TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1828
  • 1829
  • 1830
  • 1831
  • 1832
Danci_Dorina_1978
în 27 Martie 2015 | Danci_Dorina_1978 întreabă:

Are cineva un cont pe League Of Legends de lv 20+ sa imi dea si mie? Va rog frumos :) Fundita la cine merge. si imi place :) Multumesc! :)

0
Răspunde primul Raportează
uZkAlexx
în 27 Martie 2015 | uZkAlexx întreabă:

Am si eu o problea cu Steam- ul. Am rezolutia la cs setata pe - w 1024 - h 768 si din aceasta cauza am fps 30 in joc. Am incercat sa schimb rezolutia pe - w 800 - h 600 dar dupa aceea nu...? (mai mult)

0
racovita
în 27 Martie 2015 | racovita întreabă:

Cum bag bani la ball 8 ati putea sa ma ajutati va rog

2
Răspunde Raportează
BlazeGaming0
în 27 Martie 2015 | BlazeGaming0 întreabă:

Cine imi da si mie un server de CS1.6 foarte tare.

2
Răspunde Raportează
KrOn1K
în 27 Martie 2015 | KrOn1K întreabă:

Salu TPU! Asdori o lista cu jocuri de actiune, aventura. sport... pentru a le downloada!

1
Răspunde Raportează
ciuty123
în 27 Martie 2015 | ciuty123 întreabă:

Salut TPU,stie cineva nite jocuri gen,Darksaiders 1, 2,Devil may Cry 3, 4,5,Prototype 1,2?

0
Damagexz3
în 27 Martie 2015 | Damagexz3 întreabă:

stiti cumva cum ma rostogolesc in gta 5 ps 3(ONLINE) si cum dansez?

2
Răspunde Raportează
DoctorulIntrebarii
în 27 Martie 2015 | DoctorulIntrebarii întreabă:

Puteti sa imi spuneti jocuri de tableta faine :> Funda

2
Răspunde Raportează
FreshRedBull
în 27 Martie 2015 | FreshRedBull întreabă:

am o problema la sa- mp astfel incat ieri mergea sa ma joc pe orice sv acum apas pe sv dau connect si nu intra nu da eroare nu se intampla nimic... si nu merge absolut nici un server si nici gta...? (mai mult)

0
RogFrumos
în 27 Martie 2015 | RogFrumos întreabă:

Va rog cei care nu se moi joaca minecraft si au cont premiun sa mi-l dea mie ca nu am bani si eu de un cont premium cei care vad sa imi trimita pe yahoo. ofer funda si un multumesc

1
Răspunde Raportează
alksh2013
în 26 Martie 2015 | alksh2013 întreabă:

Buna m numesc Dumitru ma poate ajuta cineva pentru ami crea un server de cs va rog?

1
Răspunde Raportează
bubu234
în 26 Martie 2015 | bubu234 întreabă:

Imi dati un cont de tanki va-rog dar dupa aia sa nu mil luati du-pa ce am lucrat pe el va rog funda

0
Ianys_Calescu_1997
în 26 Martie 2015 | Ianys_Calescu_1997 întreabă:

Caut si eu un server de mt 2 max lv 99, ultimele accesorii pose si sirius cu beta la donatii. Fara biolog implementat, Fara buguri vizuale... Va rog foarte mult!

1
Răspunde Raportează
TnT123
în 26 Martie 2015 | TnT123 întreabă:

Cine imi da un cont de wirld of tabks gratis? Dau funda +vot

0
love2
în 26 Martie 2015 | love2 întreabă:

vreau sa intru pe facebook, scriu pe google ~facebook~ si dau click si dupa imi da in bara de sus `hppts` taiat cu o linie rosie(asta numai pe laptop) ca pe telefon pot sa intru, de ce? va roooog...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GeorgeKb
în 26 Martie 2015 | GeorgeKb întreabă:

Stie cineva un server de metin2 hard pvm populat? Fara lykan sau alchimie va rog Si sa fie 500+ on pe zi

1
Răspunde Raportează
EmilCioaca
în 26 Martie 2015 | EmilCioaca întreabă:

De curand mi- a aparut o eroare pe metin2ro.Dupa ce se lanseaza noul patch incarcarea e 0% si imi da urmatorul mesaj:"metin2launch.bin has encountered a problem and needs to close.We are sorry for...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 26 Martie 2015 |

Am fost banat permanent de pe Heroes and Generals (Cont+ Joc) si nu prea inteleg de ce, din ce am inteles eu astia baneaza cum le taie lor capu', daca vad unu care face killuri si inainteaza ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sebastian_Pavel_1990
în 26 Martie 2015 | Sebastian_Pavel_1990 întreabă:

Ce imi trebuie sa descarc metin? nu conteaza ce metin>Stiu ca imi trebuia un program dar nu stiu care> ma ajutati please?

