Am incrercat sa imi pun star wars jedi academy pe calculator si mi- a mers dar pe altul imi zice "cannot load OpenGL subsystem" sau ceva de genu. ce nu mi- a mers? si am urmat cum a facut ala. uitati...? (mai mult)
Buna! Ce jocuri stiti gen howrse, online multiplayer in general...sau mai erau unele secondlife parca...
caut un CFG deathrun! in care sa fie:speed, strafe, auto bhop! va rog ajutati-ma!
Care sunt cerintele minime de sistem la Robocraft? Am: Procesor: Intel core i3 M370 2.4 GHz 4 GB ram din care doar 2.8 utlizati 32 biti Display: Intel R HD Graphics. E slab pentru acest joc? in ultimul...? (mai mult)
Are cineva sa-mi dea si mie un cont de lady popular de nivel 28-30? Dau fundita :o3
am un cont de stardoll si nu imi apare sarcina deloc. Imi zice Ma bucur ca ai terminat acest an de abia astept sa vad ce vei face in continuare. Ceva de genul si astept de vreo 4 luni aproximativ...? (mai mult)
la cumpararea minecraftului cat timp trebuie sa astept pentru contul premium?
vreau si eu un server de metin2 pvp gen hammer mt2(Dau funda). Pai sa aiba : -Iteme noi (2010-2015) -Sa te dea lvl 250. -Sa fie multi playeri. -Si daca se poate sa nu fie modati.
Buna TPU.Cine se joaca Naruto Spirit si stie daca se mai da Promo code si daca da, cum il iau?
Cine are un cont de tanki online si nu se mai joaca pe el sa mi-l dea, Dar sa fie level mare
De o saptamana m-am apucat de SAMP server B-zone rpg1 si ma gandeam daca puteti sa-mi dati si mie un cont calumea. Dau FUNDA! Va raman dator vandut! :*
Cine imi poate da un cfg pentru cs 1.6 cu aim? sa nu fie aim!
Am un laptop Dell Inspiron 3537 cu AMD RADEON HD 8850M de 2GB. Care driver e mai bun pentru GTA V: 1.Intel HD 4400 Graphics DriverIntel HD 4400 Graphics Driver 2. AMD Radeon HD 8670M DriverAMD...? (mai mult)
Am vazut mai demult pe un server de MineCraft un mod de joc in care iti faceai o casa pe minereuri. Un fel de SkyBlock, doar ca pe minereuri. Imi puteti spune cum se numea acel mod de joc?
TPU as dori sa fac un server de.cs:s dar nu stiu cum cine ma ajuta cu niste sfaturi skype:lite13031
Cum sa bag hack la tanki online si cu ce ca unii au va rog cu ce?
TPU as dori sa fac un server de. Counter-Strike source dar nu stiu cum. Cine ma ajuta cu niste sfaturi va rog. Skype: lite13031
Vreau sa imi fac si eu un server de samp. Imi este mai greu cu GM-ul. Ati putea sa imi dati un link cu download-ul de la un GM gata facut? Cu tot cu comenzi... Va rog sa ma ajutati! 1
Cine imi poate face un cont pe forumul asta: http://arena-mt2.ro/forum/ Dau funda + vot Dati-mi mesaj cu contul Funda+vot!
ati putea sa-mi spuneti cam ce jocuri as putea juca pe un laptop HP, procesor 2.16 si 8 giga-rami si 1 t hdd?
As vrea niste sfaturi de la voi despre:cum sa fii un jucator mai bun de FPS/Shooter gne TF2.Multumesc(Dau funda :) )
as vrea sa stiu daca imi ruleaza gta 5 pe PC- ul ista windows 7 procesor:Intel(R) celeron(R) CPU 1000M @ 1. 80GHz memorie initiala 2GO tip sistem; sistem de operare pe 32 de biti ...? (mai mult)
De curand mi- am actualizat telefonul ( Samsung galaxy s4 ), iar dupa actualizare, m- a intrebat ceva in genul : daca doresc sa imi fie afisate ceva chestii, iar cele personale sa nu fie activate....? (mai mult)
Ce placi video de gaming intre 100-250 lei pentru un calculator imi recomandati? -Procesor Amd Athlon Le1640 2.6 Ghz -2 gb ram
Am o intrebare...am bagat hack la samp hax gta sau ceva de genul si nu stiu cum sa il scot.Dau funda cine ma ajuta
Cine ma adauga pe Steam? Funda si respect pe viata! http://steamcommunity.com//id/flipy3200
Cine imi poate da un cont premium de minecraft cu tot cu raspunsul la intrebarea de pe site?
