Salut. Dau un cont de steam pe un cont de lol de lvl 30. Nu conteaza cati campioni sau cate skin- uri are. Contul de steam are jocurile battlefield bad company 2 chivalry medieval warfare si battlefield...? (mai mult)
Ce campion a-ti alege in League of Legends Talon sau Wukong?
Credeti ca imi poate sa ruleze gta 5 pe acest pc pttp:/Altex.ro/sistem- it- myria- style- v12- amd- kaveri- a10- 7850k- pana- la- 4- 0ghz- 8gb- 1tb- amd- radeon- r7- 250- 1gb- gddr5- free- ...? (mai mult)
Salut am un xbox 360 si as dori sa fac videouri dar nu stiu cum imi poate spune cineva un program de filmat pentru xbox360?
Salut, niste jocuri pentru acest pc : NVIDIA GeForce 9500 GT, 1GB ram, procesor Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz (2 CPUs) ~2. 60GHz ruleaza pe Windows 7 Ultimate 32bit?
FRATILOR DE UNDE POT LUA BILET Bucuresti 2015 si sa joc lol
Am si eu o problema la fifa 11. L- am downloandat l- am instalat, am instalat un progam pentru a putea juca online (GameRanger) si cand vreau sa joc online sau in singleplayer imi cere cd. Daca...? (mai mult)
De ce nu merge sa ma joc Test Driver Unlimited 2 online, adica mi-am facut cont, dar nu ma conecteaza, ce as putea sa fac?
Pe telefon, cand descarc o poza de pe internet si o pun la fundal se vede foarte neclar...Precizez ca am Lg L70. Cum as putea rezolva problema? S- ar vedea clar daca i- as adauga niste filtre sau ceva...? (mai mult)
Cum fac cont de minecraft / cum fac sa ma conectez la un server de minecraft dara sa imi spuna ca am caractere invalide in nume
Stie cineva cum sa dezinstalez mystartsearch? Multumesc!
La laptop este o tasta FN la ce ajuta? Si cum o activez? Am laptop ASUS
Buna TPU am intrat pe imvu intr-un room si o fata mă dat afara si mi-a dat si block si nu mai pot intra 7zile pe cont, mi se închide contu sau nu?
Cine stie va rog frumos niste servere de samp cu admin gratis? Multumesc! Funda!
Salll TPU! Imi spuneti in ce limbaje de programare este creeat GTA 5? Fundoi!
Salut imi puteti da un server de MTA roleplay care se cauta lider la PD si gang
am o dilema. Eu am o placa de baza Asus P5KPL cea normala și vreau sa îmi iau o placa video Sapphire Radeon R7 250X. Momentan am placa video nVIDIA Gt 430 2GB care are conectivitate 16x 2.0...? (mai mult)
Hi TPU, cum pot sa-mi fac un nou cont pe tanki online? Multumesc.
IMVU : am avut un cont pe imvu si cred ca e disabled. am dat forgot password si email- ul dar nu primesc niciun fel de email de la verify@imvu.com cum ar trebui. nu primesc niciun fel de email de la imvu...? (mai mult)
am instalat mortal kombat komplete edition bine cum trebuie de pe youtube la inceput prima oara imi mergea apoi mi se deschide patratul ala si dupa doua secunde se inchide care este...? (mai mult)
Salut TpU! Joc metin2 privat PVP(bonusuri 4/5) si vreau sa imi fac seturi contra fiecarei rase.Sunt war corp. Ajutati-ma! Multumesc anticipat...
Salut ma puteti ajuta si pe mine cu un joc ca in viata reala va rog!
Salut, TPU.Am o problema la un joc.Joc jocul GOW2(God of War II) pe PS2 si la un anumit nivel nu mai pot salva.Ma duc in ceva praf galben unde sa salvez si dau, , save game" dar apoi se blocheaza si sta...? (mai mult)
Caut server de metin pvp fun sau pvm-pvp, dar sa aiba ratele minim 1000 si sa fie noi! FUNDA! PS:Sa nu fie modati, stats sau 6/7!
