TPU va rog ajutati- ma! Am contul de Facebook suspendat temporar si cand intru imi spune cumva sa- mi schimb numele si sa trimit un fel de poza ceva. Eu am pus acolo numele meu si am trimis o poza la nimereala....? (mai mult)
Acum câteva zile m- am apucat de LoL.Sunt un noob total.Am lvl 8 și îi văd pe alții cu lvl 4- 5 deja in Bronze. Când joc pe pvp nu termin meciul fără 10 morți.In general, joc cu Warwick, Cum să...? (mai mult)
Buna,merge jocul Darksiders 2 pe un procesor Sempron(tm) 140 Processor 2, 71 Ghz 1 GB ram
Salut Cine stie daca a aparut un crack fix anti crash pentru fifa 2015? Cine stie, sa lase un link.
mi-am descarcat S.K.I.L.L, mi-am facut cont pentru joc. si acum cand intu in joc... si imi bag parola cu email-ul. nu merge. imi apare : Conectare nereusita. dc?
Cine vrea Owner pe server de CS? (29zile ramase) 188.241.14.49:27015
vreau si eu un metin2 privat si sa fie foarte populat(multa lume) daca se poate sa fie si romanesc DAU FUNDAA
Ce jocuri de gen "GTA San Andreas" imi recomandati?
Cum se numesc melodile din video? https://www.youtube.com/watch?v=ebfyP9Ihpd8&feature=youtu.be
Vreau un joc gratis de pe magazin play.la cel mai bun joc
Cum gasesc un clan de cs bun in care pot juca si va rog cat mai repede, ofer funda
Vand cont 4yoursMt2 casca mod 100% atac perfect sura scut mod 100% rase arma mod 50% atac sura otelE 30% si bratara 30% atac pentru detalii sunati 0754938963 sau skipe ioanesi.marius
Salut TpU... Vrreau sa va rog sa va ganditi si sa faceti un top al vostru cu cele mai utile-folositoare aplicatii pentru android...Merg si jocuri dar cu.precadere aplicatii FUNDA Pupicareala :))
Salut, vreau si eu niste poze pentru semnaturi forum asemanatoare cu acestea http://i.imgur.com/Wdcp1bL.jpg http://i.imgur.com/ogqhg6m.jpg
Salut,TPU! De ce nu merge cs-ul? Am win 7 si cand deschid cesul scoate sacadat primele note din melodia de la cs si imi da ecran negru.Cand intru in task apare Not responding. Ce sa fac?
Salut, am o consola ps3 slim 250g pe care vreau sa o vand, As vrea sa- mi fac o parere referitoare la suma pe care as putea sa o primesc in schimbul ei.Mentionez ca o vand la pachet cu 7 jocuri(GTA 5,...? (mai mult)
am o problema la pc cu sunetul cand ma uit la un film online se opreste ii dau refresh la pagina se aude pentru cateva minute si se opreste iar. la fel si in jocuri posibil un virus?
Cina ma ajuta si pe mine sa trec de testul de pe Romania Roleplay sa imi dea add pe skype : gorenicu, si sa ma ajute sa trec testul. Va rog! :(
Poate cineva va rog eu frumos sa imi dea un cont de DCUO(DC Universe Online)cu 4 sloturi si sa pot face 2000$ va rog frumos? Contu poate sa fie gol nu ma intereseaza vreau doar ce am cerut. Daca...? (mai mult)
Problema sta in felul urmator. Portul Jack 3.5 mm de la placa de baza este infundat cu un capat rupt de la niste casti, am incercat mai mult timp sa scot capatul, dar tot degeaba. Ma gandeam...? (mai mult)
Salutari prieteni, vreau sa imi fac un vlog, si nu stiu cu ce sa incep, imi puteti da niste sfaturi, si sa imi recomandati niste programe de editare a muzici si a videoclipurilor, va rog.
am un volan "master" e de acela cu schimbator atasat si pedale, o sa incerc sa postez si o poza cu el.Ce doresc eu este un driver pentru el, habar nu am de unde sa il iau daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
Acum cativa ani jucam un joc, care nu stiu cum se numeste. Tot ce stiu este ca avea ca icon un cap de taur, jocul era cu politisti, putea fi jucat in doi, unul de pe mouse si celalalt ...? (mai mult)
am o intrebare despre rank- urile de pe CS:GO, momentan am 49 de win- uri din 60 de matchuri.Prima data am ajus SILVER 1 iar pe la a- 16 win am inceput sa joc mai bine si am sansele asa : Loc1...? (mai mult)
ce jocuri in recomandati pentru acest calculator: Procesor Intel dual core 3, 4ghz Video nVIDIA 2gb. Ram 8gb 1tb hard disk Vreau jocuri ceva mai noi gen Diyng Light, si cand apare Gta...? (mai mult)
Am instalat Farming Simulator 2015 Codex,dar nu stiu cum sa adaug moduri, nu gasesc fisierul „mods"...As putea sa creez eu fisierul si sa le bag acolo? :D
joc CS mod DEATHRUN și când îmi ajunge FPS la 500 am slow vreau să scap de el cum fac?.
