Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Septembrie 2025 sunt:
Eu joc Microvolts, si mai este o aplicatie numita Raptr. Ma ajuta cu ceva in Microvolts? daca da cu ce? funda :)
De ce sunt asa praf la cs mod furien ca joc de cv timp dar 0% progre adica la cunter-terorist ma descurc da la furien nu sunt bun sa-i omor cu knife... Ajutati-ma
Hei joc Transformice football si as vrea sa- mi spuneti niste trucuri adica sa- mi spuneti cum folosesc ctrl, nu stiu de ce sunt impotriva, oricum cateodata am nevoie ca vin multi la poarta sa de- a ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont de transformice lvl 40? Add skype : robby. postolica
Pina acum computerul meu area la un fel de regim si se inchidea singur,imi puneam un film si adormeam, iar acum sta deschis toata noaptea.Cum fac sa reintorc acel "regim"?
Salut, am multa experienta in minecraft si mi- am descarcat acum ceva timp modul noet enough items dar cand deschid inventory nu imi mai apare inventoryul de la el si nu pot face nimic decat sa vad retetele...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de un canal de gaming dar nu stiu ce jocuri sa fac. Datimi si mie niste jocuri inafara de MineCraft, csgo sau jocuri care toata lumea le face FUNDA
Va rog dati-mi un fishbot Metin2 ro functionabil!
Caut clan in clash of clans
am o întrebare serioasa pentru voi. E legata de ps 4 # xbox one. Nu ştiu ce consola sa aleg. Am înteles ca la ps 4 e o problema cu thumbstickuri- le si la xbox one la controler nu am auzit ...? (mai mult)
cat costa Spin tires 2014?
Salut am folosit un hack pentru like- uri si mi.a mers fara nicio problema, era un fel de schimb de like- uri :ei imi dadeau mie si eu le dadeam lor, nu am mai folosit hack- ul de mult dar cand...? (mai mult)
^^. Am vazut fix acum cateva minute pe imvu la un cont ca indreptul categoriei relationship status avea married(casatorit) cu o persoana. Cum pot face si eu asta? Nu e ca la facebook cand, pui casatorit,...? (mai mult)
Buna TPU ami puteti da linkul la un site in care pot sa descarc o harta pentru serverul meu de minecraft (adica o mapa gata facuta ) dau funda.
Hei! Joaca cineva Triviador/Conquistador? E am de putin un nou cont si sunt abia la nivelul 20, dar caut un clan in care sa pot participa. Daca aveti nevoie de membri eu ma ofer, :D
Salut TPU! Cine are un cont de Transformice pro, băiat? Vă rog. P.S : Să nu fie luat după site-uri!
Imi puteti spune niste jocuri care se pot juca cu joisticul online
Salut, mi- am cumparat acum 2 zile jocul Need For Speed : Hot Pursuit (cel din 2010). Problema este ca atunci cand incerc sa- l instalez, bara aia de progres se opreste la juma de cm. Nu se intampla ...? (mai mult)
Salut de ce imi da eroare la cs go cand vreau sa fac un skin si ii dau "Publish" si imi da eroarea aceasta "Failed to publish file! Error 24" am pus si TARGA(TGA- ul) si tot ce trebuia. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Sal TPU cand eram mic aveam un joc cu niste ursuleti care jucau footbal dau funda +vot
GTA 5 NUUVEM.COM Salut... as vrea parerea cuiva care a mai cumparat de pe NUUVEM.COM http://www.nuuvem.com.br/produto/2086- grand- theft- auto- v as vrea sa cumpar gta 5 de aici Pot avea ceva probleme...? (mai mult)
Salut, joc CS Portable si am o mica problema, cand jucam anii trecuti prin apasarea tastei TAB imi arata scorurile tuturor jucatorilor, acum nu imi mai apar, am intrebat diferite persoane si lor le...? (mai mult)
De ce imi apare asta? Runtime Error! Program: H:\GTA San Andreas.rar@\GTA San Andreas\gta_sa.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please conctact the...? (mai mult)
As vrea si eu un tutorial explicit in care sa imi arate cum sa tii redirecte pentru cs 1.6
Salut, am si eu o problema, recent am avut o problema La LOl laucher, ca nu gaseste ce tra la la, dar am dat ca sa o rezolv, la compatibilitate si am dat pe 256 culori si 640x480 rezolutie, am rezolvat...? (mai mult)
De ce nu pot sa ma joc Barn Buddy pe Facebook?
Cine imi da si mie un cont de NFS World cu masini bune?
