Da-ti-mi si mie un cod pentru furien si fara "nu e corect sa joci cu cod." Dau funda cine ma ajuta
Am o problema cu telefonul meu android(Zte blade q maxi sau Orange reyo)....De cand am telefonul(1 an) a suferit multe din partea mea cum ar fi:root custom rom stock rom, etc Dat astazi ...? (mai mult)
De unde as putea sa iau o subtitrare pentru gta 4? Sau este?
vreau si eu un cfg de bhop furien si sa imi explicati cum sa fac pentru ca nu merge am cautat si nu merge...
eu joc Avataria si vruiam sastiu cum pot face mai mult Gold.Stiu ca primesc 10 Gold daca invit prieteni, dar daa stiti late metode sa mi le spunesti si mie!
Daca cumperi GTA V trebuie CD K.y, ma refer de pe steam?
Cand intru in metin imi da eroarea, , Sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again." Si abia ce mi- am schimbat windows- ul de la...? (mai mult)
Ce jocuri cu grafici bune imi recomandati la un calculator cu componentele: -Procesore: AMD Athlon ll X2 250 3.00 Ghz -Ram: 4GB -Placa video: Ati/Amd Radeon HD 2600 PRO
Hey! Am Gta San Andrea. Am gasit o casa super tare. Dar nu stiu cum sa ma asez pe canapea sau in pat. Ma autati?
Exista vrun sait sa bag gold in angry birds epic
Un program de modificat vocea in chipmunk in afara de Audacity si Sony Vegas. Fundita P.S : Sa se auda calumea
Ce ziceți să-mi cumpăr pe ps4 Battlefield 4 sau Battlefield hardline?
as putea sa schimb placa video intr-un laptop? este prosibil asa ceva si cat ar costa! dau funda primilor!
Am mare nevoie de ajutor! De fiecare data cand deschid orice. absolut orice care are.exe... imi apare urmatoarea eroare: Locul unde este fisierul..si is not a valid win32 application. Am incercat...? (mai mult)
Daca instalez un windows pe 64 de biti se muta si din bios automat, sau nu functioneaza?
Ce este junk files din Revo Uninstaller Pro?
De ce cand dau pe gta san andreas imi arata imaginea neagra.
As vre sa imi spuneti niste jocuri horror sau shootere horror, Configuratiile mele sunt 512 mb ram 128 mb ram videocard procesor Intel 2.60 Va rog sa imi dati cat mai multe...? (mai mult)
As dori jocuri online adica de facut conturi cat mai multe cum ar fi: Club penguin, Pandanda.
Salut.Acum ceva timp mi-am cumparat din magaziu assasin's creed bortherhood si revelations. Jocurile sunt pe uPlay.Cum pot sa la mut pe steam? FUNDA
Hey, am o întrebare pentru cei care joacă iruna. Cum fac rost de bani? #Fundă
Caut admini pentru sv meu de cs! Elite.limitcs.ro! Caut 3 co-owner care pot fi active si care potdona macar 3 euro lunar!
Am folosit host editor si cand intru in clash of clans ramane blocat, un sfat cu ce sa fac va rog frumos!
Nume tari pentru YouTube ORIGINALE
As vrea sa imi iau CS GO pe steam. Poate sa imi explice cineva procedura prin care il cumpar.Mentionez ca e prima oara cand as cumpara de pe steam si as dori sa platesc cu paysafe.Multumesc...? (mai mult)
As dori si eu niste jocuri cu impuscaturi mai mici si mai misto. Raspunsul cu cele mai multe si mai misto jocuri primeste funda+vot
La top eleven la ce te ajuta tokenii?
Care este diferenta dintre GTA 5 versiunea de 60 gb si versiunea Repack R.G Mechanics de 36 GB.Ce lipseste din cea Repack? Are buguri sau altceva?
Cine joaca OSM pe net si vrea sa vina intr-o liga cu mine?
De ce cand dau pe gta san andreas nu imi apare nimic si daca mut jocul pe desktop imi zice the procedure entry point vorbis_synthesis_ideather could not be located in the dynamic link library vorbis.dll....? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog metine faine pvp easy, pvp clasic de 105-99 sau pvp-pvm? Dau funda! Multumesc
As vrea sa cumpar un joc Counter strike de pe steam dar nu stiu ce sa iau Counter Strike sau Counter Strike Source? Din cate stiu Counter Strike Source are mai putine mape.E adevarat?
Hey! Imi spune si mie cineva cum sa accesez telefonul pe GTA San Andreas?
Cum pot elibera comanda byromantic (sims free play) dau funda!
Unde cade pe metin 2 ro bucată de prețioasă? La ce lvl am cel mai bun drop?
dati-mi si mie un metin2 pvm hard (fara adauga si schimba la mag)si cu carti dropate la metine.Multumesc! Astept cat mai multe raspunsuri. Funda! :)
Imi merge gta 5 pe:Windows 8 64 bit, Procesor:Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @2, 70Ghz (2CPUs),~2.7GHz,Memory:2048 MB RAM,DirectX Version:DirectX 11, Nvidia GeForce 8400Gs?
La crlp 12 v2, l-am instalat i folderul jocului, dar cand intru in el in loc de liga Olandei apar echipe fara nume si fara emblema in loc de echipe romanesti. Ce trebuie sa fac sa mearga.
Am luat WWE2K15 si nu merge scrie WWE2K15 has stopped working.Ce sa fac?
Buna TPU* Eu am un server de samp EXTREME ROMANIA si vreau sa il hostez dar nu gasesc ni-ci un host gratuit. s-au intr-un mod in care as putea sa il hostez va rog ajutor!
Salut.De ce mi se tot blocheaza battlefield 4 in joc? la misiunile 1 2 si 3 s4 merge la ultra fara nicio sacadare dar la misiunea 5 mi se tot blocheaza si se aude sunetul in repetare pentru 2 sec ajutati-...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva ce jocuri pot juca pe Nividia Geforce 8400 GS 1 gb DDR 3 in afara de: Call of duty 1 - 9, Need for speed Vreau ceva jocuri cu grafica am : procesor Quad Core...? (mai mult)
SAll TPU as vrea sa- mi schimb si eu placa video de la 128 cat o am acum la vreo 512mb- 1gb. Ce trebuie sa stiu cand imi aleg o placa adica pentru a fi compatibila cu pc- ul, dar nu ma refer la DDR sau...? (mai mult)
vreau sa cumpar CD cu GTA V pentru PC si am inteles ca jocul este pus pe mai multe CD- uri, deci cum instalez jocul in pc daca el este pus pe mai multe CD- uri? Raspunsul care ma ajuta primeste...? (mai mult)
Cum sa faci bani pe my tom
caut echipa de lol(League of Legend) de romani care sa se joace des cine are si mai are nevoie de un membru sa- mi spuna sau nu neaparat echipa un grup mic de 2 - 3 membri sau si un coechipier...? (mai mult)
Sall TPU, am problema.Cand intru pe Metin2hammer dupa 2 minute jocul se inchide si imi arata ceva? (Multe semne de intrebare) Ajutati-ma va rog
Salut scuze pentru intrebare dar as vrea sa stiu si eu cum se face meniul de la Unturned negru.Adica am vazut multi youtuberi care au meniul negru si cand intri sa te joci si as vrea sa stiu.Dau funda ...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mai merge imperia 54 blitz pe telefon? funda
as vrea sa stiu mai multe saituri cu jocuri de moda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
FatimaS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!