Dati-mi si mie un site de facut vide-uri cu muzica si poze.Dar site-ul sa fie online. Funda
Http://www.arabaoyunlari.pro Am deschis site-ul, cea a jocului pro cu o nouă extensie. Extinderea joc pro este o alegere potrivita pentru tine site-ul?
Cand intru pe orice server de unturned merge, ma joc 10 secunde, apoi 10 secunde am "lag", iar apoi ma deconecteaza de pe servere fara nici o eroare.Tin sa mentionez ca merge bine netul, alte...? (mai mult)
Vorba este despre jocul Metin2RO.Puteti sa imi dati un cont cu bani si iteme? Dau funda.ATENTIE! SA MIL DATI PE EMAIL NU AICI CA INTRA ALTCINEVA PE EL! MESS :scorpion_tare18!
Pe ce site pot găsi fata lego din seria 10 cea cu cățel.
Am descarcat un server de samp roleplay si cand vreau sa il deschid imi apare "Loaded log file" asa si mi se incarca pana la "Server plugins" si imi apare "Loading plungin: streamer" si tot...? (mai mult)
Dau moduri la comanda pe Metin2 AV pe iteme bune Metin2 Severin. (fara farse. Dau 1 arma + o armura mod primul, dupa primesc itemele de pe Severin iar apoi va dau cate moduri doriti. ) Preferabil ca ...? (mai mult)
Cine se pricepe la facut skinuri minecraft. Eu am minecraft laucher si vreau un skin cu nume. Stiti la ce ma refer.
Salutare, am o intrebare pentru toti jucatori de LoL ( League of Legend ). Am si eu cativa termeni necunoscuti si as vrea sa ii aflu cu ajutorul vostru. Nu inteleg termenii AD Carry, AD Caster, Support...? (mai mult)
Cine stie vreo mapa sau un server cu masini cs? dau FUNDA!
Hei TPU ma joc un joc numit,, Power Princess,, iar la ultima lume, una cu o insula, imi spune,, In cuand...,, De ce? Inca nu au terminat jocul sau ca trebuie sa fac la fiecare nivel cate 3 stelute?
Help me! Joc fifa si de ieri, s-a facut asa. DECI MOR! Ce are? http://i.imgur.com/0I3CnJu.jpg / http://i.imgur.com/FJ5mOEa.jpg Multumesc
Ce font este in Photoshop textul din chatul de la SA:MP. http://imgur.com/dELULAZ
Caut un Server de Metin2 Pvp-Pvm Exact ca Metin2 Night Furry. https://www.youtube.com/watch?v=z9YzTmG99wQ
Sunt bune aceste temperaturi pentru un FX 6300? Temperaturi pe nuclee: - IDLE:20- 27 _FULL LOAD:40- 46 Temperaturi socket: - IDLE:35- 38 - FULL LOAD:50- 55 Am cooler stock.Procesorul nu este overclockat. ...? (mai mult)
Http://premiumkeys.ru/fifa14/183202310 PRIVITI CE FACE ACEST NEBUN!
Am un server de metin2. Cand dau la caracter imi apare doar numaru acelui lucru de exemplu Am nivel 75 apare numarul 75 dar sus nu imi apare cuvantul nivel De ce se intampla asta? Vreau ...? (mai mult)
Datimi si mie un link de unde pot descarca un aim pt cs.
am o problema cu CS:GO.Cand vreau sa ma joc sau cand se incarca harta ramane blocat.Am incercat toate modalitatile chiar l- am reinstalat si degeaba ma gandeam ca poate voi stiti care este ...? (mai mult)
Heii TPU va rog ajutati-ma cum imi pot face alt cont pe Meez.com? Va rog cat mai multe raspunsuri! Ofer FUNDOI!
Ce trebuie sa fac pe tableta ca sa ma pot juca unele jocuri si sa vad unele clip-uri/filme? ..imi scrie ceva cu flash player…plugin..nu stiu exact :/
Am si eu o problema mica si as vrea sa o rezolv astazi mi s- a intamplat la pc meu nu este mare dar as vrea sa stiu imi incheata imaginea uneori nu mai pot sa al folosesc Configuratia Procesor...? (mai mult)
Salut,care stie cum pot face scheme la pes 2012 din tastatura, si cum fac foarfeca.Ma refer la combinatii de taste cum ar fi S+D=fenta sut. Funda pentru cel mai bun raspuns.