Cum m-a căsătoresc in sims freeplay?
Hei imi puteti da va rog din suflet un cont de clash of clansh de pste lv 45+ va rog foarte mult
Am si eu un sv de Cs pe care as vrea sa- l populez! Serverul se numeste eLg.MnX.Ro si sunt in cautare de Admini Ma puteti ajuta? App ma puteti contacta la gaby_tunetulnoptii sau ro_lemmon pentru...? (mai mult)
Salut ce jocuri imi merg pe acest pc? Processor:AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4400+ (2 CPUs), - 2, 3GHz Memory Ram : 3072 MB Placa Video:3DP (ATI Radeon Xpress 1150) Chip Type:ATI Radeon...? (mai mult)
Aş dori şi eu cîteva conturi de Need For Speed World(NFSW)! Va rog frumos sa fie functionale si sa fie macar 2 masini si level 20+! Dau FUNDA la acel cont care merge!
In jocul euro truck simulator 2 exista cumva vreo varianta in care poti sa iei 2 remorci deodata?
Sallut TPU deci imi puteti zice un ste de un pot downloada sau sa convertez videouri de pe alte siteuri nu numai YouTube am incercat sa instalez iLivid dar am antivirus si mil blocheaza cateva sugestii?...? (mai mult)
Am 3 GB ram, procesor Intel Pentium D CPU 3.40 GHz, placa video NVIDIA GeForce 8400 GS 512 ram. Cum fac sa am fps mai multe in CS:GO (acum am 30 fps, as vrea sa trec peste 30 ) ce as putea...? (mai mult)
Cum iti pui un singur nume pe fb(facebook)?
Cum se numesc jocurile pe care le poti juca de la My Talking Angela?
Am si eu o problema, de curand dupa o reinstalare de windows au inceput ca jocurile sa- mi face drop frame- uri ( sa se intepe ). De exemplu S.K.I.L.L. mi se inteapa la fiecare 4 secunde, in LOL 60...? (mai mult)
De ce nu- mi merge absolut niciun metin? Nu e de la grafica memorie am destula pc- ul imi merge bine..Care o fi cauza? Cand dau sa scriu contul si parola imi apare multe cacaturi pixeli etc.(chestii de...? (mai mult)
Are cineva un cont de League of Legends lvl 30? Deci, caut cont de lvl 30 fara meciuri jucate ranked, sau cel putin fara prea multe pierdute. Dau cont Steam cu TF2 cont premium, The Incredible...? (mai mult)
Cauti un server sa-mp Primesti lider si poti lua helper sau chiar admin PA Adresă: 188.241.14.33:7777 Jocuri: GTA - SA:MP 0.3 Statut: Online 21/50 LS and SF Tip: public
The content was stopped because a fatal content error has been detected."" Eroarea asta mi- a aparut cand ma jucam I AM PLAYR, imi place foarte mult jocul, dar nu ma pot juca din cauza asta, cum o pot...? (mai mult)
Un Metin2 cu multi jucatori, si sa nu cresti atat de greu ca la ro? FUNDA
spuneti- mi si mie pe ce buton sau cum iau armura sau manusile la dark sider 2 de pe jos ca sunt la inceput si am omorat niste monstri de gheata si a cazut o manusa si nu stiu cums a o iau in...? (mai mult)
Salut, am un PlayStation3 Slim de 160 gb model CEH2004B si de 2 zile dupa jumatate de ora de joc imi apare in dreapta sus o eroare cu mesajul "System had became hot" sau ceva asemanator si se inchide dupa...? (mai mult)
Salut, cine ma poate ajuta cu niște serverfiles pentru metin2... Dar va rog sa fie la un bun si sa conțină toate sistemele noi. Exemple: curele, costume, monturi, peturi etc... Dau funda! Mulțumesc...? (mai mult)
Cine stie un metin cu noul caracter lycan? Fara Ro.
am o intrebare... ma tot chinui sa instalez un mod pe minecraft 1.7.2 modul All u want dar din 2015 versiunea 2.0 imi puteti arata un video pe youtube? Dau FundaVOT daca raspunde cineva...? (mai mult)
Pot sa fac radarul patrat ca atunci cand apas tab?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lavinia19990 întreabă:
Adina371 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?