De ce nu pot da yes in administrator? poza de la intrebare http://i.imgur.com/QVBf98o.jpg
Mi- am facut cont pe YouTube si vreausa fac gameplay- uri din asta. Ce nume mi s- ar potrivi ptr ceea ce fac? Fac gameplay's din GTA sau Minecraft sau din jocuri random (online). Eu mi- am pus...? (mai mult)
Vreau sa deschid comunitate de cs, cine vrea sa faca alianta cu mine? Astept mesajele voastre, va dau si funda;) Multumesc Anticipat
Salut, am cumparat acum 2 luni Counter Strike Global Offensive, am niste arme, si bani as vrea sa vand cateva din ele, sunt multe, si as vrea sa le mai schimb, sau sa cumpar arme, nu pot sa fac ...? (mai mult)
Bună ziua lume! Am o problemă legată de Half- Life 2 și Steam. Acum 10 ani, am cumpărat un CD cu Half- Life 2, pe care încă îl am. Cum fac sa atașez acel joc la contul meu de Steam? Pe Steam...? (mai mult)
As vrea sa imi fac un calculator din piese, (pana in 750 lei) pe care sa mearga minim fifa 2014 si m- am uitat azi si am vazut asa http://www.pcgarage.ro/placi- de- baza/asus/m5a78l- m- usb3/...? (mai mult)
uitati care i treaba din motive personale am renuntat la 4story nu am mai jucat de un an si cv si acum am un sentiment ca trebuie sa reincep imi spuneti dac merita.ce sa mai schimbT(ggen mape.noi,...? (mai mult)
in german truck simulator am bagat un mod bmw x5.cand il cumpar ma scoate afara din magazin si tot cu tirul sunt. cand incerc a doua oara nu ma lasa sa il cumpar si bani am mai multi decat trebuie....? (mai mult)
Ce jocuri sa ma mai joc pe pc? Am un calculator bun in caz ca intrebati.Va rog spuneti-mi jocuri ca ma plictisi.Mersi!
am nevoie urgent de ajutorul vostru! imi spuneti si mie cat mai repede posibil, melodia, de la inceput, atunci cand intrii pe acest server de cs? cs.arenateam.ro. va roog repede
Cum pot sa scot servo directia la Euro Truck 2008? nu vreau ca volanu sa se intoarca dupa ce virez.
Cum ajung in alt continent sau in ce continent vreau eu la wow?
De curand am reinstalat windows, am windows 8.1 PRO. Problema este ca pe Minecraft, imi merge in 20- 30 fps- uri, am facut setarile perfecte(am foarte multa experienta in minecraft). Am incerat...? (mai mult)
Aveti cumva idee de jocuri asemanatoare cu the amazing spider-man (1, 2,3) dar care sa fie online si gratuite. Va rooooog! Dau panglica primului raspuns dar sa nu fie o aiureala, OK
De unde descarc DirectX (ce-a mai noua versiune pentru windows XP). FUNDE PTR CEL MAI BUN SI MAI RAPID RASPUNS!
Ce jocuri as putea rula cu aceste specificatii? Intel pentium dual core 2 ghz nVIDIA geforce 7300le 2 gb ram As vrea shooter, racing, actiune, aventura... fara rpg. Va rog mult.
Cum fac misiunea de grad A (2) din jocul fairy tail?
Joc Clash of Clans si am un clan care se numeste Gods si as vrea sa mai atrag lume in el. Regulile sunt simple: 1000- 1200 de cupe donati ce se cere Daca doriti sa va alaturati clanului va...? (mai mult)
BUNA! Tocmai mi am luat sims 3 si nu il pot instala. Am windows 8.1 si pe cutie nu scrie decat vista, 7 si xp. Poate fi din cauza asta? Heeelp! Dau funda :)
Un prieten si- a instalat windows 8. El mi- a spus ca i- a fost instalata placa video, dar daca dau click dreapta pe desktop si dau screen resolution, advanced settings ii apare cea integrata nu cea...? (mai mult)
Caut un server de SA:MP care as putea primii Admin / Helper. Sa aiba macar 10- 20 playeri. Am experienta ca admin / helper. Timpul petrecut pe joc il petrec ca helper / admin onduty ajutand...? (mai mult)
Salutare tuturor.Mi- am intalat cleo 3 in GTA San Andreas si mi- am pus modul Smoke, Sit, Drink, Pee, Puke. Problema este ca nu- mi merge modul, la meniu imi arata (1 script loaded), in joc cand fac ...? (mai mult)
Caut de mult timp si as vrea sa gasesc un joc in genul de : Cabal sau s4league sau Terra, adica MMORPG sau ceva smecher de preferat in genul jocurilor de mai sus, Funda. Va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
9PM întreabă:
Alexb89 întreabă:
biancaebamat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?