Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 13 Septembrie 2025 sunt:
CS:GO fps? Low / hight. Thx http://m.emag.ro/laptop- asus- x451mav- vx289b- cu- procesor- intelr- pentiumr- quad- coretm- n3530- 2- 16ghz- 14- 4gb- 500gb- intelr- hd- graphics- microsoft- windows- ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un mod pentru gta san andreas, cu interiorul masinilor, sa fie mai realist, sa aiba grafica mai buna interiorul masinii, funda!
imi dati un metin2 sa fie 2015 pvp classic evolutii pana la pose si sirius sau beta si inscriptionata in afara de hfm rh sau Nexus bns sa intre usor. Dau fundita la cel mai bun raspuns:D
Hei TPU De ce nu pot sa joc insurgency pe nici un server? Adica scriu ip- ul de la serverele de pe net si nu se intampla nimic!; )))) Mai exact insurgency modern infantry combat :p! daca nu ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare ca sa pot juca fifa 2007 pe gamerenger dupa ce dau go nu imi intra in joc trebuie cumva sa il am deschis
Vreau sa stiu daca se potriveste acest system facut de mine. Placa de baza: http://www.emag.ro/placa- de- baza- asus- socket- 1150- b85m- e/pd/E6LB0BBBM/ Memorie Ram: http://www.emag.ro/memorie-...? (mai mult)
Hei TPU am auzit ca armata americana foloseste shootere si alte jocuri gen simulatoare de razboi pentru antrenarea soldatilor. ati putea sa imi dati si mie niste exemple de jocuri pe care acestia...? (mai mult)
Hei TPU Imi spune si mie cineva ceva jocuri precum insurgency? Ma refer la un simulator desta de razboi... nu la cod si bf si alte jocuri din astea. vreau un simulator bun precum insurgency sau arma...? (mai mult)
Caut pe cineva cu care sa joc ETS2MP. Sa facem convoaye si de-astea:))
am o problema nu ma pot conecta la nici un sv de cs. cand dau "Connect....ca si cum acel sv e inchis sau nu am conexune la net am renstalat cs- ul am descarcat altu si nimic... P.S Asta s- a...? (mai mult)
Salut/Buna TPU Am vrut sa ma joc jocul School of Dragons Aleg varsta Pun adresa de email Numele care il vreau Si parola Se incarca putin si dupa sus scrie, , An error has occured while...? (mai mult)
Ce PC decent as putea sa iau cu un buget de 600-700 RON?
.Am si eu o problema: Am facut un video cu ActionMirillis si cand am vrut sa il umploadez pe YouTube mi- a dat eroarea :Procesarea videoclipului nu a reușit. Asigurați- vă că încărcați...? (mai mult)
cei care jucati clash of clans stiti cumva cum pot sa farmez dark elixir? Va rog dau funda!
Salutare tuturor, dupa ce am terminat jocul Assasin's Creed Black Flag am folosit un trainer pentru a imi upgrada nava la maxim adaugand resurse. Acum am descarcat Assasin's Creed Rogue si am resursele...? (mai mult)
Ce ziceti de aceste Specificatii:procesor Intel pentium dual core 3.2 GHz placa video NVIDIA GeForce 6600 GT , hard drive de 80 Gb si 2 gb ram OS Windows 8? ESTE BUN? DAU FUNDA prem.
Metin2 ro am lv 65 iteme bunicele, buff. Unde pot farma pentru cuferele clar de luna daca urmeaza un event drop moonlight?
Mi- am descarcat fifa 12, si din cateva motive nu merge la mine, si nu stiu cum sa il dezinstalez. Am intrat in Control Panel, am dezinstalat de acolo, dar a mai ramas in My Computer jocul....? (mai mult)
Cum pot să fac păpuși png? Vă rog ajutați-mă!
Salut, imi puteti da niste servere romanesti si sa fie foarte populate [0.3z] va multumesc
Niste idei pentru nume de samp?
Am o problema cu FIFA 13.Acum ceva timp cam un an si ceva ma jucam FIFA 13 pe cerinte medii fara probleme, imi mergea bine iar acum m- am hotarat sa- l iau iarasi dar acum imi cam merge sacadat tot pe...? (mai mult)
Am o intrebare: Pot sa-mi schimb procesorul de la laptopul neu? El se numeste Toshiba Satellite C70D A 111 Procesorul PE care il are acuma ii de 1ghz. As vrea sa mi-l schimb de 2ghz.
