TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1738
  • 1739
  • 1740
  • 1741
  • 1742
FL3IMO
în 5 Mai 2015 | FL3IMO întreabă:

Care este codul petnru BaoBao in metin2 (urs panda), nu sunt OwN.

0
Răspunde primul Raportează
S3renadBump
în 5 Mai 2015 | S3renadBump întreabă:

Am un metin2 iar azi cand am incercat sa il deschid mi- a aparut o eroare cu "?. " apoi nu am putut sa il rezolv. L- am sters si l- am descarcat din nou dar nu putea fi dezarhivat si am incercat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
qRandyOrton
în 5 Mai 2015 | qRandyOrton întreabă:

Sall TPU,dc la Sa:Mp la gta,la unele server de Stunt imi da eroare la conectare la server. :(.Ce pot face?, imi zice ca incerca sa se reconecteze, si tot asa imi face ..Plz ajutati-ma. :((

4
Răspunde Raportează
Stancu_Dani_1997
în 5 Mai 2015 | Stancu_Dani_1997 întreabă:

Salutari TPU! De curand am instalat windows linux mint 17.1 si vreau sa fac sa mearca metinul pe el, metin privat stiu ca linux- ul nu este tocmai pentru jocuri dar am aflat ca metinul merge si vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EddieEne
în 5 Mai 2015 | EddieEne întreabă:

Daca cumpar jocul World of Warcraft Warlords of Draenor, ma lasa sa joc versiunea trial, pana la level 20 sau pot sa joc pana la level- ul maxim (fara sa platesc lunar sau chestii de genul)? DAU...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ducu_Radu_1995
în 5 Mai 2015 | Ducu_Radu_1995 întreabă:

De ce in cs cand intru pe orice server mi se incarca jumatate si imi iese din joc si imi scrie Fatal Error?

2
Răspunde Raportează
Ducu_Radu_1995
în 5 Mai 2015 | Ducu_Radu_1995 întreabă:

Salut,TPU! De ce in cs cand intru pe orice server mi se incarca jumatate si imi iese din joc si imi scrie Fatal Error?

1
Răspunde Raportează
Kattax
în 5 Mai 2015 | Kattax întreabă:

Spuneti-mi niste jocuri de PC pana in 2 GB ram! DAU. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Andr_Manu_1997
în 5 Mai 2015 | Andr_Manu_1997 întreabă:

Am placa De baza M2V- AM cu socket am2 Si nu stiu daca suporta sau macar intra pe soclu un Amd athlon x4, Am vazut ca merge pe AM2+ Si AM3 Si pe site Asus zice ca suporta AM2+ placa si nu ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2015 |

Buna TPU imi da cineva niste sfaturi cum pot castiga fiecare noapte la five nights at freddy 2? Dau funda cand castig :)))

1
Răspunde Raportează
Shilpa
în 5 Mai 2015 | Shilpa întreabă:

Am un Smartphone si incerc sa descarc jocuri dar nu pot. De ce? Cum pot sa imi activez un program care sa imi dea voie sa descarc jocuri?

3
Răspunde Raportează
FL3IMO
în 5 Mai 2015 | FL3IMO întreabă:

In metin2, care este codul pentru Cristal albastru fin, roz fin, etc, si cristal de energie, dau FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Marius66544
în 5 Mai 2015 | Marius66544 întreabă:

Cine stie vreun campionat de fifa 11 la care mai sunt locuri libere. Dau funda! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
OneForFive
în 5 Mai 2015 | OneForFive întreabă:

As vrea si eu niste jocuri pentru PC- ul meu.este cam slab, dar merge cs 1.6 sau GTA san andreas.Pc- ul meu e asa: Procesor:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz (2CPUs) ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MexicanMotorMafia
în 5 Mai 2015 | MexicanMotorMafia întreabă:

Salut,TPU.Un coleg de clasa mi-a zis ca imi baga GTA 5 pe Hard Diskul meu extern, si imi cere bani.Cati bani sa îi dau? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

2
Răspunde Raportează
Anonimus247
în 5 Mai 2015 | Anonimus247 întreabă:

As vrea sa cumpar un iMac. Link : http://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- imac- 27- cu- procesor- intelr- quad- coretm- i5- 3- 50ghz- haswelltm- 27- ecran- retina- 5k- 8gb- 1tb- amd- radeontm-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Takamine
în 5 Mai 2015 | Takamine întreabă:

vreau sa vand un cont de lol si nu stiu cat valoreaza. Am 70 de campioni ( toti de 450, 1350, aproape toti de 3150, multi de 6300 si cativa de 4800 ). Am 16 skinuri, 2 de 1350, 5 de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lallala07
în 5 Mai 2015 | lallala07 întreabă:

Imi poate spune cineva cateva jocuri gen lady popular, imvu?

