TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1871
  • 1872
  • 1873
  • 1874
  • 1875
AndreiCarmazan
în 5 Martie 2015 | AndreiCarmazan întreabă:

nu pot instala samp imi spune error opening file for writing: C:\windows\system32\d3dx_25.dll. Ce pot face? Dau funda

3
Răspunde Raportează
amuitat
în 5 Martie 2015 | amuitat întreabă:

Buna am vrea sa stiu ce sa piese sa schimb la pc meu pentru a putea juca jocurile mai bune.Gen Just Cause 2, Saint Row The Thrid, GTA IV etc ( nu am incercat sa vad daca merg si asa) Procesor: AMD...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gonghy
în 5 Martie 2015 | gonghy întreabă:

am si eu o intrebare:Cum vezi daca un joc e gratuit sau nu?

3
Răspunde Raportează
дфтф
în 5 Martie 2015 | дфтф întreabă:

Un site pentru free codes la lol? am gasit http://leaguerewards.net/ dar nu pot trece de survey

1
Răspunde Raportează
LiviuAndrei90
în 5 Martie 2015 | LiviuAndrei90 întreabă:

ma joc cafeland pe facebook si nu stiu cum sa fac rost de hearts, inimioarele alea de sus. FUNDA.

0
Răspunde primul Raportează
RoXyRaLu
în 5 Martie 2015 | RoXyRaLu întreabă:

Pentru cei care joaca Sims 3! Eu am acum base game si as vrea sa imi iau si expansion pack ul, , Seasons, , . Pana acum am facut multe familii si nu as vrea sa le pierd. Dupa ce imi instalez Seasons imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Seby213333333333
în 5 Martie 2015 | Seby213333333333 întreabă:

Salut am o problema cu steam cand intru imi pun numele si parola si dupa imi spune eroare de conexiune: Nu s-a putut stabili conexiunea cu reteaua steam. ce sa fac?

0
AnToNiU333
în 5 Martie 2015 | AnToNiU333 întreabă:

Hei, Ma joc asphalt 8. Am netu conectat. Si cand dau multi player imi zice no innternet connection. Ce sa fac. Ofer funda

6
Răspunde Raportează
AnToNiU333
în 5 Martie 2015 | AnToNiU333 întreabă:

Ma joc asphalt 8 pe laptop, Si nu stiu ce sa-i fac, am netul connectat. Dar cand dau multi player imi zice ca nu e conectat. Cine ma poate ajuta ofer FUNDA promit

0
Shin0bi
în 5 Martie 2015 | Shin0bi întreabă:

Salut, cine ma poate ajuta cu o problema? Am instalat Windows Sp3 pe un Intel Pentiu 3 1 Ghz, 512 mb ram.Respectivul computer are access la internet prin romtelecom cu model hwawey de la clicknet.Am instalat...? (mai mult)

0
GamerulUnicat
în 5 Martie 2015 | GamerulUnicat întreabă:

Dati-mi va rog niste Metine 2015 va rog din tot sufletul.

0
N1GHTMAR3
în 5 Martie 2015 | N1GHTMAR3 întreabă:

Ma ajutat va rog frumos cu niste jocuri MMORPG Online pentru pc, cu grafica de inalta calitate si caracterele sa arate ca si in realitate sau sa arate smecher, dar sa se vada si cel mai mic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 5 Martie 2015 | B întreabă:

Știe cineva un clan activ pentru Clash of Clans in care as putea sa intru? Am level 17.Mulțumesc anticipat!

0
Owy_Ovidiu_1999
în 5 Martie 2015 | Owy_Ovidiu_1999 întreabă:

Cum pot sa-mi fac propria mașină în Gta 4... exista frun program și dacă da cum se numește?

1
Răspunde Raportează
CodeLights
în 5 Martie 2015 | CodeLights întreabă:

Atunci cănd joc Diablo 3 am lag uneori, este un lag abia sesizabil dar uneori este tare enervant acest lag fiindcă pare că se accentuează ușor mai tare și devine enervant, ok configurația mea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut_Cristi_2000
în 5 Martie 2015 | Ionut_Cristi_2000 întreabă:

De ce cand bag un mod in ets2 (Euro Truck Simulator 2) ma scoate din el? Ajutati-ma dau funda.

0
Dalyutzaa
în 5 Martie 2015 | Dalyutzaa întreabă:

Stie cineva cum se intaleaza Sims 3 Seasons?