Am si eu o problema cu World Of Warplanes (WoWp): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Critical Error Occurred - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Runtime...? (mai mult)
Caut un om sa ma ajute sa fac un server classic de cs ( eu platesc hostul, el sa faca serverul ). Dati-mi mesaj cu id-ul vostru sau lasa-ti-l aici.
As vrea o harta care are skinuri la arme.
Cand intru in SA-MP nu imi merge nici un server, dar de fapt la un prieten ii merg. Ce sa fac?
Am PS3 si vreau sa joc minecraft, dar in 2.Am 2 console, le conectez dar nu stiu cum sa pun sa putem juca amandoi.Consolele sunt diferite:una este Sony cealalalta hama, dar nu cred ca trebuie sa fie...? (mai mult)
Am acest sistem AMD Athlon 64 3000+ 2ghz, 2 gb ram ddr1 400, placa baza Asus nForce4, placa video Asus ATI Radeon hd2600 pro 256 mb, HDD SATA, sursa 400W. Ce sistem e mai recomandat pentru acest...? (mai mult)
Cum fac sa am multe stimulente de moral/conditie pe Top Eleven, stiu ca primesti 2 la nu stiu cate zile si daca poti primi cadou dar am vazut persoane care au cate 1- 2k si ar fi imposibil sa faci asa...? (mai mult)
Salutare TPU, Imi va merge Call of Duty: Ghosts? ( RAM : 4GB, Placa Video : GeoForce GTX 750, Procesor : Intel(R) Pentium(R) CPU G3220 @ 3. 00GHz 3. 00GHz
Salut, care-i diferenta dintre Candy Crush Saga si Candy Crush Soda, nu mai au idei?
De ce in jocul S.K.I.L.L SPECIAL FORCE 2, cand intru in gameforge si dau play now imi apare o fereastra care imi spune daca accept modificarile in program. Nu stiu ce sa fac.
As vrea sa gasesc si eu pe cineva care sa fie online pe minecraft pentru a juca impreuna. va rog sa ma ajutati sa jucam online. skype-ul meu este nanciui
Imi puteti da si mie un cont de metin2 ro nu conteaza serverul dar sa aiba lvl 20+. Plzz daca aveti add skype progaming127 sau pe privat. Funda+vot.
Cum poti sa iti faci o fiica pe Transformice?
De ce imi arata asa am incercat sa-l instalez http://imageshack.com/a/img538/2969/2fiTzu.jpg
metinul nu-mi mai merge nu stiu ce are cand il aprind ma loghez, aleg caracterul si dupa aceea se incarca dupa aceea ma scoate direct fara nici o eroare fara nimic. ce sa fac?
Cu ce pot filma jocuri la calitate buna
Cum sa ajunge in top-ul celor mai buni jucatori de Counter strike 1.6. Unde este aceasta lista si cum ma pot baga si eu in acea lista! FunDa! :-*
Cine imi da si mi-e un cont pe metin2 hammer.
Spuneti-mi si mie niste jocuri similare cu Homeworld 2.
ce parere aveti de laptopul HP 15- g011sq, AMD Quad Core A8- 6410, 2.4 Ghz, AMD Radeon graphics si 2Gb ram, vreau sa- l cumpar si nu sunt sigur daca e buna pentru jocuri gen FIFA sau GTA...? (mai mult)
Vai voi astia cu "metin2", "minecraft", "samp", etc, nu v-ati saturat frate de jocurile astea plictisitoare?! deja ma scoateti din sarite cand vad atatea intrebari...
Joca vreo fata Minecraft? Daca da lasati comm cu skypul vostru.
TPU vreau si eu un cont de DinoStorm, daca aveti unu si nu va mai trebuie datimil mie va rog frumos va dau alte conturi de jocuri in schimba + FUNDA P.S: Nu vreau conturi de lvl 6, 7 :))...? (mai mult)
Am pes 2013 si cand termin un meci numai dupa ce termin meciul imi da o eroare si am incercat la amical, cl, competition si tot si dupa ce se termina meciul imi da o eroare si iese din joc. ...? (mai mult)
Salut Caut un joc cu masini bun gen TDU sau City car driving
1)Ai voie sa folosesti /cad in scopuri personale? a)Daca vreau sa- mi vand masina, pot sa folosesc. b)Nu, doar daca detin o companie si vreau s- o promovez. c)Da, daca nu am alte alternative. 2.Care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mihaela2023 întreabă:
FatimaS întreabă:
gllopel întreabă:
SoareLorena întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?