Aveti o strategie pentru cookie clicker ca sa faci mai repede bani?
Cine imi spune si mie un server metin2 pvp, dar sa fie simplu, adica nu conteaza daca te da sau nu instant level, dar sa nu aibe 1000 de armuri 1000 de arme, sa fie ceva classic si sa aiba de toate ...? (mai mult)
Mi-am instalat drivar wirles dar nu imi gaseste retelele cum sa fac sa le gaseasca
Ma joc Bloons tower defense pe calculator, pe un site dar nu am cont pe site. Cum as putea sa îl joc și pe laptop dar sa am aceleași rankuri la joc?
.. vreau sa instalez joc pe laptop si nu merge, zice missing dllc la orice joc de ce?
SAlut TPU am o intrebare nu stiu cum se face saddle pentr cal in minecraft adica saua m-am uitat pe net dar n-am gasit.
Am găsit un joculeț mai vechi numit Bots este multiplayer și caut un hack pentru el! Dau Fundă!
Cum as putea sa vad istoricul consolei/chatului la cs.1.6. Stiu ca se putea, parca intram intr-un folder unde este instalat cs-ul dar nu mai stiu unde. Multam//
Pot sa comand de la magazin jocul gta 5 PC daca am 17 ani?
Salut sunt incepator joc de 2 zile Hearthstone, e cineva care se pricepe si ar dori sa ma ajute cu cateva sfaturi pentru a intelege jocul mai bine?
Buna TPU Imi sugereaza cineva un joc fain? P.S.
Dati-mi un cfg bun cu aim, cel mai bun cfg si care functioneaza are Funda!
Nu imi merge Assasin Creed 2 pe windows 8.1 64 bits....De ce? Imi spune ca lipseste d3xd9_42.dll din Pc
... Cam cat dureaza sa faci lvl 10(invocator) in lol? am 30.. dar as vrea sa mai fac conturi mai mici sa primesc skinurile alea de la refeal... sau. daca doriti sa va apucati : inregistrati- ...? (mai mult)
Cu ce program sa fac poze in samp? Cu Fraps imi incadreaza doar jumatate si in acea jumatate nu se incadreaza scrisul. Mie imi trebuie un program cu care sa fac poza si sa faca la toata imaginea, cu scris...? (mai mult)
Caut servere de samp care dau admin gratis dar sa fie cat de cat populat. Dau funda! P.S: Trebuie ca server-ul sa mearga.
Vreau sa stiu care sunt setarile optime pentru dota 2. Am un procesor dual core de 3.0 si 2 GB RAM. Placa video este de 768, cel putin asa imi zice mie. Se incarca greu, chiar daca pun toate...? (mai mult)
SALUT TPU! Mi- am luat de curand un shader si am instalat Forge pentru 1.7.2. Mi l- am edidat acolo la name:Forge si versiunea:1.7.2 Forge. Cand intru sa dau...? (mai mult)
TPU era un joc pe internet de supravietuire. Stiu ca se prabusise avionul si eu trebuia sa supravietuiesc si mai era si online puteai sa iti vizitezi prietenii. Funda pentru cel mai bun raspuns!
Caut firma de host pe cs 1.6.Dau 5 euro pe luna.
Are cineva un cont de mt pe polaris nu conteaza. Dar as vrea sal mut pe mail meu dau funda!
Servere de mcpe.? ce tipuri de srv mai sunt in afara de pvp survival si hunger games... pot avea mod cand joc pe srv.
Salut tpu.Cand ma joc mcpe.pe srv de hunger games ma deconecteaza de multe ori ..de la tel nu cred ca este. Funda pt raspunsul cel mai bun
Cine ma ajuta sa fac un sv de SAMP cu Hamachi? Pe viitor o sa il deschid public.Caut pe cineva care sa se priceapa.Cine ma ajuta sa ma contacteze pe skype: antoniocristian4
Cine se pricepe la creat servere c.s1.6 ca am nevoie de ajutor!
