Buna TPU am dori si eu un Hit Hack sau un hack cu care dai de 2 ori cu sabia si moare monstru pentru servere private cum ar fi metin2sony daca se poate fara virusi si vreau daca se poate link direct nu...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati va rog niste jocuri? Nu vreau jocuri cu bataie, cu lupte, gen csgo sau gta. ceva gen minecraft, sims si sa fie multiplayer. Adica un joc in care sa faci case, sa...? (mai mult)
Salut, am o problemă la GTA IV când intru în joc mi se face toată mapa invizibilă, știți ce-i de făcut?
Ziceti-mi si mie cum va cheama pe my free zoo, my aqua zoo si caine virtual. apoi cereti-mi prietenia (pe mine ma cheama tot asa ca pe TPU) ♥♥♥
mai stii jocul ala in care esti un doctor si ai construit un robot pentru. ajutor dar el scapa de sub control... si tu trebuie sa rezolvi problema..in jur este gheata multa ai multe arme de gheata...si...? (mai mult)
Sall tpu.Nu inteleg, mi-am descarcat 4story si pe site-ul oficial imi merge contul dar cand intru in joc nu merge.Ce sa fac?
Salut cum intru in cursa la bus simulator 2012 si cum iau calatorii din statie?
Care aveti idee de ce mi se blocheaza laptopul cind ma uit la ceva online, youtube, filme online etc merge ce merge si se blocheaza si e foarte enervant! Astept raspunsuri, e un laptop nici prea bun nicprea...? (mai mult)
Sallut TPU, stiti careva vreun svr cs zm cu ammo fast, jetpack sa poti sa iti iei moduri gen assasin sniper etc.
Hei TPU, cum pot sa bannez sau sa șterg un cont al unui prieten de pe Facebook?
Pot juca Plants vs Zombies Garden Warfare pe High Settings fără lag? Câţi FPS? PC specs: Procesor Intel Core I5 3750 3.4 Ghz Placa video Nvidia GTX 660 2GB Ram 8GB M- am uitat ...? (mai mult)
Am o rugaminte la voi,caut un joc de strategie vechi, dar nu prea imi amintesc cine stie ce din joc.Stiu ca erau niste soldati rosii,verzi, albastri si galbeni.Era gen warcraft.
Ma poate ajuta cineva sa imi schimb ip v6/v4(in mai exact, sa nu fie acest ip):192.168.0.2
Este mare diferenta de viteza data de o memorie ram cu 1866mhs si o memorie ram cu 2400mhz?
Joc League of Legends. Cand intru in patch se downladeaza dar cand ajunge la inca 2mb viteza scade la 0kb/s dar internetul functioneaza. Ce pot sa fac sa nu se mai opreasca downladarea? Dau...? (mai mult)
Cum intru pe gta 4 in telefon ca sa bag numere? Stii ca trebuie sa apas de sageata‚ dar nu stiu cum sa scriu numerele pentru a baga parole. Dau funda!
vreau sa am apuc de SAMP(gta) si nu stiu cum sa ii zic la fratele meu ca el nu ma lasa sa ma joc...Ce sa fac?
Cand deschid call of duty advanced warfare imi apare asa: http://imgur.com/HaEyZTH Cum pot rezolva problema?
Am si eu o intrebare legata de S.K.I.L.L: Cum pot face rost de cash? Sau de spray?
Imi spuneti va rog frumos niste jocuri pentru pc online MMORPG, care sa aiba multa grafica, si jocu sa nu para ca si cum ar fi facut de niste amatori. Puteti da esemple de jocuri cu orice ...? (mai mult)
Buna Ziua! Vreau sa imi cumper un Xbox 360 :http://www.altex.ro/consola- microsoft- xbox- 360- 500gb- joc- fifa- 15 Si vreau sa imi iau si GTA 5 pe el, si ma intrebam daca costa bani ca sa joci in ...? (mai mult)
Cum pun skin in minecraft?