Salut TPU,care joaca contact wars,stie cineva cum sa rezolv sa imi mearga? tot timpul imi apare,, You Lost" Funda
In ultima vreme am fost foarte plictisit si nu stiu ce jocuri sa mai joc.
Mi-a ramas parola de la facebook salvata... cum fac sa o sterg?
Sunt incepatoare pe lol ( league of legends ). Imi puteti spune chestile de baza? Mersi mult. e urgent
In FIFA 14 offline la Player Career am intampinat un bug acum, spre finalul sezonulu... Oricat de bine as juca, am luat rating doar de la 7.5 in sus la fiecare meci cand intru in squat rating imi arata...? (mai mult)
Salut.Cine poate sa faca un sv cs1.6 zm in care sa ma faca admin si sa fie interesant si cu lv si jetpack diferite. Va rog mult
Cum pot sa pun ligile romaniei pe fifa 12 DEMO?
De ce pe kingsroad pe facebook imi cere sa dau refresh si cand dau se incarca putin si iar trebuie sa dau refresh?
Am si eu o intrebare cum sa imi cumpar steam original?
cine imi poate da si mie un joc in multiplayer care sa mearga cu volan si pedale?
Vreau nişte jocuri! Am imvu si imi place mult!
am si eu o intrebare:imi puteti spune si mie un site de unde sa cumpar coins pentru fifa 15 ultimate team varianta pentru android.Sa fie un site real, nu ceva teapa.Va multumesc anticipat.
Ma ajutati va rog sa gasesc un server de metin care sa aiba urmatoarele cerinte? : sa fie neaparat minim 300 playeri- 2000, sa nu fie bns 6/7, sa fie intre pvm hard- mediu si lvl maxim 105...? (mai mult)
Am si eu o problema, toate jocurile imi merg in lag, intru in joc, stau 10 minute, dupa care incepe lagul, am dat totul la minim, imi merge in lag. Specurile PC meu sunt: Procesorul:...? (mai mult)
Mi- am descarcat FIFA 15 : UT pe telefon. Cand intru pe el zice " Fortati inchiderea " sau " Raportati ". App am un telefon Huawei Vision U8850. E versiunea cea noua 1.4.4. Dau funda la cel...? (mai mult)
Stiti de unde pot descarca FIFA 2015 cu tot cu crack sau dati-mi un site care sa iau crack-ul, dau funda!
am o intrebare http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-karma/ cat de bun este acest pc? adica cam cu cate fps-uri mi-ar merge cs go pe el?
#Minecraft Cum să vopsesc de exemplu o șapcă sau o tunică de piele în culoarea neagră pe Minecraft? Vă rog raspundeți
Hei TPU...Caut cont de minecraft (evident, pe care nu il mai folositi) dispus sa platesc pana in 20 de euro (80 si ceva de lei)
Cum faci bani pe imvu? Am facut deja cu toolbar Ms oricum! :*
Vreau si eu niste jocuri pentru PSP,ca am deja NFS Most Wanted,AssasinS Creed Blodiness,Pes 2011, The Sims 2, si GTA VC VREAU MAI MULTE :) :):) Dau funda :) :) :) :)
Va rog mult sa ma ajutati! Cand dau dublu click pe iconita de la league of legends se incarca putin, iar dupa nu se intampla nimic! Va rog frumos sa ma ajutati...
As vrea o recomandare de PC cu care as rula GTA V pe high.Am facut eu un pc build cu care merge GTA V pe high dar imi cam depaseste bugetul care ar fi cam 2500 de lei iar pc- ul facut de mine...? (mai mult)
Ştiţi dacă se poate face o sirenă în Sims 2? Dacă se poate, cum se face? REPEDE! Fundiţa!
Salut, am nevoie de putin ajutor la serverul de samp ro- rp. Nu pot trece de testul de la inregistrare. Am citit regulamentul, tot ce trebuie, dar ceva tot nu e in regula cu ce aleg. As dori doar raspunsurile...? (mai mult)
Salut cum fac rost de beta key cabal 2 plssss help meee?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!