Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 21 Septembrie 2025 sunt:
am o intrebare importanta....Auziti mai exista servarul Enemy-Destroy daca exista dati-mi va rog ip-ul cel bun.
am o problema la sa- mp astfel incat ieri mergea sa ma joc pe orice sv acum apas pe sv dau connect si nu intra nu da eroare nu se intampla nimic... si nu merge absolut nici un server si nici gta...? (mai mult)
Auziti, am un Nokia Xl Dual Sim, desi nu folosesc decat o cartlea momentan (Telekom RO) si am activat de curand o extraoptiune (cred ca Extra S sau Extra X) in care se includ 400 de MB trafic de net,...? (mai mult)
Sall. Cum dau accept la prieteni mei pe minecraft creativ? Survival stiu: /ps allow [nume], cufere /cmodify. Dar la creativ oare merge sa facem amandoi aceeasi casa sa ne ajutam? Stie cineva...? (mai mult)
Buna Tppu! Cum fac si eu sa rezist bine la o Noua Lume la sonymetin2
Vreau sa-mi dau rename la LoL si as vrea sa stiu din cate caractere merge creat numele?
Cum pun al doilea controller pentru xbox one?
Imi puteti spune va rog ce jocuri imi meg, cu urmatoarele componente: Processor AMD Sempron(tm) Pocessor 140, 2.71 GHz Memorie 1GB ram Placa video..nividia geForce 7025/Nividia...? (mai mult)
Are cineva un cont pe League Of Legends de lv 20+ sa imi dea si mie? Va rog frumos :) Fundita la cine merge. si imi place :) Multumesc! :)
Am si eu o problea cu Steam- ul. Am rezolutia la cs setata pe - w 1024 - h 768 si din aceasta cauza am fps 30 in joc. Am incercat sa schimb rezolutia pe - w 800 - h 600 dar dupa aceea nu...? (mai mult)
Cum bag bani la ball 8 ati putea sa ma ajutati va rog
Cine imi da si mie un server de CS1.6 foarte tare.
Salu TPU! Asdori o lista cu jocuri de actiune, aventura. sport... pentru a le downloada!
Salut TPU,stie cineva nite jocuri gen,Darksaiders 1, 2,Devil may Cry 3, 4,5,Prototype 1,2?
stiti cumva cum ma rostogolesc in gta 5 ps 3(ONLINE) si cum dansez?
Puteti sa imi spuneti jocuri de tableta faine :> Funda
Va rog cei care nu se moi joaca minecraft si au cont premiun sa mi-l dea mie ca nu am bani si eu de un cont premium cei care vad sa imi trimita pe yahoo. ofer funda si un multumesc
Buna m numesc Dumitru ma poate ajuta cineva pentru ami crea un server de cs va rog?
Imi dati un cont de tanki va-rog dar dupa aia sa nu mil luati du-pa ce am lucrat pe el va rog funda
Caut si eu un server de mt 2 max lv 99, ultimele accesorii pose si sirius cu beta la donatii. Fara biolog implementat, Fara buguri vizuale... Va rog foarte mult!
Cine imi da un cont de wirld of tabks gratis? Dau funda +vot
vreau sa intru pe facebook, scriu pe google ~facebook~ si dau click si dupa imi da in bara de sus `hppts` taiat cu o linie rosie(asta numai pe laptop) ca pe telefon pot sa intru, de ce? va roooog...? (mai mult)
Stie cineva un server de metin2 hard pvm populat? Fara lykan sau alchimie va rog Si sa fie 500+ on pe zi
De curand mi- a aparut o eroare pe metin2ro.Dupa ce se lanseaza noul patch incarcarea e 0% si imi da urmatorul mesaj:"metin2launch.bin has encountered a problem and needs to close.We are sorry for...? (mai mult)
Am fost banat permanent de pe Heroes and Generals (Cont+ Joc) si nu prea inteleg de ce, din ce am inteles eu astia baneaza cum le taie lor capu', daca vad unu care face killuri si inainteaza ...? (mai mult)
Ce imi trebuie sa descarc metin? nu conteaza ce metin>Stiu ca imi trebuia un program dar nu stiu care> ma ajutati please?
