TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1717
  • 1718
  • 1719
  • 1720
  • 1721
Lexiiiiiiiiii
în 17 Mai 2015 | Lexiiiiiiiiii întreabă:

Careva care face BOOST pe League of Legends? PS: Premade, cu mine. Nu dau parola contului. Contracost. Multumesc anticipat. :)

0
Răspunde primul Raportează
Adelin20
în 17 Mai 2015 | Adelin20 întreabă:

Ce jocuri imi merg pe acest PC? Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1. 86GHz Placa Video: Intel(R) Q35 Express Chipset Family Ram: 2GB Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

1
Răspunde Raportează
Tarcatu
în 17 Mai 2015 | Tarcatu întreabă:

Vreau sa va intreb daca stiti vreun metin gen forgotten world 2 pvm hard sau medium, sa fie mantii la magazin si sa aiba FMS nu conteaza + cat, sa aiba rib armuri pana in level 61 si cam ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pkpdionut
în 17 Mai 2015 | pkpdionut întreabă:

Cum cumpar masini in GTA 5? In afara de internet, ca acolo nu gasesc toate masinile

2
Răspunde Raportează
Marley08
în 17 Mai 2015 | Marley08 întreabă:

Salut, mi- am instalat de pe steam(am cumparat) cs go. L- am instalat. etc etc. si cand apas pe icoana de cs go. imi scrie la steam "se pregateste sa se intre in programul cs go" asa ceva., bun. Mi se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
matei14
în 17 Mai 2015 | matei14 întreabă:

Stie cineva cum pot sa modific pioritatea la gta 5 pe pc? nu ma lasa sa ii pun pioritate maxima in task

0
Gabriel_Gherasim_1998
în 17 Mai 2015 | Gabriel_Gherasim_1998 întreabă:

Cum fac rost de Cap Mumificat - Metin2Alaska

1
Răspunde Raportează
balex96
în 17 Mai 2015 | balex96 întreabă:

Am instalat Windows 8.1 Pro si nu pot juca Cs 1.6 in OpenGL mi- l schimba automat in software mode ( mentionez ca in D3D merge), inainte am avut windows 7 si nu am avut problema asta, drivere la placa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Audirs62008
în 17 Mai 2015 | Audirs62008 întreabă:

Salut tpu.Mai tineti minte jocul acela vechi care avea iconita cu un fulger protocaliu, era joc cu masini care avea si o masina cu flacari, un autobuz scolar, una verde, un camion etc.Nu ma refer la revolt.CINE...? (mai mult)

0
Daniel_Tomoiaga_1995
în 17 Mai 2015 | Daniel_Tomoiaga_1995 întreabă:

Cine stie sa faca un server de minecraft plzzzzz va rog ajutati-ma :(

0
Kenvelo69
în 17 Mai 2015 | Kenvelo69 întreabă:

Buna dati- mi si mie linkul de unde pot descarca farming simulator 2009! am tot cautat dar nu gasesc dau sa descarc farmingul dar se instaleaza alte programane! si daca se poate si un site cu moduri utilaje...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AwanderingLove
în 17 Mai 2015 | AwanderingLove întreabă:

Mi- a zis cineva ca sa fiu politist in gta 5 offline trebuie sa iau gta5 mod police si sa.l bag unde este jocu. Pot sa fac treaba asta daca n.am terminat jocu? Daca da dati.mi in link va rog...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gadigadigadilici
în 17 Mai 2015 | Gadigadigadilici întreabă:

Întrebare legată de Sims 2:Cum fac dintr-un sim un actor, cantaret etc.

0
MValentin
în 17 Mai 2015 | MValentin întreabă:

Cine vrea sa ma ajuta sa creez un server de Metin2? Mai exact cum sa fac port forward sa imi dea add la manga_tiko@yahoo.com sau scrieti-mi aici

0
Torreto
în 17 Mai 2015 | Torreto întreabă:

Am o problema.Pe un server metin 2 privat(metin 2 rextor, dar nu prea cred ca conteaza ) am cumparat un cont cu multe iteme bune.Iar apoi a schimbat parola. Intrebarea este: Imi puteti da ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BezeaToxica
în 17 Mai 2015 | BezeaToxica întreabă:

De cateva zile joc Naruto Ultimate Ninja Storm 3 dar nu stiu de ce nu pot juca Online. Trebuie sa termin Story Mod- ul? Cand dau pe online imi spune ca imi trebuie internet si se incarca ceva acolo,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
raduqu
în 17 Mai 2015 | raduqu întreabă:

Pe ce versiune de minecraft pocket edition (pentru telefon) s-au introdus bărci?

0
RazvanNeymar13
în 17 Mai 2015 | RazvanNeymar13 întreabă:

Am o problema cu fifa 2007, vreau sa joc cu varul meu online pe GameRanger si imi mergea. acum nu mai merge de cand am dezinstalat fifa si l- am instalat iara..Imi merge singur adica cu calculatorul,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ElectraX
în 17 Mai 2015 | ElectraX întreabă:

.nu stiti cum ii se spune la chestia aia de pe IMVU care poti sta in brate la cineva?