2
Răspunde Raportează
Duruian_Cosmin_1996
în 26 Martie 2015 | Duruian_Cosmin_1996 întreabă:

am si eu nevoie de ajutor vreau sa-mi instalez city skilines dar imi cere o aplicatie Win32 ei bine am loat aplicatia dar nu stiu cum so folosesc :(

0
GodOfThat
în 26 Martie 2015 | GodOfThat întreabă:

Am un bug la MAFIA 2. Am ajuns la chapter 7 am iesit de la puscarie si cand sa intru in orice masina sa ma duc cu Joe la noua mea locuinta mi se inchide jocu`. Plz ajutati-ma

0
AcelasiDarNuMereu
în 26 Martie 2015 | AcelasiDarNuMereu întreabă:

Recent mi- am deschis un server de samp, si nu stiu cum sa fac sa mearga sa se logheze si niste prieteni de ai mei. Jos acolo la server imi scrie : Adress : 127.0.0.1:7777. Si am dat ip- u ...? (mai mult)

0
AcelasiDarNuMereu
în 26 Martie 2015 | AcelasiDarNuMereu întreabă:

Recent mi- am deschis un server, si nu stiu cum sa fac sa mearga sa se logheze si niste prieteni de ai mei. Jos acolo la server imi scrie : Adress : 127.0.0.1:7777. Si am dat ip- u asta si ...? (mai mult)

0
EuAdrian1233
în 26 Martie 2015 | EuAdrian1233 întreabă:

Cum pot juca minecraft pocket edition multiplayer?

1
Răspunde Raportează
Pufulettte
în 26 Martie 2015 | Pufulettte întreabă:

Am o problemă, ma joc fifa world de vreo 2 luni încoace si acuma când încerc sa intru pur si simplu imi arată ca se încărca si nu imi intră si cand mă duc la start task manager imi...? (mai mult)

0
Robieski
în 26 Martie 2015 | Robieski întreabă:

Sall! Am nevoie de site-ul de unde pot descarca frapts full version free. Si ce program de decupare a unui video siti? Caut unu cat mai simplu.

0
valentinman
în 26 Martie 2015 | valentinman întreabă:

Cum pot alege cat timp sa dureze repriza la fifa 15 ultimate team, pentru ca acum nu mai imi apare ca inainte.

0
anonim_4396
în 26 Martie 2015 |

Ziceti- mi si mie niste jocuri gen Mafia 2, GTA San Andreas GTA V, Saints Row... si sa nu aiba grafica urata. sau daca stiti alte jocuri faine sa imi spuneti. pot sa fie si SF! Multumesc ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
raduZ18
în 26 Martie 2015 | raduZ18 întreabă:

Ştie cineva un program gratuit de creat desene animat? Dau fundița

1
Răspunde Raportează
Holyman
în 26 Martie 2015 | Holyman întreabă:

Nu mai pot juca mai nici un joc! Cand joc ceva brusc imi apar pete negre in joc care dispar si apar in diferite locuri! Apoi dupa ceva timp ecranul se blocheaza si imi da freeze la pc dupa care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ania05
în 26 Martie 2015 | Ania05 întreabă:

Imi puteti spune cateva jocuri online faine? In afara de Wizard 101, SA-MP si LOL

1
Răspunde Raportează
SKREFI
în 26 Martie 2015 | SKREFI întreabă:

O situatie oarecare: Vrei sa aplici pentru Moderator pentru un form de pe net, si te intreaba: De ce doresti sa devi membru din staful nostru? Ce raspunzi?

0
raul11
în 26 Martie 2015 | raul11 întreabă:

Daca sunt silver V si am 20 lp si pierd 2 meciuri intru in bronze ca am auzit ca e imposibil?

0
Emitzanu2002
în 26 Martie 2015 | Emitzanu2002 întreabă:

am si eu un ps3 si la contul psn am pus Romania in loc de UK ce sa fac, ajutorrrrr! FUNDA!

