Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 8 Septembrie 2025 sunt:
Cand intru in mafia 2 imi da eroarea asta => mafia 2 application has stopped working va rog ajutati-ma! ce sa fac?
Version si eu in metin bun fara 6 7 sau modate nu multe evoluari fara earth oblivion Alaska ratele sa fie de 500 maxim.
Stie cineva ce jocuri imi merge pe o placa video de 96mb procesor 2.66 GHz 2RAM win xp stie cineva? :))) pleas dau funda si ps: imi merge Gta, Counter strike,
Salut stiti un joc de colectionat masini, sa le cumperi si sa le colestionezi?
Cum sa dau un copil in adoptie in sims 4?
Salut all.In samp pe ce tasta apas sa mi se repare masina automat?
Buna,imi poate spune careva cum sa joc ONLINE Unturned? Acolo la adresa IP nu stiu FUNDA!
Cine imi poate da si mie save game 100% la dragon ball xenoverse?
eu joc gta 5 pe ps3 si as vrea sa stiu daca pe multiplayer trebuie neaparat ps +, si daca trebuie sa-mi updatez din nou ps3-ul de la versiunea de software 4.66 la 4.70?
am primit un cadou pe steam (cs go) si cand dau sa imi activez cadoul pe steam imi apare ca," cadoul a fost deja activat!, Ne pare rau!" Si eu nu il activasem! Ce sa fac? dau funda! :D
Salut, am donat pe Steam suna de 49 lei (11.14 EURO) si mie imi arata ca am in steam 9, 93. Cand dau la tranzactii imi arata ca am primit 11.14 EURO si la portofel nu imi arata decat 9, 93. Ce sa ...? (mai mult)
FUNDAAAA! Salut as vrea sa va rog sa-mi dati un Site in care sa pot vedea de xp ce putere trepuie pentru o anumita joca pentru android casa vad daca osami mearga va MULTUMESC MULT
Am pus din greseala un covor gresit pe imvu. Cum il sterg?
Salut, care stie niste jocuri sa merite jucate, si sa nu fie plictisitoare? sa fie 3d si pentru Pc, funda celor mai bune jocuri.
Bunta TPU! Vroiam sa stiu ce jocuri as putea sa joc pe un calculator putin mai slab in afara de:GTA, Mafia, sau jocuri cum ar fi metin sau cs 1.6.Aici puteti vedea niste informatii despre PC- ul meu:Windows...? (mai mult)
Cine se joaca MyCherryLady? Scrieti- mi numele vostru pe joc.Eu sunt LadyPop.Dar voi stiti alte jocuri asemanatoare? Asemanatoare ca SweetFlirt, LadyPopular, Mycherrylady. Intrebarea :voi stiti jocuri...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva de ce nu pot baga comenci pe minecraft pe mobil? De ex nu pot dezactiva gm.
Cine stie un Fs de ganguri sau cum sa creez sau cum sa inserez apropo sa fie si cu /garena
Am o problema la farming simulator 2015. e instalat bine și intru în meniu e totu ok și când se încarcă sa intru în joc Se vede rău. alb negru. Funda;)
am un IPhone 4S, mi-am instalat Asphalt 8 dar nu imi merge sonorul! Știti de la ce ar putea fi?
Vreau sa stiu cum sa fac sa bag un save de 25 % la dying light
Vreu sa imi ziceti cateva texturi mechere de minecraft PvP
Am inceput sa joc marketglory sunt incepator dar tot ce pot face e sa muncesc o data la 24 de ore. Are cineva vreun sfat despre cum poti face ca incepator si altfel bani decat asa?
Buna TPU stie careva cum se numesc acele hackuri care umple un serv de cs pling de codati cu aim si speed daca nu un speed bun cu aim fara badboy si alte din astea ieftine am inteles ca se numeste wall...? (mai mult)
Imi apare eroarea asta in NFS World -- unknown error occurred? ce sa fac? https://www.youtube.com/watch?v=UIJ_-4ufafo
Ce laptop este mai bun si ce jocuri pot rula pe ambele FUNDA :D 2. http://m.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- z50- 75- cu- procesor- amd- quad- core- fx- 7500- 2- 10ghz- 15- 6- full- hd- 4gb- 1tb- ...? (mai mult)
Buna TPU am jocul Injustice pe tableta. Cum pot face mulți bani?