0
anonim_4396
în 17 Mai 2015 |

Helooooooo, vreauu si eoo un juok jmeker care se juak molypleyer k vreau s ma juk kun ffriend. prucessoru e itel 3 placa vedeo e de 512 pe sistem. Vreauu sa filmes si si s fee sukar.Va dau fund si vooot....? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2015 |

Cine stie jocuri multyplayer online? Dau funda la cele mai multe si mai faine

3
Răspunde Raportează
gabiradu2999
în 17 Mai 2015 | gabiradu2999 întreabă:

Buna- dimineata TPU! Vreau sa imi fac un server de cs cu mod furien, am tras modul si nu stiu cum sa il fac sa mearga, cum fac rost de ftp, cum il tin aprins fara host, dau o funda cine ma ajuta!

3
Răspunde Raportează
gheorghe92
în 17 Mai 2015 | gheorghe92 întreabă:

Joaca cineva fallen cabal am o problema si nu ma pot conecta trebuie sa descarc Xtrap. Multumesc

0
DaniTDCI
în 17 Mai 2015 | DaniTDCI întreabă:

Sall TPU, zicetim si mie va rog frumos un joc asemanator cu euro truck simulator 2, adica sa se vada de la volan. exact ca ets2 sa fie. dar cu altceva. de exemplu cu masini. dar fara school driver, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
qAndreiHD
în 17 Mai 2015 | qAndreiHD întreabă:

Aveti idee cu ce jocuri fac insigne la steam? Adica caut un joc si castig insigne de la el, care ar fi acele jocuri?

1
Răspunde Raportează
Iordan_Bogdan_1999
în 17 Mai 2015 | Iordan_Bogdan_1999 întreabă:

Știe cineva dacă pot juca terraria în spleat screan pe ps3

1
Răspunde Raportează
Robi244
în 17 Mai 2015 | Robi244 întreabă:

Cata memorie ocupa fifa 10 demo?

2
Răspunde Raportează
compcris00
în 17 Mai 2015 | compcris00 întreabă:

S-ar putea sa ma ccepte ad sens-ul daca contul google e scris ca fiind din Romania dar pun adresa din r.moldova? :D

0
TheAndi22
în 17 Mai 2015 | TheAndi22 întreabă:

Vreau sa- mi cumpar un mouse de gaming pana in 200 lei. As dori totusi o marca ca lumea gen Razer, Gamdias etc. Pana acum am gasit: Razer Abyssus Gamdias Demeter Care ar fi mai bun si ce imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
dinuroby11
în 17 Mai 2015 | dinuroby11 întreabă:

Salut stiti cumva de ce imi da eroarea "msvcp120.dll is missing" la Assassin's creed unity? si cum as putea sa o rezolv? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
Alexshhh
în 17 Mai 2015 | Alexshhh întreabă:

Salutare tuturor! Intrebare pentru cei ce joaca DotA2 (sunt nou pe joc): Care este Lv maxim? Stiu ca In-Game este 25, dad asa in meniul principal cat e?

0
compcris00

Funda.Am youtube si am pus generare de bani. Spuneti- mi mai detaliat despre fisa a 3 care trebuie sa o completezi la adsense si acolo pun cardul bancar, cind primesc banii cum primesc, de ce trebu asa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreyutsaaDragutsaa20
în 17 Mai 2015 | AndreyutsaaDragutsaa20 întreabă:

ma puteti ajuta si pe mine cu un cont stardoll, va rog frumos peste lvl 28 va rog frumos! Cine ma ajuta va dau un cont de fata sau baiat! Pe privat astept conturile, iar si eu pe privat vi le trimit!...? (mai mult)

0
aLexG1
în 17 Mai 2015 | aLexG1 întreabă:

Salutare lume am si eu un laptop Sony avio cu i3 4 nuclee 4 gb ram cu frecventa 533 Mhz si placa video geforce 310M credeti ca ar merge gta 5? Vreau detalii, Multumesc dau Funda:X

1
Răspunde Raportează
Ironforge
în 17 Mai 2015 | Ironforge întreabă:

Salutare! Pentru cei interesati de World of Warcraft, TBC add- on, as vrea sa fac reclama la un server privat, https://www.vengeancewow.com/ situat in America de Nord. Serverul este relativ nou, in...? (mai mult)

0
compcris00

Funda.Deci am cont youtube si de curind am vazut ca pot activa ca ei sa-mi de-a bani.Cum ii primesc banii ce le d-au cont bancar, vreun sait?

