Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Septembrie 2025 sunt:
Dati-mi un site unde pot gasi cele mai bune builduri pentru campionii din LOL(league of legends)! Dau funda
Nu stiu cati dintre voi ati auzit de jocul Age of Empires 3. Ma rog, am o problema: Eu joc online cu GameRanger. Acum vreo 2 saptamani mergea fara probleme. Odata de furnizorul meu de internet...? (mai mult)
Ce nfs bun sa joc?
Cine joaca Unturned sau Farming Simulator 2013 cu hamachi dati-mi add pe skype : alex.galan47 Dati add doar daca aveti MICROFON
Ce jocuri imi merg pe un calculator cu : Windows 7 Ultimate 32 bit. Processor : Amd Sempron Processor 3400+ 1, 8 GHz Memory : 1024 mb ram Placa Video : 383 mb. Va rog rapid, funda la cel cu cele...? (mai mult)
e weekend si vreau sa ma joc pe pc desi nu stiu ce sa joc..Deci voi ce jucati dati-mi niste jocuri da nu GTA IV ca imi merge cu lag...
Cine joaca unturned cu hamachi dati-mi add pe skype! (DOAR DACA AVETI MICROFON) Skype : alex.galan47
Dau funda.cat platesc pe luna daca iau un laptop in rate cu o pensie de a lu bunica de 450 lei.si vreau sa iau laptop de 18000 lei. funda
O intrebare legata de SA:MP. Unde pot gasi si eu Mape gata facute gen Cabane eu doar sa le modific putin. DAU FUNDA! P.S care este ID OBJECT SAMP la acea Cabanuta...
Spuneti-mi si mie cateva jocuri unde ai echipa ta de fotbal, gen Top Eleven, Sokker, si gratis.
Sall tpu.Am cumparat acum 2 zile Counter Strike Global Offensive Cand ma joc cu boti nu are nimci. Dar cand intru pe servere merg doi pasi in fata si ma teleporteaza in spate cu vreo doi pasi ce sa fac.L-...? (mai mult)
daca am laptop de la Lenovo cu Windows 8.1 cu Bing, Procesor:AMD E1- 6010 APU with AMD RADEON R2 GRAPHICS 1. 35GHz, RAM 4, 00 GB (3, 46 GB utilizabile), 64x bit. Cu toate astea o merge?...? (mai mult)
De unde pot cumpara jocuri pentru ps4 online cu paypal? Site-uri ca si G2a doar ca acolo am gasit doar pentru us, uk etc. Funda
:D Cum se fac credite pe IMVU? Adica stiu dar mna, nu reusesc. Si nu prea am chef. Cine ma poate ajuta, sa lase in comm name- ul de la IMVU. Dar sa nu furati, ca v- a *** in gura :3. My...? (mai mult)
Salut, Cine imi zice si mie niste jocuri frumoase actiune/aventura... in afara de alea de jos care le.am terminat, ceva nou/vechi nu conteaza de cand sunt doar sa fie misto. Dau Funda ^Jocuri Terminate^: ...? (mai mult)
Salut.Imi da si mie cineva un Drop Hack pentru Metin 2? Daca se poate, sa fie genul ala care nu trebuie sa-l bag in folderul de la client pentru ca clientul are Anti-Hack.Multumesc anticipat:D
Care stiti un tutorial bun pentru a scripta in samp? Vreau sa invat sa scriptez da nu am prins ideea nu imi dau seama ce sunt toate semnele alea si astea. Sunt praf, nu stiu nimic (Am invatat doar sa editez...? (mai mult)
Ce laptop pentru gaming mi- ati recomanda la un buget de maxim 2000 lei? Nu vreau ceva foarte performant. Daca- mi ruleaza cs go, mc, ac, bf, cod etc la frame- uri cat de cat ridicate sunt multumit....? (mai mult)
TPU am o intrebare la un net cu viteza de 20MB/s un joc de 1.5GB in cat timp se poate downloada? PLZZ dau FUNDA (P.S:Vreau sa îmi bag internet de la Akta) Multumesc anticipat :*
Cata memotie ocupa Saints Row The Third instalat? Ps : instalat O sa il iau de pe tpb. Va rog cine a avut joc piratat sa raspunda.
Pe xbox one poți folosi browser-ul și youtube-ul fără abonament? Pe Ps4 merge fără? Puteți sa îmi ziceți ce merge pe ps4 și nu merge pe xbox one și invers?
