Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Octombrie 2025 sunt:
Are cineva yang/iteme pe metin2Ro de dat la schimb pe mult yang metin2alaska?
Mi-am luat assasin creed 3 si dupa ce joc si il inchid imi da new game cu toate ca inainte de inchidere imi apare jocul salvat De ce? FUNDA;)
CS 1.6 / CS:GO Salut, am nevoie de ajutorul vostru. #1. - Ce inseamna si reprezinta valoarea cl_updaterate? #2. - Care este diferenta intre cl_updaterate 50 si 101? #3. - Cu ce influențează jocul...? (mai mult)
Salutare. astazi cand am intrat pe pc si am deschis skype- ul dintr- o data mi s- a dus in partea dreapta a ecranului si nu se mai vede. El este activat si merge cand ma suna un prieten sa raspund dar ...? (mai mult)
imi piteti spune cu se numeste acest joc onlline: dupa ce iti faci cont te pune sa iti alegi un pet (dragon de culori diferite). aceest joc are o sala in care sunt multi jucatori si pun pe sceena...? (mai mult)
URGENT! Buna ma joc cs si sund admin pe un sv si am intrat cu un alt nume si am facut misto de alt admin si mi- a dat destroy de multe ori apoi am vrut sa mai intru iar si mi- a aparut asta:Kicked :You...? (mai mult)
Am si eu un yezz de 4gb si daca vreau sa îmi iau asphalt 8 sau nova freedom o sa îmi ocupe mult?
Mi-am facut un sv de samp si as vrea un GM rpg pe samp pe versiunea 0.3.7 ajutati-ma va rog frumos! Lasatimi un link de unde sa descarc daca puteti sa ma ajutati!
Imi zice cineva un ip de server care are hindeandseek dau funda?
Sall TPU Mi-am deschis un server de samp mod trucking si imi trebuie scripter si maper cine vrea sa fie scripter si maper pe sv meu sa imi dea add Y/M pepsy_pepsy31 DAU ADMIN lvl max;)
Stie cineva un mouse de gaming bun pentru jocuri tip moba care sa aiba un pret acceptabil?
Salutare TPU Are cineva sa imi dea un server role play gata facut in romana sau engleza fara buguri! DAU FONDATOR!
Sall TPU Azi am descarcat si eu Metin2.ro. Dar nu am reusit sa imi fac cont pe ce server vreau eu Eu vreau pe Nemesis dar cand fac contul sin intru pe sv Nemesis imizice sa aleg alt server si merge...? (mai mult)
Am intrat in minecraft si nu imi mai arata salvarea dar in folderul jocul este acolo, daca pun alta salvare acolo o vede. dau funda.
Când deschid social club de la gta 5 nu se lansează va rog ajutați-mă nu situ ce sa fac peste trei zile m-a invitat un prieten sa joc cu el gta 5 online.
am o intrebare: - vreau sa imi instalez Minecraft Pe pe un telefon Nokia Lumia 520 fara bani, nu vreau sa il cumpar si nu stiu cum sa fac rost de el si cum sa il instalez :( Cel mai ...? (mai mult)
Credeti ca merita cumparat laptopul http://www.emag.ro/laptop- alienware- 17- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4910mq- 2- 90ghz- haswelltm- 17- full- hd- 16gb- 1tb- ssd- 80gb- dvd- rw- nvidia- geforce-...? (mai mult)
Heei TPU. Vreau un skin pentru minecraft PE app de fata foarte dragut de exemplu cand il vezi sa spuna ceilalti " Wow, she is very cute!". Thank :D
Ziceti-mi si mie toate gta-urile existente... De la gta vice citi la gta 5
Salut Am un Pc de gaming cu : I7 4790 GTX 970G1 motherboard Asus rog VII ranger 8Gb RAM si voiam sa va intreb daca o sursa de la coolermaster de 700w nemodulara imi poate suporta sistemul. Fundă...? (mai mult)
Am instalat windows 7 de curand si imi arata ca am placa video VGA cand eu am nVidia 705M...Mi- e frica sa nu se fi ars sau? Am un laptop LenovoB590, placa video e de 1 GB... Uitati imagini, va rog ajutati-...? (mai mult)
Care sunt cerintele minime de sistem, pentru a rula Call of Duty 4 Modern Warfare.
Niste idei de nume pentru CS:GO? Joc cu MrGabs dar mi se pare prea scurt, simplu. Sa fie ceva original si fara XxXxX sau Killer01...
Battlenetul nu se deschide deloc, de la un timp cand dau dublu click imi apare update battlenet si dupa se inchide automat si nu se deschide deloc, nu stiu care e motivul de nu se deschide, va rog ajutati-...? (mai mult)
Cine poate si mie sa imi dea cod 2015 la jocul Animal Jam pentru a fi membru? Va rog cat mai repede!