2
Răspunde Raportează
FuzZyKenzin
în 5 Mai 2015 | FuzZyKenzin întreabă:

Sal TPU. Am vazut ca la magazinul meu mixt exista un aparat Qiwi si am vazut pe el PaySafeCard. Daca ma duc acolo si dau plati online, paysafecard, aleg suma (300 lei) dau inainte imi iese un bon. Cu ...? (mai mult)

0
DropZone
în 5 Mai 2015 | DropZone întreabă:

Ziceti-mi si mie niste jocuri shooter/actiune in afara de orice cs, call of duty, medal of honnor,wolfenstein,gta, Ms...

2
Răspunde Raportează
MiCuLuTsA
în 5 Mai 2015 | MiCuLuTsA întreabă:

Hei:)sunt jucatoare mai veche de metin2 doar ca nu am jucat de ceva vreme..acuma ca mi- am amintit de joc, bucuroasa sa intru cu contul vechi unde aveam lvl mai mare, am fost dezamagita nu mai am nici...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MariusPlays
în 5 Mai 2015 | MariusPlays întreabă:

Salut, numele meu este Marius precum in jocuri mi se spune MariusPlays, cam da si as vrea sa te intreb daca, tu joci Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer? (GTASA) Pentru ca de o bucata de timp...? (mai mult)

0
Ciurel_Razvan_1996
în 5 Mai 2015 | Ciurel_Razvan_1996 întreabă:

S - a rezolvat problema cu PS+ pt România? Adică se primesc alea 2 jocuri pe luna?

0
spliter
în 5 Mai 2015 | spliter întreabă:

sall TPU poate sa imi spuna si mie cineva cum pot face un sv de metin functional fara hamchi...

0
hahaha25
în 5 Mai 2015 | hahaha25 întreabă:

Bun, deci imi poate lasa cineva linkuri cu alarme pentru telefon...stiti voi, dormiti bine si POC. Ceva foarte tare/scary...Sau cu refrenurile unor melodii. FoB/Three Days Grace/Skillet/Finger Eleven....? (mai mult)

0
George_Cernat_1986
în 5 Mai 2015 | George_Cernat_1986 întreabă:

Buna ziua as dori sa aflu de ce face book ul ' a scos din pagina mea city vile?

1
Răspunde Raportează
SkizzoSkizz
în 5 Mai 2015 | SkizzoSkizz întreabă:

Pe metin2ro vreau sa schimb de pe fullscrean pe window! Dau acolo la config la window si apare " The Parameter is incorect ". Ajutor? Ce mai pot face.ce trebuie sa mai schimb? Precizez ca am Rezolutia ...? (mai mult)

0
RPG
în 5 Mai 2015 | RPG întreabă:

CAut si eu un cumparator pentru un cont de TDP4:Team Battle. Cineva interesat? Poze si discutii daca va intereseaza adaugati grasanu.strumf pe skype. Credeti-ma se merita;)

0
Raluca_Zamfir_1998
în 5 Mai 2015 | Raluca_Zamfir_1998 întreabă:

Cum se joaca "hotii si politistii" (joc de carti)?

0
TheSimsdoi
în 4 Mai 2015 | TheSimsdoi întreabă:

În Sims 2 cum îmi pot face un sim un STAR? Simul acela a scris două cărţi şi,în plus,e foarte pasionat de film şi literatură.Vă rog, spuneţi -mi! Fundiţa!

0
GrozaGiusepe1980
în 4 Mai 2015 | GrozaGiusepe1980 întreabă:

Salut, imi dati si mie un tutorial cum sa instalez tekkit.

2
Răspunde Raportează
Cryystynuutz
în 4 Mai 2015 | Cryystynuutz întreabă:

Stiti niste jocuri frumoase fara virusi sau un site (de exemplu y8)? Transformice are virusi? Funda!

2
Răspunde Raportează
catawaa
în 4 Mai 2015 | catawaa întreabă:

Am si eu o problema. am un telefon windows luminia 535 si din greseala am intrat ceva colt al parintilor sau aplicatiilor ceva de genu si amcuma doar 2 aplicatii imi mai apar nu pot sa dau nici lasetar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vadic9901
în 4 Mai 2015 | vadic9901 întreabă:

Cind o sa apara Jurasik World pe android?

0
TheRealMessi
în 4 Mai 2015 | TheRealMessi întreabă:

Salut.Spunet-m va rog niste nickname-uri pentru CS GO.Numele meu este Razvan si as vrea sa se potriveasca cu un nickname.Va rog sa ma ajutati.

1
Răspunde Raportează
Iuliana_Delia_1991_Cqs3
în 4 Mai 2015 | Iuliana_Delia_1991_Cqs3 întreabă:

Era un joc(android nu PC) cu un fel de ferma cu o omida portocalie care mergea prin "poiana" si construia case iar pentru avansare in nivel era un copac albastru cu alb cu un ochi... dar nu- mi amintesc...? (mai mult)

0
Alexandru_Radu_1999
în 4 Mai 2015 | Alexandru_Radu_1999 întreabă:

caut pe cineva care nu mai foloseste contul steam si are si cs pe el.As vrea daca se poate sa mi-l dea mie.Multumesc anticipat:D

0
mitzamihai
în 4 Mai 2015 | mitzamihai întreabă:

Imi poate spune cineva un simulator de zboruri cu avioane si cat ocupa?

1
Răspunde Raportează
BlitzLikeXd
în 4 Mai 2015 | BlitzLikeXd întreabă:

Daca am Fifa 11 cand imi bag programul de a baga Liga 1 in Fifa 11 si nu merge? cum fac sa apara Liga 1 in FIfa11?

0
Bogdan_Lorin?iu_1995
în 4 Mai 2015 | Bogdan_Lorin?iu_1995 întreabă:

Schimb cont Steam ( CS 1.6, CS:CZ, CS:CZDS, CS:GO, Dota 2) cu un cont de lol cat de cat bunicel Contact: bogdanytzu (skype)

4
Răspunde Raportează
Marius_Laurentiu_1999
în 4 Mai 2015 | Marius_Laurentiu_1999 întreabă:

Mi-am cumparat wwe 2k15 si am vazut un tutorial pe youtube in care aparea in joc GM mode dar in jocul meu nu apare.Imi puteti spune ce trebuie sa fac sa imi apara si mie? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Ioan489
în 4 Mai 2015 | Ioan489 întreabă:

Era o melodie cantata la pian de o voce feminina, cred ca incepea cu ceva de genu : "cine esti...". Am auzit- o la romanii au talent la unu' care dansa contemporan si la cronica carcotasilor cam...? (mai mult)

0
CAMIOANIEEE
în 4 Mai 2015 | CAMIOANIEEE întreabă:

Cum să joc cu Nocturne și cu Yasuo? Chiar îmi plac acești campioni și aș vrea să- i învăț.Nu mă interesează că Yasuo e greu.Și ce fac în caz că am în echipă trolleri, proști care nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Motea_Maria_1980
în 4 Mai 2015 | Motea_Maria_1980 întreabă:

Salutare toata lumea si bine v-am gasit pe TPU :P sti cineva jocuri gen minecraft, canter strike1.6,vegas world si our world spuneti-mi plzz nu dau funda glumeam dauu :)

5
Răspunde Raportează
Takamine
în 4 Mai 2015 | Takamine întreabă:

vreau sa- mi cumpar GTA V, de pe ce imi recomandati sa- l cumpar? Eu m- am gandit sa- l iau de pe Steam. Si nu stiu exact cum imi va merge, eu am laptop, procesor i3, placa video 1 GB AMD...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiEnescu
în 4 Mai 2015 | MihaiEnescu întreabă:

Baieti imi puteti zice si mie cum sa caut la fifa 14 jucatori in ultimele 6 luni de contract?

0
SpeedPrimer
în 4 Mai 2015 | SpeedPrimer întreabă:

Are cineva idee ce se va adauga in minecraft 1.9?

1
Răspunde Raportează
Popa_Rares-Gheorghe_1999
în 4 Mai 2015 | Popa_Rares-Gheorghe_1999 întreabă:

Salut puteti sa imi spuneti si mie raspunsurile va rog Dacă un jucător îţi dă "ţeapă" IC cu o casă, ce faci? Dau un /report. Îi fac plângere pe forum. Mă duc la poliție și denunț jucătorul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonutX197
în 4 Mai 2015 | IonutX197 întreabă:

am luat un Metin 2 (GameAction) si atunci cand apas dublu click pe el nu-mi intra in el si nu apare nici o eroare nimic, n-am antivirus, firewall off. Cine stie rezolvarea are FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Georgestaff08
în 4 Mai 2015 | Georgestaff08 întreabă:

daca fac exercitii fizice in fiecare zi imi voi dezvolta masa musculara (nu ma fortez foarte tare) dau funda repede

2
Răspunde Raportează
  • 1738
  • 1739
  • 1740
  • 1741
  • 1742
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 19 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 7 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.718
  • Întrebări: 3.951.718
  • Răspunsuri: 17.644.474
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Selena Gomez

Selena Gomez

Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.995 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.904 Conversaţii