Am 15 ani si vreau sa stiu cum sa fac bani pentru ca vreau sa- mi iau asta:http://www.emag.ro/consola- microsoft- xbox- one- 500- gb- joc- assassin- s- creed- unity- joc- assassin- s- creed- black-...? (mai mult)
Vreau sa știu dacă ambele console xbox one și PS4 au wifi, care controler este mai bun și care consola are grafica mai buna chiar dacă Ps4 teoretic este puțin mai buna, vreau părerea unora...? (mai mult)
Am 15 ani, si nu stiu cum sa fac rost de bani pentru ca vreau sa- mi iau asta:http://www.emag.ro/consola- microsoft- xbox- one- 500- gb- joc - assassin- s- creed- unity- joc- assassin- s- creed-...? (mai mult)
..De putin timp nu ma mai pot conecta pe nici un server de cs public.Am incercat sa descarc mai multe cs dar tot nu merge.Dau funda
Cum fac sa bag in gm- ul meu de samp o poarta care se misca? De exemplu una de pd. Adica am invatat sa fac mape pe mta....stiu sa o bag in gm da cum fac poarta/bara sa se miste? Vreau sa invat sa scriptez...? (mai mult)
De ce nu imi merge un forum de cs? Intru pe el ma conectez si nu pot lasa comentarii..nu pot da PRO si CONTRA..si cand dau sa ma conectez din nou imi zice o eroare. Nu pot face cere...? (mai mult)
as vrea sa ma ajutati si pe mine.Joc 4Story apoxmativ de 40 minute, stiu nu joc demult, dar din 5 in 5 minute imi apare o erroare.Am reinstalat jocul de 3 ori si tot asa imi apare.Va rog sa...? (mai mult)
am o problema cu tableta, cand vreau sa instalez o aplicatie sau joc imi da eroare si nu o pot instala, tableta este InfoTouch iTab 703
Salut TPU,imi zice cineva niste jocuri de actiune gen:call of duty,battlefield... dau funda, mersi.
Salut.Ce se intampla la biliard daca cineva este la neagra si eu am o bila pusa pe gaura unde trebuie sa bage neagra? Ce se intampla daca le baga pe ambele?
Cine are cont pe farmerama? Cine are sa imi spuna numele lui care il are in joc.
Caut si eu un Metin2 Rate 50%, Sa fie multi playeri, Sa Faci bani greu, In mare parte sa fie ca Metin2Ro, Sa fie Fms si Rib la mag Si sa fie Frumos. !
Salut,care ma poate ajuta si pe mine cu un redeem cod xbox live gold de câteva zile sau coduri pentru avatar va rog, dau funda!
Mi-am luat 7 days to die iar cand intru in el imi spune ca conectarea e imposibila, nu merge sa dau login decat website sau exit. FUNDAA
Vreau sa stiu si eu cum prind unii in nfsw 200 de km/h.Eu am un Lamborghini Miura SV si imi prinde maxim 187 de km/h.A da si ce masina imi recomandati sa prinda viteza mare repede si sa fie cum bani normali...? (mai mult)
Am instalat in c pes 2015 si nu gasesc folderul http://i125.photobucket.com/albums/p57/Iustinian_Razvan/Fr%20titlu_zpsaj1o8era.png Aici il gasesc cand vreau sa...? (mai mult)
Nu ma pot juca pe facebook, ajutati-ma!
Deci, pe facebook mă jucam family farm şi am dat click pe un joc la fel doar că în arabă (family farm în arabă) din greşeală, iar acum nu mi- l mai pot face în engleză. Mă poate ajuta cineva? ...? (mai mult)
credeti ca pot rula Gta 4 pe Pc- ul acesta? (versiunea cu c r a c k) Operating System: Windows 8.1 64- bit (6.3, Build 9600) (9600. winblue_r7.150109- 2022) Language: English ...? (mai mult)
Salut tpu.Am o problema de azi, ieri ma jucam pe ps3 online si nu a avut nimic toate ziua dar azi cand ma joc online sau stau pe youtube pe ps3 imi iese si imi zice 8002ad23 nu stiu ce sa fac i- am facut...? (mai mult)
Am o intrebare. Am minecraft 1.7.2 si vreau niste servere de skyblock.Imi puteti da niste sugestii? Cel mai bun raspuns funda!
cum pot scapa de reclamele astea enervante care imi apar pe ecran, mi se intampla asta de vreo cateva zile dar deja ma enerveaza la culme cine imi da o solutie utila si fara virusi ii dau...? (mai mult)
Este bun laptop- ul http://www.flanco.ro/laptop- dell- inspiron- 5545- amd- a10- memorie- 8gb- hdd- 1tb- amd- radeon- m265- 2gb- linux.html pentru gaming?(se merita pretul)? Ar merge assasin's creed 4,...? (mai mult)
Am intrat in task manager la resource monitor si am vazut acolo Hard Faults. Puteti sa i-mi explicati ce inseamna?
Este bun laptop- ul http://www.flanco.ro/laptop- dell- inspiron- 5545- amd- a10- m emorie- 8gb- hdd- 1tb- amd- radeon- m265- 2gb- linux.html pentru gaming?(se merita pretul)? Ar merge assasin's creed 4,...? (mai mult)
Mi- am instalat recent cs go, dar nu stiu cum sa imi schimb numele. Jocul nu este cumparat l- am luat de pe net cred ca este piratat, dar site- ul de pe care l- am luat zicea ca e full! Funda!...? (mai mult)
De ce apare asa la pes 2015 va dau si o poza http://i125.photobucket.com/albums/p57/Iustinian_Razvan/hygf_zpsnanynkyl.png
Ma poate lamuri si pe mine cineva cu povestea din Five Nights at Freddy's 1, 2 si 3? Dau funda celui cu explicatiile cele mai amanuntite, nu eplicatii despre ce trebuie sa faci in joc.
Am voucher cadou(primit cu placa video) 36 de euro pe fiecare dintre jocurile: Strife,WarThunder, InfiniteCrisis. Le dau pe iteme steam. Cineva interesat? Contact: skype: maimutaviefara
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
ElenaD05 întreabă:
AdeLeu întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.