Dati-mi si mie un link de unde pot sa descarc minecraft free.
Cum imi pot face un cont de Youtube? Am incercat dar tot nu merge... ce sa ma fac? Multumesc mult TPU!
Va rog frumos sa imi dati si mie un cont de League of Legends {LoL, lol} PBE va rog din suflet caut de 1 an si n-am gasit nimic!
Mi-am cumparat si eu cont de Minecraft si cand sa intru in patch im apare asta: http://imgur.com/9h3v9Ow Dupa ce dau "Ok" se inchid amandoua ferestre si nu se intampla nimic. Ce sa fac?
Salut, am aceste componente in pc : Placa video Rdeaon HD 6570, procesor AMD A4- 5300 ( 2CPUs) ~3.4 GHs, 6 GB RAM 9 2 placi de 4 si 2 gb ), placa de baza asrock FM2A75M- dgs. Ce componenta sa imbunatatesc...? (mai mult)
Aceste intrebari pentru cei ce joaca Gta San Andreas 1. Care este viteza maxima pe care o prinde picador? Dar pertinnal?
Cine are sa imi dea va rog un cont premium de minecraft va rog (sa nu fie banat) vreau sa filmez pe el Skype : cojanu.radu2 Y|M : dorutz_nyk
Acum cateva zile mi- am facut un mic upgrade la processor.Pc- ul meu era vechi, aveam un processor AMD Sempron 140 si l- am schimbat cu AMD Athlon II 2X 250.Nu este foarte mare diferenta la jocuri....? (mai mult)
Stiti un joc tare ( Nu vreau : cs 1.6, cs:go, neef for speed, fifa, gta )? Imi spuneti cum se numeste? Poate si un link ( nu vreau neaparat link )?
A mai observat cineva ca in LoL, la ultimata lui Annie,(mini) T-Bears e inca in mana ei?
Caut un plugin la minecraft care teleporteaza jucatori in lobby la mini- game. De exemplu: fac o groapa unde pun apa sau nu. si cand ei sar acolo sa ii dea in lobby de la paintaball de exemplu. Ca asa...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am o problema legata de facebook mai exact cand incerc sa ma conectez pe el imi apare asa: http://imgur.com/YYDCGVs, am incercat mai multe chestii pentru a rezolva aceasta problema dar...? (mai mult)
De ce nu merge Facebook-ul? Cum pot rezolva? Precizez ca am reinstalat windows-ul cu formatare completa. http://postimg.org/image/pa4pp96pr/
Hey TPU, Cine poate să intre pe contul meu de stardoll*dau parolă*și să-mi facă lucruri gratis? Eu am un calculator care merge greu... Mă puteți contacta pe Stardoll, mă cheama Nyctox
Am o problema legat de un server Minecraft. De cateva zile nu mi se mai spawneaza mobii pe nici una drintre world uri. nici ender, nether, etc. E o problema de configuratie, inainte mi se spawnau....? (mai mult)
TPU, va rog ziceti-mi si mie niste jocuri super...mam plictisit rau :D Merci
de ce cand activez sentry la wom2 nu ma lasa sa intru pe cont in joc, am jocul pe acelasi calculator de pe care mi- am facut si contul, si am dat sa imi trimita un email am bagat codul si ...? (mai mult)
Cum se foloseste chat- ul OOC? Chat- ul OOC se foloseste cand oferi niste explicatii care NU tin de o actiune IC. Chat- ul OOC pot sa il folosesc cand vreau sa vorbesc cu cineva IC. Chat- ul OOC pot...? (mai mult)
Jucam un joc cand eram mica, parca era o picatura de apa umblatoare? Incerc sa- mi amintesc mai multe, insa nu reusesc. Tin minte ca am rupt o tasta de la laptop din cauza lui. :)) Oricum, mi- a marcat...? (mai mult)
Buna, TPU! Am 2 calculatoare. Vreau sa le vand ca sa imi iau unu bun(daca e nev mai pun o diferenta de bani). Unu dintre ele are :Processor:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 2.33GHZ Memorie RAM :4GB ...? (mai mult)
Cine joaca Aura Kingdom? :D
am auzit de un joc in care sunt un cer mic si pentru. a creste trebuie sa mananc alti jucatori, care sunt si ei cercuri, este un joc online, iar cercurile sunt diferit colorate. Stie cineva...? (mai mult)
Merita jucat? Lykan adaugat *17/05/2015* Level max 105 (skype : ionut.pepe27) evolutii beta, 6 mape beta implementate costume noi implementate si functionale Sistem peturi implementat si functional ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi cumpar o placa video si m-am gandit sa fac video-uri pe youtube dar nu stiu cu ce (la gaming placa mea video nu e suficient de buna) ajutati-ma
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
sebijr întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.