Cine ştie nişte conturi Transformice? Pe mesaj privat daţi răspunsurile
Stie careva ce parola trebuie sa scriu atunci cand ma conectez pe serverul de samp b-zone?
Imi poate da careva un link cu un video despre cum sa fac un servar de minecraft? Daca merge dau fundoaie!
Sunt putin disperata Joc Village life pe facebook... Am avut o locatara care s- a maritat cu unu' si acum locatara mea e in "satul" sotului ei. Mentionez ca sotul ei e locatarul colegei...? (mai mult)
Va rog frumos imi spuneti cum sa fac 500 ac in aqw.
cum poti sa faci o gramada dea branze pe transformice va rog sa ma ajutati
Cine are un cont pe ladypopular de nivel 20 pe care nu il mai foloseste sa imi dea un mesaj cu parola si numele de utilizator.Dau funda
Hei :33 Cand eram mai mica jucam niste jocuri :)) Doar ca nu stiu cum se mai numesc. Stiu ca era o fata cu parul alb, imbracata in albastru si se lupta cu diferiti monstri sau se transforma in dragon..Mai...? (mai mult)
Pot sa instalez pe laptop jocul my talking angela?
Hey buna! Stie cineva cum trimiti coins pe Pet city de pe facebook? Va rog! Daca da, cum?
Era un desen animat pe Jetix cu fotbal. Dar nu era normal, era cu puteri speciale. Cum se numeste?
Curand am primit o tableta Jay-Tech dar are limba Germana, am cautat la setari insa are doar aceasta limba... cum pot face sa bag Engleza sau Romana? funda!
Cine stie font-ul acela care imi pune o linie deasupra si dedesubt. Dau funda! :)
Hey imi puteti spune niste jocuri gen enduro pe pc sau poate sa fie si cu atv sau niste jocuri simulator (de condus ) multumesc
Buna va rog sa ma ajutati.Eu mi- am descarcat un joc numit 4story, dar eu il mai jucasem cand dau sa ma loghez imi spune"The chosen player- ID is not available.Please try again"Si nu vreau sa imi pierd...? (mai mult)
care dintre voi stie cum se configureaza mail_class.php pentru homepage de metin2 (completati spatiile [...] cu exemple) Multumesc Anticipat! http://i19.servimg.com/u/f19/18/99/06/53/untitl11.png ...? (mai mult)
Care stie niste metine pvm-pvp populate? Va rog daca stiti dati si mie link! Dau funda!
De ce cand incerc sa ma conectez pe un server premium imi apare asta http://imgur.com/yk0NwTk va rog mult
Salll Sunt incepator pe MU imi puteti spune unde trebuie bagate punctele la Summoner. Daca vreti puteti sa-mi spuneti si la celalalte caractere msss
Stiti cumva cum se numeste serverul acela de la Counter strike cu LIDL in care te plimbi cu caruciorul? Uitati si linkul cu niste imagini:http://forum.cs16.ro/topic/176928- cs16- maps- de- lidl/ ...? (mai mult)
As vrea si eu niste metinuri PVM-PVP care safie populate. Cel /cele mai bune linkuri primeste funda!
Cine imi poate face un cont de skill inregistrat
Hei, TPU! As vrea sa- mi dati si mie exemple de jocuri de pe Facebook ca "The Last Stand: Dead Zone". Sa fie 3D, interesant (de preferat horror, dar nu conteaza) si sa nu trebuiasca sa instalez ceva....? (mai mult)
Vand unitate PC fara monitor si fara periferice in stare excelenta de utilizare, accept proba pentru convingerea cumparatorului. Sunt chiar surprins si vorbesc serios despre aceasta unitate in partea...? (mai mult)
Imi va merge Gta 5 pe low cu aceste componente:Amd phenom x2 545, nVIDIA gtx 650 2gb synergy edition si 4 gb ram?