Cine se lasa de red bugged (server de SAMP) imi poate lasa un mesaj cu numele si parola?
URGENT! DAU FUNDA! Spuneti-mi niste servere de gta samp in care se pot lua masini cu comanda /car...
Toti stiti de jocul transformice un super joc, acolo este o sala care se numeste Bootcamp eu nu pot sa fac nici unul trimiteti-mi link-ri cu hacku-ri Bootcamp va rog!
pentru cei ce joaca Traviador, am castelul la nivelul 1 si ca sa trec la nivelul 2 trebuie sa avansez in liga supravituitorilor si nu stiu ce trebuie sa fac. Unde gasesc liga sa vad cat mai ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont premium pentru minecraft? FUNDA la primul care merge.
joc de ceva timp elsword si nu stiu cum fac rost de caracteru Blade Master
Care imi poate oferi si mie link-ul cu driverul optimizat special pentru gta V? Mentionez ca am placa radeon
De ce nu pot sa intru in mortal kombat 10 mi se deschide launcherul apas pe plat game dar nimic ce sa fac?
De cateva zile SA- MP- ul pe unele servere de exemplu Romania Super Stunt (RSS)imi zice The server didn't respond.Retying...Cum rezolv, trebuie sa imi fac un user nou din Control Panel sau ce?...? (mai mult)
Salutare ziceti-mi si mie o placa pana in 1.000, 00 RON(10 milioane) pe care sa ruleze GTA V la detalii FULL
Vreu sa îmi cumpăr un pc nou si vreau sa stiu daca pot rula gta 5 pe o placa video Intel HD 4400?
Buna ziua tpu.De ce mi se blocheaza pc-ul in jocuri? Trebuie sa ii dau restart. Jocurile nu merg sacadat. Doar la jocuri se blocheaza.
Cum pot face bani pe steam din Team Fortres 2? Daca da, cum? Va rog sa ma ajutati
am o intrebare. Pot vinde itemele drop-ate pe Team Fortres 2? Daca nu, ce iteme pot vinde? Va rog sa ma ajutati.
Salutare, de pe metin2ro imi pot schimba numele de utilizator, cu care ma logez?
Cand apare Assassins Creed VIctory?
Imi puteti spune si mie cand este urmatoarea reducere la csgo pe steam? Acum este 10, 99$ imi puteti spune si mie cand se ieftineste?
Poate să-mi spună cineva de ce calculatorul meu nu se stinge? Fac click pe butonul de stinge însă el stă aprins! Ce să fac, urgent!
Mi- am descarcat FIFA 15 : UT pe telefon. Cand intru pe el zice " Fortati inchiderea " sau " Raportati ". App am un telefon Huawei Vision U8850. E versiunea cea noua 1.4.4. Dau funda la cel mai...? (mai mult)
Saloth TPU! Astea sunt intrebari despre World of WoW, deci raspundeti daca sunteti gay- meri :1exista servere romanesti, dar fara Pve? 2:misiunile sunt doar pentru a mai creste in nivel, sau a gasi loot,...? (mai mult)
Sall TPU,un metin pvm cu mape beta, fast. Funda
Oare mi-ar merge gta 5 pe PC-ul ista windows 7 procesor:Intel(R) celeron(R) CPU 1000M @ 1. 80GHz memorie initiala 2GO tip sistem; sistem de operare pe 32 de biti service pack 1
Mi-am cumparat recent Dayz mod (Arma 2 + Arma 2 Operation Arrowhead) si cand vreau sa intru pe un sv ma scoate si imi zice ceva de battleye. Stiti dc face asa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!