2
Răspunde Raportează
N1kolas
în 5 Martie 2015 | N1kolas întreabă:

Am si eu o intrebare: Oare o sa- mi mearga cs:go daca il cumpar? Vreau sa stiu sa nu- l iau degeaba. Laptopul meu: 1.6 Ghz 3 Gb ram Procesor: ATI Radeon Xpress 1200 Windows 7 Chiar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dsKeli
în 5 Martie 2015 | dsKeli întreabă:

Vreau servere de samp RPG care cauta staff. Am experienta pe acest joc de cativa ani. Am jucat pe Bugged am avut turismo si am fost in Russian Mafia co- lider si in alte factiuni in care am avut rank...? (mai mult)

0
dragomir8
în 5 Martie 2015 | dragomir8 întreabă:

La minecraft pun un nume si cand ai dau play se incarca si zice:Game output...(numele omului meu)ce sa ma fac? Ps:am windows 8.1

1
Răspunde Raportează
cristi188
în 5 Martie 2015 | cristi188 întreabă:

am un volan Formel Professional V3, am pierdut cd de la driver, de unde pot lua unul bun am scris pe google dar nu gasesc decat numa ceva sa cumpar va rog sa ma ajutati!

1
Răspunde Raportează
DropZone
în 5 Martie 2015 | DropZone întreabă:

Ce jocuri de strategie gen clash of clans stiti, pentru android.

1
Răspunde Raportează
Manuku_Manu_1996
în 5 Martie 2015 | Manuku_Manu_1996 întreabă:

Care poate sa imi dea un mod pentru a alimenta cu benzina ca am gasit unu dar mi se inchide jocul cand intru in masina

0
Adrian_Ungureanu_1996
în 5 Martie 2015 | Adrian_Ungureanu_1996 întreabă:

Am luat destroy de la un copil paralel cu cs- ul fara motiv sau dovezi pe un server de rahat si am incercat sa- l reinstalez, am luat chiar alte cs- uri, am intrat si de pe steam (nu jucam de pe steam...? (mai mult)

0
SebyBrici
în 5 Martie 2015 | SebyBrici întreabă:

Sunt nou pe acest site, dar as vrea sa va adresez o intrebare.Ce parere aveti despre Gta Vice City pe Android

3
Răspunde Raportează
Edi_Ed_1997
în 5 Martie 2015 | Edi_Ed_1997 întreabă:

Salut Pentru toti jucatorii de League of Legends Vreau sa fac o echipa de rank Cerite: -minim s3 -sa poata juca orice lane -skype

0
Tudor_Mihai_1996
în 5 Martie 2015 | Tudor_Mihai_1996 întreabă:

am un server de Counter Strike si am luat un addons de furien XP si in addons contine niste boti care stau spec si scrie Ip- ul si numele server- ului de unde l- am luat..Care ma ajuta? Dau...? (mai mult)

0
Intristata
în 4 Martie 2015 | Intristata întreabă:

am o problema cu Gta SanAndreas. Imi da eroare cand vreau sa intru in el."The procedure entry point vorbis_synthesis_halfrate_p could not be located in the dynamic link vorbis.dll". Dau funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iovu_?tefan_1997
în 4 Martie 2015 | Iovu_?tefan_1997 întreabă:

Exista ceva site-uri cum sa te faci bember pe cratis si inca una stiti careva imeiluri luate de pe net pe club pinguin

0
eTUTORIALE
în 4 Martie 2015 | eTUTORIALE întreabă:

Sallut TPU! Imi recomandati o mapa smechera fast ammo? Si daca dati si cu admin sau vip free oricand dau funda+vot!

1
Răspunde Raportează
LorenzoLoL
în 4 Martie 2015 | LorenzoLoL întreabă:

Salut.Vreau sa imi fac un client de metin. Daca este careva care stie sa creeze si sa se descurce in crearea clientului il rog sa imi lase mesaj, sau daca stiti cumva vreun serverfilles bun fara buguri..Astept...? (mai mult)

0
Darknet69
în 4 Martie 2015 | Darknet69 întreabă:

mi-am bagat renko si vreau sa il fac sa fie nedetectabil cum fac? Adica sa nu se vada in lastactivity?

