Bine v- am gasit! De data asta asta fie sistemul cat de bun am pus PC- ul pe roti ca sa zic asa: Ieri am instalat Yawcam pe pc si la un moment dat imi cerea la sfarsit(nu stiu...? (mai mult)
Cate misiuni are GTA 5 PC?
1.Ce parere aveti despre acest pc : Intel core i7 870, 8gb ram ddr3 1333 mhz 2.Ce placa video imi recomandati (low budget) pentru far cry 4, watch dogs, gta V?
Salutare, vreau si eu sa stiu, ce trebiue sa mai imbunatatesc a calcultator ca sa joc gta 5 pe medium? Am asa: Placa video Amd HD Radeon 5570 1 gb ddr3, 2 gb ram ddr2, inte dual core 2, 4 ghz si...? (mai mult)
La o placa de baza http://www.gigabyte.com.ro/products/product- page.aspx?pid=3097#ov care are slot pci- e 2.0 as putea pune o placa video http://www.altex.ro/placa- video- gigabyte- r927xoc- 2gd- amd-...? (mai mult)
Va rog mult, am nevoie de raspunsul vostru. Care este comanda din creative sa te dai pe survival? Minecraft PE ( de telefon sau tableta ) Multumesc, dau Fundita :)
Am o sora de 10 ani si e obsedata de violetta. Si este o aplicatie Aventura Violettei parca. Si sora mea a vazut reclama si ma sacaie la cap sa o descarc, dar costa bani si nu se merita sa dau...? (mai mult)
Imi va merge GTA 5 pe laptopul asta: Laptop CompacqCQ58 Windows 7 de 32 biti Placa video:Intel(R) HD Graphics RAM: 4.00 GB Procesor: Intel(R) Premium(R) CPU B960 @ 2. 20GHz 2.20GHz ...? (mai mult)
Hey, pt cei care joacă Sweet Flirt, sunt la ep 5, am terminat toate obiectivele, dar nuse mqi intampla NIMIC!! Stiu ca trebuie sa vina Amber sa te bata (;-) ) si apoi un baiat. :-P CE FAC?
Cine și-a cumpărat cont premium de Minecraft? Cât a plătit în lei?
Intrebarea de astazi este urmatoarea: Cand is pe google (internet explorel, mozila etc.)ma tot deranjeaza ca imi apare invidia, java, Adobe raider (porcarii etc.)Cum fac sa nu imi mai apara?...? (mai mult)
Cum schimb culoarea triunghiului deasupra jucătorului la FIFA pe Xbox? Va rog careva? Dau fundița
stie cineveva cum pot sa-mi prelungesc mingea cand fug la fifa 15 pe ps4?
Hei! Era un site acum mult timp de pe care descarcam jocuri gratuite in pc. Nu ii mai stiu numele. Avea logo-ul cu rosu si albastru si cred ca începea cu "h", dar nu sunt sigura. Dau funda
Salut, ce programe trebuie sa instalez ca sa iti ruleze pe pc jocurile?
Buna Seara TPU! Am si eu o problema.Am vrut sa imi fac samp multiplayer si nu imi merge.Tot spune ca nu sunt bune fisierele, Asa ca cine stie un site de unde pot lua Grand Thef Auto:San Andreas
Ceau,unde as putea sa-mi promovez canalul de youtube, este un canal de gaming joc Dota 2, Fifa,Minecraft,HoN,Diablo 3 si multe altele?
Salut, as vrea si eu sa imi populez aceasta comunitate si nu pot www.ro-league.com/forum, cum pot face sa o populez
as dori sa-mi deschid un sv de metin.dar nu stiu sa-l configurez (sa bag NPC, magazin general si alea ) ma puteti ajuta?
Cel mai bun egalizator pentru Dj care este?
Grand Theft Auto 5 acest joc este pe disk sau cod pe steam? Daca este pe disk pot sa il fac pe 2 calculatoare?
Cine poate sa-mi recomande niste jocuri frumose.
