Buna TPU ma puteti ajuta cu un nume de avatar la jocul IMVU dar sa contina numele meu: Natalia?
Salut îmi spune si mie cv de ce la jocul gta 4 îmi mere ca si sacadat doar cînd virez masina ..Trebuie facut ceva la setarile jocului ....memorie ram am destula ..Raspunsul cel mai bun primeste funda...? (mai mult)
De ce nu mi se mai aude sunetul la videoclipurile pe care le-am facut cu bandicam
Un laptop care sa mearga gta 5 cu 60 fps va rog? buget de 2500 lei
Cand intru pe un server (blue.bugged.ro sau red.bugged.ro) si este 947/1000 playeri nu ma lasa sa intru si imi scrie asa Connecting to 93.119.26.236:7777 The server didn't respond.Retrying. DAU funda...? (mai mult)
Ce procesor sa creeat prima data daca pot spune asa pentium sau celeron? Care este mai bun pentium sau celeron? FUNDA.
Cum pot sa ma dau pe liber pe facebook adica sa poata sa imi dea toata lumea like chiar daca nu-l am la prieteni.
Un joc cu masini, in afara de NFS MW 2012 ca pe acela l-am jucat,
As vrea si eu jocuri cu nivele ceva gen lupa dar cu sabii in special
As vrea si eu niste jocuri care v-au placut enorm
CIne imi spune niste jocuri cu masini
Am luat sNk.cfg si nu ma ajuta cu nimic (nu am tinta mai buna). Am scris si exec sNk.cfg in consola si a spus ca a porit si am intrat pe un server si nu a mers (nu am avut tinta mai buna). ...? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste jocuri multipleyer de pe facebook!
Imi ziceti niste programe de creat desene in afara de Anime Studio Pro 10?
Exista jocuri ca in anime-ul "The World God Only Knows" EXEMPLE
Cand dam pe gta san andreas imi aparea o eroare si dupa aia am reusit sa o rezolv si dupa aia imi apareau inca cateva erori le- am rezolvat cand am ajuns la ultima eroare imi zice : the procedure entry...? (mai mult)
Are cineva idee ce se va adauga in minecraft 1.9?
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. De ceva timp mi- am cumparat un pc nou si mi- am instalat SA:MP. Cand dau sa ma conectez pe un server ma joc putin si dupa se inteapa tot pc. Nu pot...? (mai mult)
Imi da si mie cineva niste conturi publice nebanate de Minecraft? Contactati-ma pe skype : alexandru.catalin11
Salut.Am 18 ani caut mai multi player cu microfon si care joaca bine ca sa facem team pe CS GO (Counter Strike Global Offensive ). Care doreste lasati mai jos un id cu steam sau un mesaj privat cu idul...? (mai mult)
Am o problema la Battlefield 3 Multiplayer! CITITI CU ATENTIE, VA ROG! Deci intru in multiplayer, ma duc pe un server si merge sa ma joc la 50 fps.Dar dupa, sa zicem, 30 de secunde, apare lagul:Se...? (mai mult)
Ce intrebari pot pun pentru intrarea in Mexican Family la test, samp? Ma poate ajuta cinve Ca sunt lider si nu stiu ce intrabari sa le adresez.
Cine stie un metin 2 pvm easy sa faci intr-o ora lvl 90 cu batalie +9 la mag si otel+9 si sa evolueze fara sa ceara nimic la fierar
Imi puteti da niste jocuri online fara sa le descarci? PS Sa fie cu înregistrare si autentificare.
Buna TPU am instalat Terra online pe laptop si imi merege asa si asa. Stiti ce ar trebui sa fac ca sa mearga mai bine jocul. Am laptop Asus un pic mai vechi
Cine imi poate da un cont premiu de minecraft?
Mi s.a resoftat telefonul ce fac? dau funda! cand il aprind se aprinde, scrie Samsung si dupa aia o ia de la capat sa se aprinda help me please!