0
Owy_Ovidiu_1999
în 4 Martie 2015 | Owy_Ovidiu_1999 întreabă:

Cum pot sa creez un server de Gta 4 Multiplayer? pls ajutați ma

1
Răspunde Raportează
Ardei87
în 4 Martie 2015 | Ardei87 întreabă:

Am un PS3 de 12 GB si as vrea sa stiu daca trebuie instalat GTA 5? Eu am niste salvari pe el de la FIFA, GTA 4 si alte jocuri, dar daca le sterg si eliberez spatiu voi putea juca GTA- ul? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristinaAlina22
în 4 Martie 2015 | CristinaAlina22 întreabă:

stiti unde pot gasi haine si lucruri gratis fara proxy pe stardoll? Dau funda! Multumesc anticipat

0
RolyFloryn
în 4 Martie 2015 | RolyFloryn întreabă:

Cum sa fac sa imi mearga minecraft 1.7.2 pe un pc vechi de 1 GB ram cu windows xp procesor Intel pentium 4 CPU3. 00Ghz 2.99GHz Physcal Address Extension.Ma ajutati va rog funda multumesc mullt

2
Răspunde Raportează
stamatemarius
în 4 Martie 2015 | stamatemarius întreabă:

Am si eu o intrebare pentu cei care joaca grepolis, nu stiti cand se va deschide o lume noua?

0
anonim_4396
în 4 Martie 2015 |

Cine imi spune niste jocuri cu masini pentru windows phone in afara de asphalt?

1
Răspunde Raportează
Ovy_Ovy_2000
în 4 Martie 2015 | Ovy_Ovy_2000 întreabă:

Care cs este cel mai nou?

2
Răspunde Raportează
în 4 Martie 2015 | B întreabă:

Știe cineva un clan activ ( pentru jocul Clash of Clans)din Romania in care as putea sa intru? Am level 17. Mulțumesc anticipat!

0
RalucaLoveU
în 4 Martie 2015 | RalucaLoveU întreabă:

Bună :* Azi am descărcat un server de minecraft ExtremeTeam și după ce scriu numele și dau join la server, zice 150/150 full. Pot face să nu mai fie full? Fundaa :*

2
Răspunde Raportează
Yasmine1999
în 4 Martie 2015 | Yasmine1999 întreabă:

Buna TPU Dau ITM metin2 GLOBAL si 80kk pe SA:MP Blue Bugged [Cine e interesat sa lase un id sau ceva ]

0
KeNireM
în 4 Martie 2015 | KeNireM întreabă:

Dati-mi niste nume frumose pentru samp va rog. Numele meu real este Andrei, dau Fundaa!

3
Răspunde Raportează
qRazvII
în 4 Martie 2015 | qRazvII întreabă:

Salutare TPU;) care este diferenta dintre : Intel(r) core(tm) 2 duo cpu E7200 2.53 Si AMD Athlon(tm) 64 X2 dual core processor 5200+ 2.71 Ghz

4
Răspunde Raportează
Iuliant22
în 4 Martie 2015 | Iuliant22 întreabă:

Am instalat lol si cand voiam sa intru imi dadea o eroare la conectare, am incercat mai multe solutii depe net si acu imi da Microsoft visual c + + . Ma poate ajtua cu aceasta problema (am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cristirobert123
în 4 Martie 2015 | cristirobert123 întreabă:

Sal TPU Am minecraft team extreme, pot sa ma joc si pe windows xp?

3
Răspunde Raportează
Zwe
în 4 Martie 2015 | Zwe întreabă:

Pai stiu ca pare ciudat ca pun aceasta intrebare. Exista cineva de aici care joaca league of legends si ma poate ajuta sa urc din S5 in S4? =)) :o3 daca e cineva dragut pe aici, ma gandesc ca daca ar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BogDaNuTzXD
în 4 Martie 2015 | BogDaNuTzXD întreabă:

Dati-mi si mie modul ala la gta san andreas, atunci cand te izbesti cu masina de ceva sa iesi prin parbrizul masinii, ca in gta 5, funda! dau funda!

0
Lazar_Alin_1990
în 4 Martie 2015 | Lazar_Alin_1990 întreabă:

Stie cineva cum pot sa joc fifa 2013 online pentru ca am ORIGIN si daca vreau sa joc online imi cere un cod cu mai multe patratele si apoi imi arata sa dau submint sau cancel... daca stiti de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexXD5
în 4 Martie 2015 | AlexXD5 întreabă:

Puteti sa imi spuneti niste jocuri pentru pc cu cerinte minime. Dar sa aiba totusi o grafica buna. Am urmatoarele : Intel celeron d cpu 3.1 ghz, 32 bit nVIDIA...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1871
  • 1872
  • 1873
  • 1874
  • 1875
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 11 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 12 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 11 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă acum 19 ore

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.531
  • Întrebări: 3.954.488
  • Răspunsuri: 17.663.534
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.371 Conversaţii