0
Pasat_Matei_1988
în 26 Martie 2015 | Pasat_Matei_1988 întreabă:

Care Windows atinge o performanta mai buna la jocuri? Windows 7 sau Windows 8.1? M-am uitat pe cateva site-uri, dar doresc sa stiu si parerea voastra. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
coco4782
în 26 Martie 2015 | coco4782 întreabă:

Sa-mi spuna cineva niste jocuri multiplayer online pentru iOS si totodata pentru Android :D Gen 8 ball pool de la miniclip :)

2
Răspunde Raportează
DrTerrible
în 26 Martie 2015 | DrTerrible întreabă:

Pana la cate grade este ok sa se incalzeasca placa video...ma refer sa nu fie problema sau pericol sa se arda. Folosesc o placa video de la AMD Radeo R9 270x dual x de 4 gb pe 256 bit, si am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheROby2000
în 26 Martie 2015 | TheROby2000 întreabă:

Buna ziua TPU! Am o intrebare. Nu pot intra pe FIFA World am instalat tot de pe Origin am si cont dar nu merge. Dar inainte cu o zi mergea. Cand vreau sa intru, dau click pe joc (logic) imi arata ca se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RachieriuMagdalena
în 26 Martie 2015 | RachieriuMagdalena întreabă:

Buna utilizatori TPU! Va rog sa ma ajutati cu ceva. Eu folosesc Opera Beta si cand vreau sa intru pe facebook imi arata direct email- ul si parola. Cum pot face sa imi pot scrie singura parola? Astept ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
bogdyby
în 26 Martie 2015 | bogdyby întreabă:

am un laptop Asus g75v si de la un moment dat a inceput sa mearga un pic mai greu (la jocuri in general) inainte aveam pe leahgue of legends in jur de 250- 300 fps, acum am 50- 60, i- am ...? (mai mult)

0
iSwag
în 26 Martie 2015 | iSwag întreabă:

Cine joaca League of Legends? Lasati un nickname :)

2
Răspunde Raportează
Bujie1217
în 26 Martie 2015 | Bujie1217 întreabă:

am gta 5 ps3 si nu stiu cum sa fac sa vad "first person " cu ochi jucatorului cum fac dau funda!

4
Răspunde Raportează
TheHobbitHere
în 26 Martie 2015 | TheHobbitHere întreabă:

tocmai am intrat pe darkorbit, si imi apare mesajul: the connection was interrupted. You are no longer connecter to the darkorbit game server. Do you wish to reconnect? Am apasat de multe ori...? (mai mult)

0
Mandeliu
în 26 Martie 2015 | Mandeliu întreabă:

avem pe aici scripteri de MTA San Andreas? Vreau sa fac un server de MTA dar am 2 intrebari si vreau sa raspundeti cat mai corect: - Cum pot sa imi tin server- ul cu ajutorul PC- ului doar...? (mai mult)

0
TheHobbitHere
în 26 Martie 2015 | TheHobbitHere întreabă:

stiti o aplicatie in care scaneaza un produs, ca si in supermarket-uri? (Sa fie si cu sunet) Funda

2
Răspunde Raportează
ThePrinceJoker
în 26 Martie 2015 | ThePrinceJoker întreabă:

Cand am jucat prima data Hitman: Contracts si eram in azillul acela de la inceput...m- am oprit langa un nebun sa vad ce zice... vorbea romana dar jocul il aveam in engleza zicea ceva :ca ii tine la subsol.voi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonim2322343a
în 26 Martie 2015 | Anonim2322343a întreabă:

Salut tuturor, doresc si eu un sistem pentru SA:MP, eu nu reusesc sa il gasesc. Vreau un sistem pentru atunci cand un player e AFK sa primeasca kick dupa x minute si daca se poate sa imi spuneti cum ...? (mai mult)

0
FloRyN36
în 26 Martie 2015 | FloRyN36 întreabă:

vreau si eu sa stiu cum pot raporta un codat din cs go. Nu cu clic dreapta pe nume si dupa aceea report insotit de motiv din joc caci nu merge. Am un demo cu un codat si inca nu a luat ban ...? (mai mult)

0
Vasile_Dany_1989
în 26 Martie 2015 | Vasile_Dany_1989 întreabă:

De ce cand vreau sa intru in action mirillis imi scrie : Check online for a solution and close the program? Dau funda la cine ma poate rezolva. SCuzati categoria

6
Răspunde Raportează
RazvanBalint6544232
în 26 Martie 2015 | RazvanBalint6544232 întreabă:

am nevoie de un jucator de hero zero pe sv1 sau sv2 care are un cont si nu il mai folosesti si mi l-ar da pe degeaba

0
  • 1828
  • 1829
  • 1830
  • 1831
  • 1832
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian012
    trimisă acum 16 ore

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    17 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă acum 17 ore

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 24 Decembrie

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    10 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 17 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am luat din targ o pereche de boxe Teufel vt 11 și nu știu ce amplificator să- i cumpăr, presupun ca ar trebui să- i găsesc un amplificator cu o putere mare sau egală cu acele boxe mă...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.506
  • Întrebări: 3.954.427
  • Răspunsuri: 17.663.066
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 33 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.873 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.354 Conversaţii