3
Răspunde Raportează
superbarbat
în 17 Mai 2015 | superbarbat întreabă:

Salutare amici TPU! De ce la Minecraft cand incerc sa intru pe un server imi da Sesiune Invalida? Dau fundita!;)

1
Răspunde Raportează
RoryM
în 17 Mai 2015 | RoryM întreabă:

Cine s-au uitat la anime-ul Swort art online stie despre ce vreau sa zi; am auzit ca s-au facut jocuri ca in acest anime este adevarat?

2
Răspunde Raportează
Azazello132
în 17 Mai 2015 | Azazello132 întreabă:

Salutare tuturor! Am o intrebare despre Steam. Daca este un joc free pe Steam iar eu il downloadez, se poate sa tin acel joc permanent si daca da cum se face? Ma refer daca formatez pc- ul, sa nu pierd...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KyLerMzQ
în 17 Mai 2015 | KyLerMzQ întreabă:

Am instalat GTV 5 si cand il deschid zice ca nu merge deoarece nu este pe steam. Ce sa- i fac? zice ceva de genu:, , Steam failed to inialize. Please exit and try again. Tin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fsdalajdljaljdvndnlgd
în 17 Mai 2015 | Fsdalajdljaljdvndnlgd întreabă:

Buna, am un cont de origin de un an si cand am vrut sa ma conectez ultima oara mi- a cerut un security code care spunde ca mi l- a trimis pe un nr. de mobil, dar eu nu mi- am scris niciodata numarul meu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laur_Laurentiu_1992
în 17 Mai 2015 | Laur_Laurentiu_1992 întreabă:

Salutare. Cam toti cei cu win 8.1 intampina problema asta la gta 5 pe pc. Joc aproximativ 10 minute dupa care imi da stop working. Toate componentele sunt compatibile, directx compatibil si absolut toate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Rootkit
în 17 Mai 2015 | Rootkit întreabă:

Un metin pvp-fun in care sa fac lvl 250 :) Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
BootY1FlashxX
în 17 Mai 2015 | BootY1FlashxX întreabă:

CIne are un server furien sau cine e admin pe un server furien care cauta admin/vip? Am experienta de admin si de vip pe 3 servere furien si pe 2 de cs classic. Dati Raspunsuri repede FUNDAA! 1 pS:Pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vali2343242
în 17 Mai 2015 | Vali2343242 întreabă:

Sa zicem ca faci un ace pe CS:GO. Si vrei sa- l tii in PC si sa- l revizionezi peste ceva timp. Poti da cumva replay la unele faze si sa incepi filmarea? Parca exista o comanda, nu stiu sigur. Am incercat...? (mai mult)

0
Yp789
în 17 Mai 2015 | Yp789 întreabă:

Dau la schimb un cont de cs:go rank silver elite pe o capa in minecraft

1
Răspunde Raportează
XxXsTyLLeXxX
în 17 Mai 2015 | XxXsTyLLeXxX întreabă:

Joc wom2 si nu stiu cum sa imi fac petu-l sau mountul nush ce e, nu stiu cum sa mi-l fac

0
TheFallen666
în 17 Mai 2015 | TheFallen666 întreabă:

am nevoie de ajutor din nou..ieri mi am cumparat un mouse nou havit hs ms689 asa.dar am descoperit ceva..cand misc mouse- ul se aude ca un bip..sau ca sunetul ala de la decoratiunile de craciun....am...? (mai mult)

0
clauboos
în 17 Mai 2015 | clauboos întreabă:

Imi merge fifa 15 cu 3 gb Ram cu Intel Core 2 Duo si placa video Nvidia GeForce 9500 GT

2
Răspunde Raportează
Garfield_Mario_2000
în 17 Mai 2015 | Garfield_Mario_2000 întreabă:

SAL GUYZ unde gasesc GTA 1, 2, 3,4,5, SAN ANDREAS 1, 2, 3,4,5, VICE CITY nu imi trebuie ca am si ROMANIA 1, 2

7
Răspunde Raportează
  • 1717
  • 1718
  • 1719
  • 1720
  • 1721
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 27 Decembrie

9PM întreabă:

Acel moment când vrei sa combini o tipă si ea te întreabă cu ce te ocupi? Ok, e normal, dar după primul răspuns te întreabă deja! Ca sa vadă cu cine au de a face, cu un provider care sa le întrețină...? (mai mult)
    44 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • AndreiAdrian008
    trimisă pe 27 Decembrie

AndreiAdrian008 întreabă:

Statul statele lumii ar trebui sa ii oblige pe patroni sa asigure salariul minim pe economie, altfel sa nu fie autorizati ca patroni.Ce parere aveti?
    19 răspunsuri
  • badriel
    trimisă pe 27 Decembrie

badriel întreabă:

Salut, este fiabila meseria de instructor de fitness pentru viitorul apropiat? Sunt clasa a 12-a. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest domeniu?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.570
  • Întrebări: 3.954.560
  • Răspunsuri: 17.664.115
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Spiderman

Spiderman

Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.261 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.109 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.377 Conversaţii