am si eu nevoie de ajutor vreau sa-mi instalez city skilines dar imi cere o aplicatie Win32 ei bine am loat aplicatia dar nu stiu cum so folosesc :(
Am un bug la MAFIA 2. Am ajuns la chapter 7 am iesit de la puscarie si cand sa intru in orice masina sa ma duc cu Joe la noua mea locuinta mi se inchide jocu`. Plz ajutati-ma
Recent mi- am deschis un server de samp, si nu stiu cum sa fac sa mearga sa se logheze si niste prieteni de ai mei. Jos acolo la server imi scrie : Adress : 127.0.0.1:7777. Si am dat ip- u ...? (mai mult)
Recent mi- am deschis un server, si nu stiu cum sa fac sa mearga sa se logheze si niste prieteni de ai mei. Jos acolo la server imi scrie : Adress : 127.0.0.1:7777. Si am dat ip- u asta si ...? (mai mult)
Cum pot juca minecraft pocket edition multiplayer?
Am o problemă, ma joc fifa world de vreo 2 luni încoace si acuma când încerc sa intru pur si simplu imi arată ca se încărca si nu imi intră si cand mă duc la start task manager imi...? (mai mult)
Sall! Am nevoie de site-ul de unde pot descarca frapts full version free. Si ce program de decupare a unui video siti? Caut unu cat mai simplu.
Cum pot alege cat timp sa dureze repriza la fifa 15 ultimate team, pentru ca acum nu mai imi apare ca inainte.
Ziceti- mi si mie niste jocuri gen Mafia 2, GTA San Andreas GTA V, Saints Row... si sa nu aiba grafica urata. sau daca stiti alte jocuri faine sa imi spuneti. pot sa fie si SF! Multumesc ...? (mai mult)
Ştie cineva un program gratuit de creat desene animat? Dau fundița
Nu mai pot juca mai nici un joc! Cand joc ceva brusc imi apar pete negre in joc care dispar si apar in diferite locuri! Apoi dupa ceva timp ecranul se blocheaza si imi da freeze la pc dupa care...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva jocuri online faine? In afara de Wizard 101, SA-MP si LOL
O situatie oarecare: Vrei sa aplici pentru Moderator pentru un form de pe net, si te intreaba: De ce doresti sa devi membru din staful nostru? Ce raspunzi?
Daca sunt silver V si am 20 lp si pierd 2 meciuri intru in bronze ca am auzit ca e imposibil?
am si eu un ps3 si la contul psn am pus Romania in loc de UK ce sa fac, ajutorrrrr! FUNDA!
Care Windows atinge o performanta mai buna la jocuri? Windows 7 sau Windows 8.1? M-am uitat pe cateva site-uri, dar doresc sa stiu si parerea voastra. Multumesc!
Sa-mi spuna cineva niste jocuri multiplayer online pentru iOS si totodata pentru Android :D Gen 8 ball pool de la miniclip :)
Pana la cate grade este ok sa se incalzeasca placa video...ma refer sa nu fie problema sau pericol sa se arda. Folosesc o placa video de la AMD Radeo R9 270x dual x de 4 gb pe 256 bit, si am...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am o intrebare. Nu pot intra pe FIFA World am instalat tot de pe Origin am si cont dar nu merge. Dar inainte cu o zi mergea. Cand vreau sa intru, dau click pe joc (logic) imi arata ca se...? (mai mult)
Buna utilizatori TPU! Va rog sa ma ajutati cu ceva. Eu folosesc Opera Beta si cand vreau sa intru pe facebook imi arata direct email- ul si parola. Cum pot face sa imi pot scrie singura parola? Astept ...? (mai mult)
am un laptop Asus g75v si de la un moment dat a inceput sa mearga un pic mai greu (la jocuri in general) inainte aveam pe leahgue of legends in jur de 250- 300 fps, acum am 50- 60, i- am ...? (mai mult)
Cine joaca League of Legends? Lasati un nickname :)
am gta 5 ps3 si nu stiu cum sa fac sa vad "first person " cu ochi jucatorului cum fac dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
lkmhjk întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Mario1996 întreabă:
ovidiuzmeu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!