TPU mi- am cont pe un forum, si ieri a mers sa pun poza la avatar dar acum cand dau sa pun o poza imi apare import photo from a URL si cand dau sa punnn... imi arata failed to set a new photo va...? (mai mult)
Salut tpu.Joc jocul goodgame empire am lvl 33 si o alianta de lvl 7 aproape 8 si nu stim ce deacriere sa punem.o descriere la care sa se gandeasca de 2 ori cei care vor sa ne atace.Pt cea mai buna dau ...? (mai mult)
Am un Nokia 630 si ma joc Spiderman Unlimited doar ca nu imi merg evenimenturile ( events ). Apare ca e blocat. Stie careva de ce este asa si ce pot face ca sa deblochez?
Are cineva cont de seafight care nu il mai foloseste? Daca da si mi-l dati, Funda
cine are sa imi dea un cont de Tanoth pls va rog dau funda.
Va rog faceti-mi un skin pentru minecraft! Vreau sa fie tare, si facut original de voi... Vreau sa se numeasca DiabLLoOo
pai sa incep mi- am facut un servar de metin2 l- am hostat tot si vreau sa imi modific clientul dupa bunul meu plac dar cand intru la pack fisierele mele se termina in m2a si m2x in loc sa se...? (mai mult)
Deci eu sunt noua si nu stiu cum merge treaba cu funda si asa... in fine. vreau sa intreb ceva despre SIMS 3. Ams i eu jocul acela. Downladat bine totul merge blah blah blah... TIPICA PROBLEMA:...? (mai mult)
Cum sa fac un server de minecraft sa majoc eu si inca un player am incercat sa creez un server dar nu ma lasa sa intru ce pot sa facc va rog?
Salut; ). Am o intrebare...Pot cumva sa maresc zoom- ul la lol...Nu ma refer la campul visual gen sa vad ca si cum ar fi wardat. Vreau doar sa vad campionul la o distanta mai mare.Am vazut la multi alti...? (mai mult)
Cum schimb limba in Battlefield 4 din germana in engleza pe ps4?
Salut, chiar am nevoie de ajutoru vostru! 1.Cine- mi poate da si mie un server de cs 1.6 gata facut classic. 2. Vreau ca serveru sa fie fara host sa jucam doar cu prietenii in timpu liber.(am ip dinamic,...? (mai mult)
Va rog care ma ajutați si pe mine sa fac un server de deathrun sa bage cristeaclaudiu17 îs de mesa
Salut, care stie un auto clicker in care se poate seta sa ramana clock-ul unde il las sa ea click sa nu se mai miste nici daca misc mouseul.
Cine are un wallhack pentru Cs 1, 6 sa imi spuneti si mie va rog. Un link......Sau o adresa de skype daca aveti. DAU FUNDA!
O versiune minecraft pentru android 2.2.2?
Ma poate invata cineva sa scriptez. putem comuniica prin skipe,facebook, yahoo
Vand cont de minecraft premium se poate schimba mailul intrebarile codul skinul tot. Rog seriozitate Pret 5 euro paysafecard. Nu treg tzepe nu am de ce m- am lasat daca vreti adaugatima pe skype...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de twich si vreau sa stiu si eu cu ce se mananca.Cum sta treaba cu donatul,cu ceilalti playeri,cu canalul, tot. :)
Salut,de la un timp nu mai merg butoanele din travian,apas pe ele, apare ca apas pe ele dar nu se intampla nimic..ma puteti ajuta va rog sa rezolv aceasta problema? DAU FUNDA.
Sunt jucatori de Fifa Manager pe aici? Aveti liga 1, liga 2 Romania dar sa nu imi iasa din joc cand o instalez?
Niste jocuri jmechere pentru android?
TPU! HELLPP! Am cautat PESTE TOT si n- am gasit nicaieri hack pentru jocul My Talking Angela. Imi puteti da un link pe care as putea sa joc My Talking Angela cu hack gratis? FUNDA pentru cel care-...? (mai mult)
Salut. M- am mutat de curand in Germania si am cateva intrebari. 1. Daca cumpar Battlefield 4 pentru PS4 din Germania jocul va fi in Germana? 2. Daca va fi in Germana pot schimba limba in Engleza? ...? (mai mult)
Hey! Vreau si eu jocuri in care sa iti faci cont si sa nu trebuie sa il downloadez si as vrea sa fie de detectiv.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
biancaeba întreabă:
lpavel întreabă:
danpopa777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?