Stie cineva un server de samp frumos? Care sa caute politisti?
Am o MARE problema! :( SPER SA MA AJUTATI! -Eu caut un Wii din acela SET INTREG! Are cineva? Accept orice pret! Va rog! Pun funda! Astept raspuns rapid!
Cine stie un Switch bot pentru Hammer MT2 Versiunea 2015?! Am tot cautat, nu e nimic. Ala de Padmak nu merge si nici ala de la Unpublished. Mai stiti voi altele care merg? Pls raspuns, dau funda.
Cum pot sa fac sa imi spuna comentatorull toti jucatorii in fifa 11. Sau sa il pun in limba romana
Salut. Îmi daţi şi mie câteva jocuri de fete cu cont? Adică... Ştiţi voi,să îmi fac cont. :-)) Pls,dau fundiţă.♥ Înafară de:IMVU,Lady Popular & Stardoll, p-alea deja le joc☺.
Ziceti-mi si mie un server de metin 2 frumos si cu multi playeri.
Cine mă poate ajuta in legatură cu jocul Legue of Legends mi se incarca pana la 84% patch 5.6 si imi apare 0 kbps.
De ce cand intru in samp imi apar doua imagini consecutive albe apoi ma da la single player si apoi crash? stie careva cum as remedia problema?
Cine imi zice si mie niste jocuri faine de construit unafara de minecraft!
Cine are un cont de stardoll si mi-l da si mie?
Ce jocuri as putea sa joc cu urmatoarele componente de PC: procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 DualCore Processor 5200+ 2. 60GHz, 3.00 GO de rami si placa video NVIDIA GeForce 9600 GSO?
Cine stie cand va fi team of the season in fifa 15? Stiu ca va fi mai tarziu, dar cand?
Salut TpU! Sunt un jucator de Metin2.Ro si as vrea sa aflu cum pot face foarte multi bani intr- un interval de timp scurt (1- 2 zile=10kk, chiar si mai mult). Nu vreau sa ma ocup cu + - atul itemelor...? (mai mult)
Pe ps3 am 7gb liberi și îmi zice la gta 5 ca îmi trebuie 946mb ca sa îl instalez. Ce fac?
Îmi puteți trimite sau să- mi spuneți unde pot găsi jocurile, , În căutarea lânii de aur" și, , Lolek și Bolek curs de limba engleză pentru copii".( ambele sunt de la erc press, ...? (mai mult)
Joc stardoll. Am terminat academya nu rmeaza una nou?
Exista vreo chestie de a rula jocuri de 2GHz+ pe procesor cu 1. 6GHz?
Stiti vre un plugin de cs 1.6 anti Speed Hack? Vreau din acela care sa ii dea kick sau direct ban permanent... Nu d- ala care- l blocheaza pe loc si nu se mai misca. AJUTOR! Cel mai ...? (mai mult)
Counter strike 1.6 sau metin 2? eu aleg 1.6 voi?
Ce plugin de anti SpeedHack Cs 1.6 stiti? Ma refer cand intra un jucator pe sv cu speed sa ii dea kick direct. Am avut si inca am un plugin care jucatoru' respectiv poate folosii speed- ul ...? (mai mult)
Pe ce taste sa apas casa selectez mai multe trupe deodata in medieval 2 total war.
Am si eu o problema. Nu pot sa instalez nici un joc, la instalare imi da toate aceeasi eroare ( ca un fisier nu se poate copia ). Am verificat hdd de bad- uri si nu are, de la ce poate fi?...? (mai mult)
Pot sa joc Fifa08 pe direct IP, dar sa joc 2vs1 se poate astept cu nerabdare raspunsul vostru.
DAU 60kkk bratara lv 54 full si niste itm pv 3x15 10 critica Metin2 Alaska, pe niste moduri HmmerMt2. ADD MESS : suzuchi90. FARA TEPE. DAU SI FUNDA :X :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AnneM123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?