut tot... DAU FUNDA!
Hey! :) Este cineva aici proceput la bet-urile de pe CS GO Lounge? Ca as ca avea nevoie de ajutor cu cateva bet-uri :(
Buna,la jocul Shadow Fight 2, daca am level 50 cum ma bat cu titan?, am terminat chapter 1 si 2, incubator,stone grove... tot,imi spune coming soon!, adica inca nu ma pot bate cu el, cand?
Salutare TPU, daca cumpar CS:GO de pe steam, si sa zic in 5 zile reinstalez windows, dupa ce l-am reinstalat trebuie sa il cumpar iar sau il iau pe gratis? ( cs:go-ul)
.. As vrea sa știu și eu cum sa bag în echipa jucătorii pe care i- am transferat la jocul FIFA 15 android. Am încercat de mai multe ori sa ii bag dar nu am reușit. Ma poate ajuta cnv? ...? (mai mult)
Salutare,imi fac canal de youtube, dar nu stiu ce nume sa-i pun.Dau funda la cel mai fain nume!
Am o intrebare: o data la cat timp posteaza IOBAGG filmulete cu jocul Dying Light?
Buna TPU am un server de cs clasic best.mycs va rog care ma poate ajuta sal populez am bagat vip free la server Best.mycs.ro server cu vip free toti playerii ce intra au vip free 86.105.195.218:27015
Stie cine servere de Cabal online PVP adica cu costume la NPC si multe altele. Multumesc anticipat.
Cum iau pe telefon jocuri free cum ar fi minecraft poket edition
Vreau si eu jocuri gen howrse, smallworlds, fishao, caine virtual, vreau jocuri cu ferme... orice jocuri asemanatoare cu cele de sus care nu trebuie sa le descarci sau sa platesti pentru a le...? (mai mult)
Salut am instalat mta si intru in joc si cand bag un server i.mi da eroarea cc23 cum o pot rezolva? Acord funda.
sa iau un pc si sa al vand cu mai mult si vreau sa imi spuneti cam cati banisori ati da pe el ca pot negocia Amd Phenomen X4 2.6 ghz 64 bit placa de baza Asus Am2+ Ram 4 ddr2 Placa...? (mai mult)
am o intrebare urgenta la care cine va raspunde corect va trebui sa tinem legatura prin mesaje. Cine stie cum se activeaza un zip pentru fs15 e tot una cu dezarhivarea?
am avut un joc cu cu niste masini/camioane cu care mergeam prin padure, prin noroi si trebuia sa car niste lemne...dar mi- am instalat windows- ul si am uitat cu se cheama... Daca ma ajutati...? (mai mult)
Joc un metin si faza este ca nu stiu ce trebuie sa pun pe armura si pe arma :) imi ziceti voi dar sa fie cat mai bun ex, bonusuri, pietre. ( ce fel de pietre ) etc. si cum fac un clopot dragon...? (mai mult)
Am un buget de aproximativ 6- 7 milioane si as vrea sa- mi schimb procesorul care e cam depasit in gaming.Placa mea de baza este Asus p8h61 m lx3 plus r2.0 si are soclu 1155. Vreau sa- mi recomandati ...? (mai mult)
Funda.Deciacum in CS GO a aparut o noua misiune Operation Bloodhound.Eu daca o cumpar ce primesc., pot ptimi arme?
Imi puteti spue si mie ce jocuri merg pe un laptop cu aceste specs? procesor: Intel celeron 2940 quad 1, 83 turbo 2, 25 memorie ram: 4 gb placa video: Intel hd graphics (integrata) Dau...? (mai mult)
Salut, nu stiu ce sa ma mai joc. Voi ce va jucati? Imi plac mmourile dar singur ma plictisesc. Currently ma joc LoL si hearthstone si gta 5 ocazional. Am incercat swtor, tera, rift, dar in tera ma ...? (mai mult)
Buna TPU ce jocuri va jucati pe android vreau sa joc un joc fara sa ma plictisesc de el Funda.
Salut ce alegeti dintre un PC de Gaming si un PS 4? si de ce?
Mi- am descarcatde curand Bus Driver si nu imi merge. Apare ecranul negru cu textul asta intr- un chenar: "ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE, CHANGECOMPUTER DISPLAY IMPUT TO 1366X768@HZ" Ce ar...? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine cu ceva? Vreau sa ma apuc de un metin2 pvm-pvp cu rate 800-1000 %. Dau funda celui care imi zice un server care sa imi placa.
Caut server de samp care sa dea Admin mare sau helper si vip permanent nu conteaza ca nou sau cu vechime
Niste jocuri cu story fain. Sa nu necesite un pc foarte performant. Funda.
Cine ma ajuta? As vrea sa-mi dati si mie conturi de Lady Popular Pro. Cine ma ajuta funda! :* Si vot!
Am downloadat City Car Driving Home Edition (v.1.4) si imi cere key adica un cod pentru activare... Stie cineva de unde gasesc un program sa genereze una? P.S Am antivirus si am incercat multe de pe net...? (mai mult)
ma puteti ajuta? mi-am instalat minecraft full version si nu stiu cum sa fac cont sa joc multiplayer ca am incercat dar imi zice mereu ca e incorect funda la cel mai bun raspuns
Cine imi poate spune o echipa la Naruto arena ca vreau sa ma fac ANBU sunt CHUUNIN cu toate caracterele deblocate (care se pot debloca la CHUUNIN). Multumesc! Dau funda
Buna TPU cine poate sa-mi dea un hack pentru pirate101 pentru ca eu in ultimi 2 ani am gasit aceste heckuri numai cu survey deci cine ma poate ajuta si sa-mi dea un site i dau funda :)))
vand cont de steam cu 3 jocuri cumparate pe el 1. knights and merchants, 2. pirate of black cove gold, 3. east india company gold, toate valoreaza cam 20 de euro cam asa eu il dau pe un...? (mai mult)
De ce cand eu pun stop la serverul meu de minecraft alti player nu pot intra pe alte servere merge si nu sunt owneri pe el?
Vreau și eu un site de unde pot descărca pes 2011, dar sa fie bun. Mulțumesc anticipat.
Care stie niste servere de Build Battle pentru minecraft 1.8.1?
Fete care joaca League of Legends de minim 13 ani?
Era un anime cu un baiat care ii placea sa se bata. La un momendat sa scape de polite a fost dus intr- un oras(parasit) Unde sa bateau toti pentru sectoare. Apropo (cel mai tare personaz era unul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!