Cum ma inregistrez in market glory? Nu merge la ultimul pas.
Cum fac să salvez progresul la assasin scrid1
Cine imi zice si mie un joc de strategie online?
Ma joc League of Legends si de la un timp nu mi se mai incarca patch- ul.Pur si simplu se scaneaza fisierele, incepe sa se incarce si ramane blocat la nu stiu cat la %...sa blocat si la 92%...? (mai mult)
Cum pot sa iau fifa 14 full de pe origin fara sa platesc? funda... m-am saturat sa joc demo
Salut, un prieten de al meu a facut un server de metin2 si as vrea sa ma conectez cu el. Cum pot face?
Care este mai buna pentru jocuri GeForce 9400 GT 1GB sau Leadtek WinFast PX9600 GT
Cum schimb numele de cod pe skill : special force 2?
Sall! Mi- am luat acum ieri un laptop Lenovo cu placa video de 2gb AMD Radeon dedicata. URAA! Acum vestea proasta e ca tresa upgradez acel driver de la graphics si nu stiu de unde sa descarc update- ul,...? (mai mult)
Deci intrebare mea este legata de GTA San Andreas MultiPlayer! Deci eu cand intru pe un server ma joc putin iar dupa aia mi se blocheaza si se aude un fel rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si trebuie...? (mai mult)
Salut, Am si eu o intrebar... Cum imi pot popula mai usor un server de Counter-Strike? Dau *Funda Server : Buzau.d4play.ro
Cine ma poate ajuta cu o eroare de conectare la un server de metin?
Http://danger-world.co.uk/index.php?page=descarcare Incurand voi pune prezentarea pe site.:D
Cum pot sa pun la wwe ultimate impact 2011 pe roman reigns?
Ce rune sa mi cumpar la championul de lol fiora
Daca stie cineva de site- ul KoGaMa, va rog sa imi ziceti niste game asemanatoare cu OSTRY (a da si cereti- mi prietenia pe site daca aveti cont, ma numesc Super cat star. lasati aici mesaj cu numele...? (mai mult)
Am vazut ca este un mod in gta san andreas atunci cand franezi masina lumina stopurilor se reflecta pe asfalt la fel si cea a semafoarelor.Va rog sa imi spuneti cum se numeste modul ca ...? (mai mult)
Care ma poate ajuta si pe mine sa fac un skin si sa pun si ce nume vr eu pe minecraft
cand eram mic am jucat un joc de strategie smecher dar din pacate am uitat cum se numea si as vrea sa vi- l descriu poate il stie cineva :Era un joc de strategie in campanie trebuia sa cuceresc...? (mai mult)
Salutare TPU, de curand am vazut pe youtube un 4story GR sau mai bine zis 4story GR cz, un server pvp frumos. L- am descarcat si instalat in Pc si cand am dat Connect acolo in patch nu se intampla nimic,...? (mai mult)
Cred ca fiecare dintre noi isi mai pierde vremea pe net. uneori in mod util alteori doar de plictiseala... uite eu va pot da un sfat sa si faceti profit daca tot stai pe net... va sigur ca...? (mai mult)
As vrea niste servere pentru counter stricke de zm cu free vip si ziua si noaptea.
am un laptop Acer aspire 5720z. e cumparat acum 9 ani! as putea face ceva ca sa pot juca minecraft macar la detalii low? ca dau click, mi se incarca si se inchide singur! ce as putea...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati?!
Top 5 playeri Romani pe mcsg? Daca se poate si locul :D
Caut GM [ scripter ] dau co-owner! Rapid serverul e hostat!
Am o problema! Mi- am descarcat S.K.I.L.L dar nu imi merge intru in el dau start si imi apare asta:Video card below minimum specifications! Divice does not supportet pixel shaders 2.0 greater....? (mai mult)
Cum pot sa fac sa primesc mai mult LP la meciurile ranked pe League of Legends
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Hamilton întreabă:
qgenius153 întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!