Cum se numesc parolele pentru GTA ROMANIA 2 pentru viata infinita si arme infinite?
Hei fanutzi TPU! Cine poate aduce cele mai multe like- uri unei pagini? Se numeste Curcubeu Alb- Negru, are ca poza de profil o fata, si coperta trandafiri curcubeu. Spuneti tuturor prietenilor despre...? (mai mult)
Va mai aparea Mafia III (3) deoarece mafia 2 a fost si este jocul care mi- a marcat copilaria in bine ce credeti va mai aparea, va avea cerinte mai mari ca gta 5? A da o intrebare de ce pun windows...? (mai mult)
pe mine pe minecraft ma chema FabiamZocken (cine ma stie). si joc pe un server de al lui zzandrei. (Craft.Minecraft- Romania.Ro). unde se gasesc diamante la skypvp? dau funda + o carte cu lotting...? (mai mult)
Dati-mi niste nume de personaje din jocuri.
Vreau un link direct de pe care sa descarc Gta 5.
Pe pc asta ar merge prototype 1? Intel[R] Celeron[R] CPU G530 @ 2. 40GHz 2.39GHz, 1.89 Gb Of ram
Imi dati si mie un site de unde pot lua drivere pentru pc- ul asta HP compaq dc 5850 small form factor pentru : chipset si internet sa fie pntreu win xp pro, , , , sau toate...? (mai mult)
Ma joc fifa pe telefon de ceva timp. Si vreau bani sa imi fac echipa lui Real Madrid si nu am bani sa imi cumpar jucatori de la (ronaldo, bale, etc). Si vreau un hack pt. Fifa 15 ultimate team pentru...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte. Mi- am descarcat azi NFS World., dar nu- mi merge sa- mi fac cont. Am incercat tot ce am stiut. nu merge :(.va rog frumos daca stiti sa- mi faceti un cont. dar contul sa fie nou....? (mai mult)
Sal TPU.Mi- am cumparat counter strike global ofensive si mereu cand vreau sa intru in meci imi da crash sau atunci cand se incarca liniuta aia verde acolo scrie doar login. si nu se incarca.Am laptop ...? (mai mult)
Salu TPU! La CS GO avansezi in rank si daca joci pe servere? Sau doar daca joci pe competitive?
Deci am o problema cu cabal, dau click dreapta, run as administrator, mi se deschide launcheru ala, da start astept 5- 10 secunde si mi redeschide, daca stie cineva, va rog raspundeti si explicati-...? (mai mult)
Salu! Cat ma costa un calculatorpe caresa mearga gta 5 (nu neaparat la maxim)
Cate serii de Assassin's Creed sunt pana acum? Funda :D
Imi puteti recomanda si mie niste jocuri cu o grafica mai buna? Inafara de GTA5, MK X, seria cod si battlefield. Funda! :)
as vrea si eu niste coduri pentru nfs world valide
imi da si mie cineva cateva idei de jocuri... Nu conteaza... (cu masini. Cu ferme... La restaurant... La hotele...) FUNDA!
Hi TPU! Vreau sa cumpar o placa video pentru PC, si are Pci expres x16 3.0, intrebarea mea este daca functioneaza pe o placa de baza cu Pci expres x16 2.0?
As vrea o recomandare de PC cu care as rula GTA V pe high.Am facut eu un pc build cu care merge GTA V pe high dar imi cam depaseste bugetul care ar fi cam 2500 de lei iar pc- ul facut de mine...? (mai mult)
:3 Asi vrea si eu niste jocuri multiplayer, online ceva mai popular..sau nu stiu...sa fie fain. ceva gen imvu dar sa nu trebuiasca sa il instalez mda cam atat >.
M-ati putea ajuta prin teamviewer 9 sa imi fac gta san andreas va rog?
Counter strike : Global ofensive este pentru PC? Daca este, vreau si eu un link de unde il pot descarca! Dau funda! Multumesc!
Azi mi- am luat si eu jocul WWE 2K15 pe PC si am o mica problema. Eu il joc pe laptop insa am 2 placi video iar jocul o citeste pe aia mai slaba...Cum pot face sa o citeasca pe aia mai...? (mai mult)
Imi puteti da niste jocuri online fara sa le descarci?