Salut, vreau sa imi fac un site in care sa postez articole despre fitness, insa nu ma pot hotarî in privinta numelui. Am doua variante: 1.alphabody 2. florinfit Care credeti ca s- ar potrivi...? (mai mult)
Hei TPU, dau funda primului care raspunde: Intrati putin pe pagina asta si spuneti- mi daca voua va functioneaza (este necesar unity web player si sa fiti in Romania): http://www.cartoonnetwork.com/games/adventuretime/adventure-...? (mai mult)
Hei TPU as vea sa imi spuneti un joc asemanator cu howrse doar cu caini
Am instalat dota 2 pe calculator, recent, si... http://prntscr.com/70z9dv Pe langa asta mai sunt si alte probleme minore la grafica. Banuiesc ca e din cauza ca am un card video rau, dar...? (mai mult)
Ce laptop de gaming imi recomandati la 1500 lei? Lasati- mi un link va rog sau specificatiile tehnice. Amd or Intel? Nvidia or radeon? Dedicata sau integrata placa video? O.o i3 vs amd quad. Voi ce ati...? (mai mult)
Vreau sa imi fac prieteni in Fifa 2014 Ultimate Team. Va rog sa ma ajutati.
Hei.In legatura cu Lady popuar fashion arena. Cum pot face un club?(cat mai detaliat va rog). Multumesc anticipat.
Rulez cs go pe un laptop cu place video integrata? Cate fps-uri? Ma refer la un laptop de 1500 lei aproximativ. Am nevoie de el pentru niste excursii dar nu prea am buget mai mare momentan...
Cine imi zice niste jocuri care sa nu fie de groaza? plz
Mi- am cumparat un MP3 player LINK:http://www.amazon.de/MP3- Player- inklusive- Kopfh%C3%B6rer- Aluminium- Geh%C3%A4use/dp/B00IOT1O2M/ref=sr_1_30? s=network- receiver- speakers&ie=UTF8&qid=1430643166&sr=1-...? (mai mult)
Pe acest laptop imi va merge gta 5 http://www.emag.ro/laptop- hp- probook- 450- g2- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4510u- 2- 00ghz- 8gb- 1tb- amd- radeon- r5- m255- 2gb- freedos- grey- j4s97ea/pd/DH2PRBBBM/...? (mai mult)
Salut TPU, Am nevoie sa gasesc un nume de joc pe care nu mi- l amintesc. jocul era de strategie... gen call of duty cu soldati etc. dar in gen strategic. Gen: Command & Conquer sper ca stiti la ce...? (mai mult)
TPU, cine imi spune cum sa scriu asa : D̶̶i̶̶s̶̶n̶̶e̶̶y̶̶ ̶̶C̶̶h̶̶a̶̶n̶̶n̶̶e̶̶l̶̶? Help mee! Dau FUNDAAAAA!
Imi puteti spune si mie un joc cu masini in third person si in care poti face curse dar te poti plimba si prin oras?
NUME misto de CS GO, stie cineva? daca se poate sa includa si numele meu... MIHNEA!
Salut tpu.la tableta mea am sters din greseala un fisier de la servici google play si nu ma mai lasa sa intru nici pe youtube nici pe magazine play.si cand vreau sa instalez inapoi servicii google play...? (mai mult)
am gta samp si când intru in arena paintball nu ma lasa fiindcă trebuie sa am permis de arme cum obtin unul?
Deci, am o problema la Assassin's Creed Rogue. Initial, a fost problema legata de "Error 0xc000007b", pe care am rezolvat- o. Dupa asta, a venit problema "ACC.exe has Stopped Working". Ok, am cautat,...? (mai mult)
Are cineva nevoie de GM? Nu incepeti cu reclame la servere va rog.
Heyy :>. Vreau un " sobolan " de gaming pana in 100 - 120 lei. vreau sa fie bunicel. dar vreau si sa aiba luminii multe si chestii :))
Unde pot gasi GameMod ca la Bugged?
Buna TPU de un timp majoritatea prietenilor mei joaca pe un server de metin2 dar acesta cred ca este vulnerabil poti intra cu ori ce fal de hak.Ei au inceput sa si doneze cate 25 euro as vrea si eu dar...? (mai mult)
De curand mi-am instalat WWE 2K15 PC dar imi merge foarte sacadat.Imi puteti da un program sau orice, doar sa mearga bine? DAU FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
RealSoul1997 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem