Saltu TpU! Am si eu o intrebare. Unde gasesc pozele facute de admini la cs 1.6? Le- am cautat in cstrike si nici urma de pozele pe care le.a facut el.treaba e ca daca imi fac screenshot cand joc apar ...? (mai mult)
League of Legends-Shaco. As vrea un build bun (AD si AP) Jungle. Si si ruta prin jungle. Multumesc anticipat.
Cineva de aici e artist la photoshop? Am nevoie de cineva foarte talentat la photoshop sa ma ajute pentru un joc.
Cum sa imi fac o gasca in GTA San Andreas?
Ce credeți despre acest Pc: http://m.emag.ro/sistem- desktop- pc- imac- 27- cu- procesor- intelr- quad- coretm- i5- 3- 50ghz- haswelltm- 27- ecran- retina- 5k- 8gb- 1tb- amd- radeontm- m290x- 2gb- os-...? (mai mult)
Buna am o problema la Jocul 007 LEGENDS am lag la mouse tot jocul, omeni tot merge bine chiar si la resolutie 1280x1024 (cea mai mare din joc) dar la mouse merge bine dar se blocheaza asa cateva minisecunde...? (mai mult)
cine imi da un link de samp pentru windows 7? Dau FUNDA.
Ajutati- ma si pe mine cu limba la G.T.A. 5 am incercat prin, , regedit" dupa cum am vazut pe youtube dar nu functioneaza se schimba in limba chineaza dupa ce intru in joc, va rog mult ajutati- ma ...add...? (mai mult)
M-am jucat foarte multe metine hard pvm, dar acum as vrea sa ma apuc de un metin pvp. Puteti sa-mi spuneti si mie un metin pvp tare care sa nu fie hammer?
Salut vreau sa incep prin a va spune ca de o saptamana joc un metin. Si prieteni mei au inceput sa doneze vreau si eu sa fac asta dar cred ca el nu este sigur adica nu are system anti hack si am vazut ...? (mai mult)
Mi- am luat din App Store Mortal Kombat X (deci pentru iPhone nu windows sau MAC) si vreau sa stiu cum fac sa joc 1 vs 1. Adica aici imi dau doar posibilitatea de a face misiuni. Stie cineva cum...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune o cale de populare a unui server de Metin2, exceptand MASS- ul! Iar daca printre voi sunt jucatori de Metin2 ar dori cineva sa ne ajute? Daca da contactati- ma pe Y! M la adresa...? (mai mult)
Jocuri rpg? single-player cu download, cu caractere pe levele?
Legat de Minecraft: As vreun cont premium de fata pentru minecraft. Nu vreau unul care sa il foloseasca si altii, nu generatoare, survery etc. Daca are cineva sau stie cum sa fac rost va roggggggggg....? (mai mult)
Imi poate da cineva un nume original pentru un canal de gaming pls
Salut. Dau un cont de steam pe un cont de lol de lvl 30. Nu conteaza cati campioni sau cate skin- uri are. Contul de steam are jocurile battlefield bad company 2 chivalry medieval warfare si battlefield...? (mai mult)
Ce campion a-ti alege in League of Legends Talon sau Wukong?
Credeti ca imi poate sa ruleze gta 5 pe acest pc pttp:/Altex.ro/sistem- it- myria- style- v12- amd- kaveri- a10- 7850k- pana- la- 4- 0ghz- 8gb- 1tb- amd- radeon- r7- 250- 1gb- gddr5- free- ...? (mai mult)
Salut am un xbox 360 si as dori sa fac videouri dar nu stiu cum imi poate spune cineva un program de filmat pentru xbox360?
Salut, niste jocuri pentru acest pc : NVIDIA GeForce 9500 GT, 1GB ram, procesor Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz (2 CPUs) ~2. 60GHz ruleaza pe Windows 7 Ultimate 32bit?
FRATILOR DE UNDE POT LUA BILET Bucuresti 2015 si sa joc lol
Am si eu o problema la fifa 11. L- am downloandat l- am instalat, am instalat un progam pentru a putea juca online (GameRanger) si cand vreau sa joc online sau in singleplayer imi cere cd. Daca...? (mai mult)
De ce nu merge sa ma joc Test Driver Unlimited 2 online, adica mi-am facut cont, dar nu ma conecteaza, ce as putea sa fac?
Pe telefon, cand descarc o poza de pe internet si o pun la fundal se vede foarte neclar...Precizez ca am Lg L70. Cum as putea rezolva problema? S- ar vedea clar daca i- as adauga niste filtre sau ceva...? (mai mult)
Cum fac cont de minecraft / cum fac sa ma conectez la un server de minecraft dara sa imi spuna ca am caractere invalide in nume
Stie cineva cum sa dezinstalez mystartsearch? Multumesc!
La laptop este o tasta FN la ce ajuta? Si cum o activez? Am laptop ASUS
Buna TPU am intrat pe imvu intr-un room si o fata mă dat afara si mi-a dat si block si nu mai pot intra 7zile pe cont, mi se închide contu sau nu?
Cine stie va rog frumos niste servere de samp cu admin gratis? Multumesc! Funda!
Salll TPU! Imi spuneti in ce limbaje de programare este creeat GTA 5? Fundoi!
Salut imi puteti da un server de MTA roleplay care se cauta lider la PD si gang
am o dilema. Eu am o placa de baza Asus P5KPL cea normala și vreau sa îmi iau o placa video Sapphire Radeon R7 250X. Momentan am placa video nVIDIA Gt 430 2GB care are conectivitate 16x 2.0...? (mai mult)
Hi TPU, cum pot sa-mi fac un nou cont pe tanki online? Multumesc.
IMVU : am avut un cont pe imvu si cred ca e disabled. am dat forgot password si email- ul dar nu primesc niciun fel de email de la verify@imvu.com cum ar trebui. nu primesc niciun fel de email de la imvu...? (mai mult)
am instalat mortal kombat komplete edition bine cum trebuie de pe youtube la inceput prima oara imi mergea apoi mi se deschide patratul ala si dupa doua secunde se inchide care este...? (mai mult)
Salut TpU! Joc metin2 privat PVP(bonusuri 4/5) si vreau sa imi fac seturi contra fiecarei rase.Sunt war corp. Ajutati-ma! Multumesc anticipat...
Salut ma puteti ajuta si pe mine cu un joc ca in viata reala va rog!
Salut, TPU.Am o problema la un joc.Joc jocul GOW2(God of War II) pe PS2 si la un anumit nivel nu mai pot salva.Ma duc in ceva praf galben unde sa salvez si dau, , save game" dar apoi se blocheaza si sta...? (mai mult)
Caut server de metin pvp fun sau pvm-pvp, dar sa aiba ratele minim 1000 si sa fie noi! FUNDA! PS:Sa nu fie modati, stats sau 6/7!
Salut TPU,care joaca contact wars,stie cineva cum sa rezolv sa imi mearga? tot timpul imi apare,, You Lost" Funda
In ultima vreme am fost foarte plictisit si nu stiu ce jocuri sa mai joc.
Mi-a ramas parola de la facebook salvata... cum fac sa o sterg?
Sunt incepatoare pe lol ( league of legends ). Imi puteti spune chestile de baza? Mersi mult. e urgent
In FIFA 14 offline la Player Career am intampinat un bug acum, spre finalul sezonulu... Oricat de bine as juca, am luat rating doar de la 7.5 in sus la fiecare meci cand intru in squat rating imi arata...? (mai mult)
Salut.Cine poate sa faca un sv cs1.6 zm in care sa ma faca admin si sa fie interesant si cu lv si jetpack diferite. Va rog mult
Cum pot sa pun ligile romaniei pe fifa 12 DEMO?
De ce pe kingsroad pe facebook imi cere sa dau refresh si cand dau se incarca putin si iar trebuie sa dau refresh?
Am si eu o intrebare cum sa imi cumpar steam original?
cine imi poate da si mie un joc in multiplayer care sa mearga cu volan si pedale?
Vreau nişte jocuri! Am imvu si imi place mult!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!