Mai găsesc pe undeva vreun cont premium de minecraft care să nu fie banat? Vreau doar să joc yogbox iar pentru a putea accesa technic launcher- ul cred că- mi trebuie un cont premium. Dau fundă ...? (mai mult)
Datimii si mie niste Jocuri pentru PC Asta Windows 7 http://imageshack.com/a/img538/5452/ztdcei.png
care e mai bun? Playstation2 sau Wii? Ce sa imi iau? -scuze pentru categoria gresita-
Unde pot gasi gra vice city?
Ma ajutati si pe mine? Toate jocurile imi merg perfect cateva secunde apoi dintr- o data am o gramada de lag vreo 4- 5 minute! Apoi iar merge perfect cateva secunde si am lag 4- 5 minute! Si tot asa! La...? (mai mult)
vreau sa stiu niste jocuri de pe net faine.
Care mai joaca metin?
Ce inseamna Easter Eggs in GTA San Andreas?
Sall.Eu ma joc un joc, sper ca majoritatea sa il stiti.E jocul de pe facebook Dungeon Blitz.M- am jucat si la lvl 5 nu mai am questuri.Acum ma introrc spre voi.Ce sa fac? Am cautat prin toate mapele nici...? (mai mult)
Buna TPU spunetimi un metin2 taree!( Dau funda!)
Sall tpu.As avea nevoie de ajutor de la cei care fac trade pe steam castiga jocuri iteme tf2 etc, de curand am inceput sa fac trade- uri dar nu ma pot descurca am un item pe care toata lumea il vrea...? (mai mult)
Cum pot baga trenuri romanesti in jocul train simualtor 2014
Eu joc Transformice. Cine imi spune si mie niste coduri de fraisen sau de branza (daca exista).
Salut, mi- am achizitionat acum o saptamana un pc de la 0, exceptand hard disk- ul pe care l- am folosit pe cel de la pc- ul vechi. Am urmatoarele cumponente : i3 3.6 ghz, gtx 750 ti, 4 gb ram. Bun,...? (mai mult)
:) Care este cel mai bun metin pe server privat?
Salutare TPU, Mi- am instalat de curand Need for Speed : Rivals ( Reloaded ), am pus si crack- ul unde trebuie. Cand vreau sa intru in joc imi apare : MSVCP110.dll. Am gasit pe net, ca trebuie de intrat...? (mai mult)
Buna TPU am jocul tom and Jerry in fists of furry Cum sa dau sa joace 2 jucatori
Care procesor este mai bun pentru gaming? Un Core 2 Quad (sa zicem 3ghz) Sau un AMD Phenom 2 x4 (quad 3. 2ghz) Vreau sa va motivati raspunsul.
Sall, de curind am inceput sa joc metin2 alaska. Bat in v2 pentru c.l- cufere luna. as avea neevoie de un hack de atras mobi, am scos unu de pe metin2mod.tk....dar il detecteaza. dau 2 funde ...? (mai mult)
De curand mi-am cumparat IL-2 Sturmovik 1946 dar avioanele au o tendinta de a urca in sus. Ce pot sa fac?
De ce nu imi arata server cand dau la Server Browse, la GTA IV, IVMP? Dau funda, promit! Ajutati-ma! Va multumesc!
de ieri vreau sa joc LoL l-am instalat si cand fac cont bag acolo datele dau sa se creeze si cemi zice? Signup Failed Dc? Dau Funda! Ms Anticipat
Bună, puteți să- mi spuneți cum să îmi cresc FPS(frame per second) în CS:GO? Am graficile pe very low, am descăract chiar și un booster de la Razers, recomandat de colegii de clasă. FPS-...? (mai mult)
Exista moduri in sa:mp in care pot schimba culoarea jentilor?
Am gasit un seed de minecraft 1.7.9 in care imi da 19 diamante "at spawn". La ce se refera? Mai exact ce trebuie sa fac ca sa pot primi acele 19 diamante? Multumesc anticipat si promit ca nu ...? (mai mult)
Cel mai tare sv de samp rpg.devilstrike.com Panel panel.devilstrike. Forumu Devilstrikerpg.forumer.ro Va asteptam in numar mare.
Cum pot sa ajung la un numar de abonati mai mare pe youtube? Ce imi recomandati? Inafara de Minecraft, Dying Light, H1Z1, Cities: Skylines. Canalul meu: https://www.youtube.com/channel/UCf6- dWOHZuqenolguusasGw....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
biancaeba întreabă:
Ion1989 întreabă:
9PM întreabă:
danpopa777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?