Buna ziua TPU am si eu o problema, cand incerc sa imi creez un server de metin, il configurez dar la sfarsit imi da Connect : network in unreachable Connect :connection refused Connect DB Connect : connection...? (mai mult)
Am o intrebare la care chiar am nevoie de un raspuns! Joc Minecraft, si mi- am facut un Resource Pack Original, pe care vreau sa il public! Adica, vreau sa il postez pentru a- l descarca si...? (mai mult)
Ma ajutati sa gasesc un joc cu grafica la fel de buna si skilurile pe care le are Black Desert? Si sa fie tot din categoria jocurilor MMORPG. Va rog frumos! Fundaaa!
Am pes 15 imi merge excelent jocu dar cand intru intr- un meci nu imi arata cand intra jucatori pe teren ma da direct cand incep meciu ....cum rezolv va rog ajutati- ma ....jocu e descarcat da acu mi- ...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu un lucru, cum fac sa cresc in rang pe un server de metin2 daca am deja level maxim.De exemplu eu am lvl 250 si sunt pe locul 126 si vreau sa ajung in top 50 macar cum...? (mai mult)
Cine stie daca joistckul de playstation 3 merge la playstaion 2?
Cand ma uit la ceva pe hitbox imi apare slow mode cand sa las un comentariu.Ce sa fac ca sa nu mai apara slow mode ca nu pot scrie decat un comentariu la 2 minute! Dau funda
Pot sa pun procesor de pc pe laptop?
Salut, a mai folosit cineva acest site? inv- compass.com Sunt tepari sau nu, ? Se investesc minim 10 Euro, acei 10 E se investesc automat si nu poti sa- i mai scoti... dar din acei 10 Euro iti ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea si eu sa stiu daca pot sa sterg un cont de SMITE si daca da cum? Eu nu imi dau seama...
Sall. Am si eu o problema cu servarul de samp. E nou si nu are nimic pe el. Cine ma poate ajuta sa fac comenzi, si sa bag masini sau cum fac? Va rog sa ma ajutati
Cine imi spune un joc mmorpg in afara de metin 2 si 4story plzzz
Sall tpu.Am o intrebare urgenta pe jocul dying light la ultima misiune cand trebuie sa ma duc dupa Rais pe celelalt bloc pe o macara nu am timp sa ajung pe bloc se darama macaraua prea repede rapid ce...? (mai mult)
Buna TpU!!! De curand mi- am descarcat Minecraft Technic Launcher... la inceput imi zice sa ma loghez am incercat cu contul de pe site- ul lor... si cand login imi da o eroare imi zice sa ma loghez cu ...? (mai mult)
care stie un cfg bun si un no-recoil pentru cs1.6?
Imi puteti da un top 10 cu cele mai bune jocuri android? Nu trebuie sa il louati de pe net, vreau pareri. Nu prea mai stiu ce sa imi mai instalez (android 4.4.2 Kit Kat)
Salut,TPU Dece imi da la toate serverele de sa:mp "retrieving info" Dau funda, va rog frumos. am instalar si sa:mp`u si gta`u de 3 ori si degeaba.
Salut, vi s- a intamplat in League Of Legends sa jucati un meci, sa iesiti si sa vedeti ca aveti tot atatea IP. Adica nu ati primit IP. Am dat relog, si dupa au aparut. E posibil sa am bug pe cont? ...? (mai mult)
Cine se joaca asfalt 8 pe telefon poate sa îmi zică și mie cum folosesc niște carduri cu motoare (gen v8), cum sa îl pun la mașină ca am mai multe în inventar, dar nu îmi arata nimic când intru...? (mai mult)
Jocuri survival gratis pc?
Ştie cineva Cheaturi pentru Minecraft 1.8 Team Extreme multiplayer pentru iteme ın survival? Dau funda
Salut, am o intrebare pentru jucatorii de Ets2: Are cineva idee, dacă exista vreun mod, atunci cand ai pe cineva in fata (esti pe magistrala) sa ii dai 2-3 flashuri si sa se dea la o parte?
Buna imi spune cineva niste coduri voucher pentru hero zero dar care sa mearga! Ps:: Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Lavinia19990 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Adina371 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?