De ce nu-mi apare sageata de la maus, cand intru in Aion?
Poate sa imi spuna cineva unde pot sa descarc minecraft 1.7.2 gratis? Dau funda! Plz
Cine se pricepe la JOCURI? vreau si eu un joc cu actiune, iubesc mult jocurile in care trebuie sa ai o armata a ta si sa te lupti cu alt. Stie cineva un joc de genul? daca nu stiti va dau eu unul, de exemplu...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum sa pun camera in first person mode in GTA 5 pe ps3.Nu am gasit nicaieri, sper ca ma puteti ajuta voi
Cine ma poate ajuta. e vorba de clasicul cs 1.6 vreau sa- mi scimb comanda de saruit. am schimat in cofin in useconfig in cfg, da nu se salveaza si am zis sa o schimb direc din consola, dar nici asa...? (mai mult)
Cine imi da si mie un skin pentru minecraft pe multiplayer cu tot cu parola. Cine imi da raspunsul corect primeste funda
Spuneti-mi niste jocuri faine. minimum sistem requirments sa fie 1.6 ghz si 1 gb of ram! Cat mai repede. Primul care raspunde, funda direct!
Am o problema : Recent mi-am luat TDU2 si nu stiu cum bag masini noi in el ma puteti ajuta va rog dau funda
Am vazut un tutorial pe youtube cum sa instalezi fifa 11 si am vazut acolo ca baiatul acela a descarcat un patch si ma intrebam la ce foloseste. Dau funda celui care imi zice la ce foloseste...? (mai mult)
....Joc sims freeplay de 2 luni si nu stiu cum pot face etaj la casa poti sa imi spui si mie? Va multumesc
Vreau sa-mi cumpar un ps3 de pe olx sau okazii. Daca il cumpar second-hand imi da codul de online. Poate sa nu mearga? Am un xbox si vreau sa-l vand sau sa fac schimb cu un Ps3. Astept raspunsul.
Aş vrea să îmi cumpăr un PC gamian ieftin! Am 12 ani şi preţul să fie pană în 1200 lei
Cine stie niste jocuri simulator cu masini sau camioane, pentru pc meu.Processor Intel(R) Core(TM) Duo CPU P8400 @ 2. 26GHx 2. 27GHz, Ram 4.00 GB, 64-bit. Lenovo.
Cum conectezi un ps3 la laptop
De unde pot downloada si eu Turbo Pascal?
Eu am un laptop, si vreau sa-mi iau un volan de gaming cu pedale. Merge sa-l folosesc si pe laptop? Dar un controller merge?
Salut. Undeori cand sunt pe samp imi screie asa : Warning(playerped): Esception 0xC0000005 at 0x65 Removed player 868 due to error. In locul lui 868 uneori apar si alte cifre. Cand imi arata de...? (mai mult)
Vreau si eu un Metin2 gen Enery. Cu lvl max 250, multe evolutii si FARA MODURI / SITEURI. FUNDA!
Spuneti-mi si mie niste jocuri pc, simulator, sport sau ceva ce va place. Proprietatile computerului meu sunt: Amd Athlon, 1, 66 ghz si 1 gb of Ram. Va rog ajutati-ma!
O placa video buna si cat costa imi zice cineva? pentru un laptop
Joc WoT si vreau sa ajung la Jagdtiger. Sa merg pe Jagdpanther II sau pe Ferdinand?
Salll TPU! Imi spuneti un program care filmeaza Desktopul si cand ma joc, si vreau sa inregistreze sunetul. Funda!
Imi merge GTA 5? Am Windows 7 Ultimate 64-bit Procesor Intel Core i3-2130 CPU @ 3. 40GHz (4 CPUs) 6144 MB RAM AMD Radeon R7 200 Series 4095 MB Si memorie de joc am! Deci?
Mi-am luat cs 1.6 de pe steam si se vede in coltul ecranului nu este toata imaginea ce pot face sa mearga? DAU FUNDA repedeE VA ROG
Imi spuneti si mie daca exista un mod sau ceva pentru online soccer manager(OSM) ca sa am bani infiniti? daca da..cum? Funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
RealSoul1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!