Imi puteti da o aplicatie sau un program care poate scana o poza si sa transforme in fisier txt. Adica sa fac o poza la o pagina cu scris si sa scaneze scrisul si sa creeze un fisier txt in...? (mai mult)
am o mare problema ea începe așa : Mi.am achiziționat un xbox 360 ultra slim de 250 gb, de pe ebay, și nu am știut ca trebuie băgat prin transformator adică sa fie din 220 în 110...? (mai mult)
ajutati- ma si pe mine va rog am un cont pe blue bugged si vrea sa ma loghez si zicea parola gresita un prieten i- am dat parola si cand a scris- o pe panel a mers si tot el a intrebat pe n daca...? (mai mult)
Mi- am instalat Windows 7 Ultimate si nu mai gasesc driverul de la placa de sunet. Placa de sunet este Via VT1708b cine ma poate ajuta sa gasesc un driver de sunet? Dau funda! http://imgur.com/1vaRNP8...? (mai mult)
Cum poti sa votezi pentru msw pe stardoll? Daca vreti sa ma adaugati ma numesc(pe stardoll):CiulLorena ~~~Dau funda~~~~
Cum pot sa aflu daca o persoana mi- a dat mie cerere de prietenie sau eu respectivei/respectivului? De exemplu m- am imprietenit cu cineva acum 3 ani si as vrea sa stiu cine a dat cererea.Multumesc...? (mai mult)
am o problema am Windows 7 ultimate si cand fac screnshot in conter- strike se vede totul negru inloc de poza nu stiti cum pot sa fac sa se vada poza nu sa se vada neagra! dau funda! plizz...? (mai mult)
am un xbox clasic care imi da eroarea 21 ma puteti ajuta cu un tutorial?
vreau sa va intreb cum fac un screen shot pe o tableta Allview alldro 3 speed duo cu android 4.0.3? dau funda!
Cum se pune wallpaper pe myanimelist?
Stiti ceva jocuri faine ce pot fi jucate doar din browser? Dau funda. Nu de alta dar vreau sa am si eu o ocupatie la ora de TIC.
Cine vrea sal refer in smite imi fac contul in 26 luna a 4a 2015?
Am o intrebare : mouseul (http://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/tracer/headshot-desigilat/) este bun pentru League Of Legends, CS, MT2 >? Adica daca are 8200 dpi e semn bun :D? Fundiitzza!
Salutari. Credeti ca pe un laptop Asus cu urmatoarele componenta va rula GTA V? Procesor: Inter core i5- 3337CPU @ 1, 8GHz (4CPU's), 8 RAMI si o placa video nVidia GeForce 720M 2GB. As vrea sa fiu...? (mai mult)
Starter.exe has stopped working city car driving.Ce sa fac va rog ajutati-ma! :D
Sall TPU, mi-am deschis un nou blog cu jocuri, daca aruncati o privire veti gasi chiar si GTA 5. gamesome7.wordpress.com Multumesc pentru atentie.
Azi cam pe la ora 10 seara m- am decis sa ma joc un meci de competitiv pe CS:GO, mi se incarca mapa si dupa aceea imi spune ca: pc meu nu lasa vac- (ul) sau cv de gen!(PS:nu am ban! daca aveam...? (mai mult)
Salutare TPU, cine vrea sa ma ajute sa strang cat mai multi plyeri pe un server de minecraft este al meu are tot ce-i trebuie forum, warp-uri de la A la Z! -->Bc.Game-Network.ro Bc
Am facut rost de un beta-key pentru Heroes of the Storm dar nu stiu unde sa-l pun. Am cont pe battle.net si nu gasesc unde sa-l pun Ma intreaba de beta-key dupa ce termin de downloadat jocu?
Salut, cine are Far Cry 4 pentru ps 3 sa lase ca raspuns id lui/ei de skype ca m-am plictisit sa ma joc offline.
Clash of Clans. Vreau sa o iau de la zero pe clash, am un iphone 5. Dar cum fac sa- mi sterg contul de pe Clash? Eu am sters jocul, am schimbat id- ul Apple peste tot, dar tot acelasi cont...? (mai mult)
Stie cineva niste servare de minecraft cu prison OP? ceva gen purple prison dar sa fie NO PREMIUN! dau funda ca de obicei la cel mai tare servar! multumesc!
Stie cineva un site un pot face schimb de CD-KEY de jocuri cu alte persoane, am 2 pentru Diablo 3 si vreau sa schimb cu alte jocuri
Salu'. Mi- am instalat si eu gta 4 (stiu sunt cam vechi ) problema e ca atunci cand conduc o masina (orice masina) toate virajele imi merg cu lag (daca conduc din A si D), dar daca conduc din "tinte" ...? (mai mult)
Castile sunt conectate la laptop, iar cand intru in Skype se aude volumul (nu prin casti, dar in general), mai ales atunci cand imi trimite cineva mesaje pe chat. Ascult muzica pe youtube si se aude...? (mai mult)
Pe calculatoarele de la scoala sunt doi useri:profesor (cu parola) si elev (fara parola dar cu control parental pe el). Cum as putea sa aflu parola de la profesor/sa o scot? Va rog ajutor...? (mai mult)
Am achizitionat GTA V, am 2 laptopuri: 1. Lenovo - i5 - placa video 2GB AMD - 4GB RAM 2. Samsung - i5 - video 1GB NVIDIA - 6GB RAM Am instalat pe Lenovo si merge un pic sacadat. Ar merge mai...? (mai mult)
Vreau cateva coduri de counter strike
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)